- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 34
Tabi canim asıl is kalite bizde sperm sayisida dusuk olunca her tedaviyi karsilastiriyo insan ben ilk tedavimde gonalf 12gun kullandim 13.gun catlatma ignemi oldum 2.tedavimde 8gun puregon ve menapur kullandim sonra iki tane decapeptyl ile catlatildi bunda cunku ben ohss oluyorum bu arada ben 30yasindayim sen tdavilerinde kac gun kullandin bu ilaclardan hakkimizda hayirlisi olsun ama benim 3.gune bu sefer 4kalinca fazla bi beklentim yok 5.gune gelmeleri nasil olur bilemedim benim ilk tedavimde 14dollenen yumurtadan 4embriyom 5.gune gelmistiCnm benim en son umuttaki tedavimde 300 doza 9 yumurta toplandı 5 tane blast embriyom oldu 3 tanesi dondu, memorialdeki tedavimde 237 doz kullandım daha dustu ilaç garip ama 17 tane toplandı.. Aslında ikisinde de gelişen yumurta sayım aynıydı tek fark ovitrella vuruldugum gün cetrodite kullanılmadı burda galiba o artırdı hatta çok korktum çatlarmı falan diye. Ama asıl iş kalite tabi bende çok toplanması yaramıyo bana
bizde eşimle bu konuyu konuşuyorduk sizin yorumlarınızı onada aktarıyorum inanın yazdıklarınız çok değerli kısa zamanda bir karar vermek gerekiyor.kahraman bey bu akşam aradı oranların kendileri çin yeterli olduğunu söyledi toplamda 58 milyon spermin 15 milyonunda sıkıntı yok gibi bir şeyler söylemiş testi anlamak için inceledik ama o kadar detay var ki bir şey anlayamadık.
+4 ileri doğru hızlı hareketli(%) 15
serbest baş normal morfoloji(%) 0
büyük baş (%) 5
küçük baş(%) 1
uzun baş(%) 12
multiple baş(%) 1
normal başlı boyun veya kuyruk anomalili spermler(%) 2
eğer anlıyorsanız nasıl değerler.
asıl kısmı unuttum galiba
grade 1(%) 1
grade2(%) 4
grade 3(%) 20
total motilite(%) 58
total sayı(milyon) 280.8
yorum: teratozoospermi
Arkadaşlar ben 17 sinde memorial de laparoskopi oldum sol tüpte sıvı birikmesi olduğu için bağlandı sol yumurtalığımda çikolata kisti alındı endometriozis odakları yakıldı şuan 4 gündür kanamam var sizce normalmi ya bide amh fs düşer diye çok korkuyorum erken menepoz yaşamış nette bi arkadas laparoskopi sonrası 3 ay bekleyip tüpe geçicem inş
Tabi canim asıl is kalite bizde sperm sayisida dusuk olunca her tedaviyi karsilastiriyo insan ben ilk tedavimde gonalf 12gun kullandim 13.gun catlatma ignemi oldum 2.tedavimde 8gun puregon ve menapur kullandim sonra iki tane decapeptyl ile catlatildi bunda cunku ben ohss oluyorum bu arada ben 30yasindayim sen tdavilerinde kac gun kullandin bu ilaclardan hakkimizda hayirlisi olsun ama benim 3.gune bu sefer 4kalinca fazla bi beklentim yok 5.gune gelmeleri nasil olur bilemedim benim ilk tedavimde 14dollenen yumurtadan 4embriyom 5.gune gelmisti
Tabi canim asıl is kalite bizde sperm sayisida dusuk olunca her tedaviyi karsilastiriyo insan ben ilk tedavimde gonalf 12gun kullandim 13.gun catlatma ignemi oldum 2.tedavimde 8gun puregon ve menapur kullandim sonra iki tane decapeptyl ile catlatildi bunda cunku ben ohss oluyorum bu arada ben 30yasindayim sen tdavilerinde kac gun kullandin bu ilaclardan hakkimizda hayirlisi olsun ama benim 3.gune bu sefer 4kalinca fazla bi beklentim yok 5.gune gelmeleri nasil olur bilemedim benim ilk tedavimde 14dollenen yumurtadan 4embriyom 5.gune gelmisti
Arkadaslar tup bebek tedavisinde tedavi suresince hergun mu hastaneye gidiliyor ve hergunmu kan aliniyor?bide toplanip hepbirlikte doktorlarin tedaviye karar verildigi soylenmisti bu durumda hastalara tedavide kullanilmasi gereken ilaclari gunluk mail yada tlfnlami bilgi veriliyo??hm
Canım peki gonal f dozlarını hatır
canım bende bahceci umutta tedavi görüyorum nasipse bu hafta 3.denemem için transferim gerçekleşicek senin çatlatma iğnesi dahil mi bu 10 günlük ilaç kullanımına bi de gonal f dozunu hatırlıyo musun bizdede morfoloji 0 sayıda 1milyon ila 2milyon arası senin ilk hamilelğinde de mi böyleydi morfoloji bende de çikolata kisti var biz de rapor hakkımız için umutta denedik hep (memoriala geldik görüşmeye çok memnun ayrıldım ordan ama rapor için eski merkezimi tercih ettim) benim hemen hemen seninle aynı yumurta toplandı oyüzden sordum benim doz puregon 150 ve menapur vardı benim 14 yumurtam vardı 9u olgun çıktı 9undanda 4 ü 3.güne geldi yarın çözülüp 5.güne bekletilecekler artık hayırlısı bu tedavim inşallah hayırlı olur dualarını bizlerden eksik etme
Arkadaslar tup bebek tedavisinde tedavi suresince hergun mu hastaneye gidiliyor ve hergunmu kan aliniyor?bide toplanip hepbirlikte doktorlarin tedaviye karar verildigi soylenmisti bu durumda hastalara tedavide kullanilmasi gereken ilaclari gunluk mail yada tlfnlami bilgi veriliyo??hm
Arkadaşlar Pazar günü transferim oldu ve elimde hiç açılmamış 1 Adet Gonal-f 450 ve 1 Adet Citrotide var ilgilenen olursa Özelden mesaj yazabilir... Memorial de teslim edebilirim...
Canım nasılsın? nasıl geçiyor bekleme süresi :)
Benimde elimde yarım yarım ilaçlar var ya bir an evvel hastaneye bırakmam lazım
Arkadaşlar Pazar günü transferim oldu ve elimde hiç açılmamış 1 Adet Gonal-f 450 ve 1 Adet Citrotide var ilgilenen olursa Özelden mesaj yazabilir... Memorial de teslim edebilirim...
Nasıl olduğumu inan bilmiyorum oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor... Karnımda adet sancısına benzer bir sancı var...
Birde bu şişkinlik nefes aldırmıyor... Aslında katlanılmayacak bir durumum yok çok şükür... Çalışıyor olmak biraz can sıkıcı hepsi bu...
Benim ilaçlar hiç açılmamış ve buzdolabı kapağında duruyor negatif sonuç alırsam bir sonraki tedavide kullanırım diye düşündüm ama şükür ki dondurulmuşlarım var artık gerek kalmadı yani...
Canım ilaçların son kullanım tarihleri uzun oluyor bence bir sure daha beklet öyle birine ver.. İnşallah gerek kalmaz ama her ihtimali düşünmek gerek.en azından sonuç alana kadar bekle
Benim 4. Gün bugün artık uyuyamıyorum 6 da uyanıyorum iyi ve orta kalite olarrak devam ediyorlar.. Bana dua edin lütfen...
Her ihtimali düşünüyorum canım ama şükür ki 6 tane dondurulmuşum var eğer negatif sonuç alırsam bu ilaçlara gerek kalmadan doldurulmuşlar transfer edilecek...
ensu canım baskılama ile öncekiler arasında fark oldu mu baya etkiliyor mu senin nasıldıcanım bizde ben bekarken babam öğretmen olduğu için üç yıl kadar Maslak Ordu evinin yanındaki Darüşşafaka okulu ve tesisleri var bilirsin oranın içindeki lojmanlarda kalmıştık.. gerçi kendi evimizde o bölgeye 10 dk..
Levent bölgesi çok güzel bi bölge cnm tez zamanda geri dönmeni dilerim..
ensu canım baskılama ile öncekiler arasında fark oldu mu baya etkiliyor mu senin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?