Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar ıstanbulda .ilaçların daha uygun fıyatta oldugu bır eczane bılıyomusunuz.yada ilaçları temın etmede sıkıntı yasayan oldumu

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı bende ekim ayında laporoskopi histeroskopi ameliyatı oldum doktorum üç ay sonra tüp bebek yapmak istiyor.bende hemen istemiyorum biraz kendim denemek istiyorum ama korkularımda oluyor altı ay sonra polipler tekrarlar mı tekrar ameliyat olmak zorunda kalır myım acaba

kızlar ıstanbulda .ilaçların daha uygun fıyatta oldugu bır eczane bılıyomusunuz.yada ilaçları temın etmede sıkıntı yasayan oldumu

memorialın yan tarafında perpa eczanesi ve idil eczanesi var her ikiside bu ilaçları indirimli veriyor cnm..

Canim cvp verip ilgilendigin icin cok tesekkur ederim evet umutun da labi oldukca iyidir ama benim bu son denememde tedavim cok karisik oldu kendi doktorum tedavinin ortasinda birakti sonra diger doktora gectik baya bi karisikti nasip iste Rabbimin takdiri bakalim senin sonucunda insallah ikizdir annesi ailesine cifte bayram yasatsin:) sen ameliyati Ankarada nerde olmustun canim ?

Canim ilgilendigin ve verdigin destek icin cok tesekkur ederim

19 ocak tarihine uçak biletimizi aldık yerimizide ayarladık asker eşlerine duyurulur harp akademilerinin misafir hanesini de düşünebilirsiniz maslak orduevinden daha uyguna geliyor.herşeyi hesap eder olduk...allahım her şeyin hayırlısını versin aslında bu 2. tüp bebek denememiz ilke göre daha tecrübeyiliyiz ve sanki bu kez sorunun ne olduğunu anladık eşimde sorun yok diyorlardı ona göre mikroenjeksiyon dahi kullanılmamış olabilir oysa sorun eşimde de varmış normal morfoloji sadece %1 bilinçli iş yapan ve donanımı iyi olan merkez için yeterli bir sonuç olabilir ama herhangi bir merkezde deneme yapan biri için bu ciddi bir sorun hatta soruna yönelik mikroenjeksiyonda IMSI kesinlikle şart oysa onlar bu sorunun varlığından bile haberdar değillerdi o kadar sıkıştırmama rağmen( döllenme olmadı ) bana ihtimallerden dahi bahsedemediler yada bahsetmek istemediler ama gelin tekrar deneyelim diyebildiler. tekrar deneme aynı merkezde yapılabilir sadece geçerli sebep sunmak gerekir düşünemedikleri veya biz hatayı işte burda yaptık diyebildikleri bir sebep...allahın izniyle pozitifleri çok duyacağız bu pozitifler hepimiz için bir umut kapısı olacak...sadece doğru yerde doğru zamanda olabilmek adına dua ediyorum sebepsiz hiç bir şey olmaz allahtan istemek gerekir allah şahidimdir ki gönülden istiyorum ben bu yola sadece bir sebep uğruna çıkıyorum verende allah alan da gerisi nafile....

Insallah cnm devam eder fazla hayal kurmak istemiyorum korkuyorum hala
Benim Ankara baskent hastanesinde prof hulusi bey yapti laparoskobik miyomektomi oldu
Bugun 8. Gunun mu transferin?

Allah'in izniyle çıktığın yoldan hayırlı haberlerle döneceksin inşallah canım. Allah isteyen herkese tez zamanda anne olacakları müjdesini almayı nasip etsin, kimseyi evlat hasreti ile sınamasın inşallah.

Bir topiğimiz vardı bizim 2013 ekim kasım tüp bebek deneyecekler diye, bugün oraya baktım bir yazımı gördüm geçen sene yazmışım arkadaşlarıma güç vermek için. Ben bu yolda pozitif haberi almayanı görmedim sadece Allahın yazdığı bir zaman var o zaman geldiğinde o haberde gelecek demişim benim zamanım bir sene sonrasıymış, inşallah sizin zamanınızda şimdidir.

Hayırlı kandiller hanımlar sizin için yasin okudum dua ettim Allah kabul eder inşallah

4. Leventeydi sanirim orasi, nekadarmis cnm gunlugu merak ettim

Dun 8. Gun 97 cikti cnm yarin tekrar test yapilcak umarim katlanir
Seninde az kalmis insallah rabbim nasip eder

Çok güzel çıkmış maşallah, inşallah katlanır sağlıkla devam eder canım :)

Ya ne ilginç değil mi? sevinemiyoruz :) Rabbim bağışlasın tamamına erdirsin inşallah

Çok güzel çıkmış maşallah, inşallah katlanır sağlıkla devam eder canım :)

Ya ne ilginç değil mi? sevinemiyoruz :) Rabbim bağışlasın tamamına erdirsin inşallah

Sagol cnm, aynen icimde hep korku var oncekilerdede kimyasal gebelikler oldugu icin genemi oyle olur ki diye korkuyorum, gerci onlar dusuk drgerlerle baslamisti bu deger kotu degil gibi
SEN gittin mi keseye, kalp atisina? Crinone tek mi yapiyorsun?

Sagol cnm, aynen icimde hep korku var oncekilerdede kimyasal gebelikler oldugu icin genemi oyle olur ki diye korkuyorum, gerci onlar dusuk drgerlerle baslamisti bu deger kotu degil gibi
SEN gittin mi keseye, kalp atisina? Crinone tek mi yapiyorsun?

6.sında gideceğiz canım kısmetse çok heyecanlıyım çokta korkuyorum Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah.

Crinone tek kullanıyorum sabaha düşürdü sadece akşam yok artık. Bende kanda pıhtılaşma eğilimi var clexane 0.4 kullanıyorum günde bir, coraspirin ve folbiol ve glifor :) bitmiyor ilaçlar iğneler

Cok gec tarihe cagiriyorlar ozaman aslinda kese daha erken gorunuyor
Clexsan cok beter bu tedavinin en acitici ignesi heryerim mormor oldu bana clexsan degilde 0.3 luk baska igne verdiler benimde clexsan vardi elimde onu kullaniyorum bitince digerini alicam
Hic farklilik var mi sende??? Ben 2 gun onceye kadar cok halsizdim gribin etkisiymis meger iyilestim simdi iyiyim birsey hissetmiyorum

İlk başlarda hiçbişey yoktu nasıl hamileyim ben diyorum. Şimdi uyku var çok, ara ara adet ağrısı var normalmiş, birde benim midem çok kötü bulanmıyor ama reflü oldu bende yediklerim ağzımda hepte şişim davul gibi

Senin daha erken ilerledikçe başlıyor şikayetler sonrada artarak devam ediyormuş

Evet geçmiyor zaman 21 gün sonraya veriyorlar, kesin olsun diye herhalde. Benim 8. gün test soncum 21.73 dü içini ferah tut canım Allahın izniyle artarak devam edecek

teşekkür ederim bende hayırlı kandiller dilerim dualarımız kabul olsun...

insallah cnm. 3 gun sonra guzel haberini bekliyorum kalp atisinida alirsin gum gum insallah rahatlarsin ozaman, bende yarin katlandi diye yazarim insallah

ilk denemeyi nerde yapmıştınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…