sağ tarafımdaki oldukça az. Sağ tarafımdaki iz daha belirgin. Göbektekide duruyor. Koyu renkliler.
Anladım canım çok sağol içim rahatladı..Artık hakkımda hayırlısı bunu da yaptırayım da eksik kalmasın
375 sanırsamSelam kizlar,semra hanimin muayene ucretini biliyormusnuz acaba
Cok tesekkur ederim375 sanırsam
bana estetik dikiş attık geçecek demişti ayşe hanım ama neden geçmedi anlamadım.. contratubex de kullandım ama yanlardakiler gitti göbekteki kaldı..
siz laparaskopi ile aynı anda histereskopide olmuşmuydunuz selin hn bu 4200 sadece laparaskopi fiyatımı..
ben Şişli de pediamedde çektirdim hsg.cok da memnub kaldim.digital cekim.agri minimum. 9 farkli görüntü cok net.dr lar da begendi.tavsiye edermGunaydin kizlar,benden hsg istediler,ama ben radyomarda cektircem sanirim,var mi radyomarda cektiren,doktorlar memnun mu oranin hs cekiminden
sadece laparaskopimi yapılacak, histereskopide yapılacakmı..
cnm birde benim fiyatim lap + histereskopi. o yuzden senin sadece laparaskopiyse daha dusuk olabilir..
Sadece laparaskopi fiyatı.
benim de az kaldı adet günüm tam belli olmuyorr baskılama için ilaçları kullandım bugün bitti ve 2-3 içerisinde adet olacaksın dediler benim gecikiyor genelde bakalım yaklaşıyorr allahım güzel günlerle karşılaştırır inşallah...veee tam 7 gun kalfi ilk tup bebis randevuma :)
veee tam 7 gun kalfi ilk tup bebis randevuma :)
10. Gun 228 cikti sonucum ama Ben hala endiseliyim umarim rabbim nasip eder
veee tam 7 gun kalfi ilk tup bebis randevuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?