- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 34
Canım transferin hayırlısı olsun inşallah yeni yıl hediyesi olarak minik prens ya da prensesine kavuşursun .eğer özel değilse sizde problem neydi acaba?Canım benden 16 yumurta toplandı 14 olgun yumurta çıktı... 1.gün 11 ad. döllenme oldu... 3.gün 11 adetin iyi gittiğini 2 ad. ise geç döllenme gerçekleştiği bilgisi verildi... 4.gün 11 ad. döllenmenin 8 ad. iyi gittiğini 3 ad. gelişiminin yavaşladığını ve 2 ad. geriden gelen embriyo olduğunu söylediler... 5.gün 8 ad. iyi embriyonun olduğunu diğer 3+2=5 ad. embriyonun gelişiminin durduğunu söylediler... 8 embriyonun 2 ad. transfer ettiler 6 ad. dondurdular canım...
Canım sana 5 ad. iyi olduğunu söyledilerse büyük ihtimal 5.güne kadar devam eder hepsi... Sen gönlünü ferah tut... İnşallah bu tedavin de kavuşursun yavrularına...
Canım sen kaç yaşındasın ne kadar güzel yumurta ve embriyoların olmuş sen tedavinde hangi ilaçları kaç gün kullandın acaba bi de transferden sonra neler yapıyosun?sanırım sen ikinci çocuk için denemedesin inşallah güzel haber alıcaksın:)Canım benden 16 yumurta toplandı 14 olgun yumurta çıktı... 1.gün 11 ad. döllenme oldu... 3.gün 11 adetin iyi gittiğini 2 ad. ise geç döllenme gerçekleştiği bilgisi verildi... 4.gün 11 ad. döllenmenin 8 ad. iyi gittiğini 3 ad. gelişiminin yavaşladığını ve 2 ad. geriden gelen embriyo olduğunu söylediler... 5.gün 8 ad. iyi embriyonun olduğunu diğer 3+2=5 ad. embriyonun gelişiminin durduğunu söylediler... 8 embriyonun 2 ad. transfer ettiler 6 ad. dondurdular canım...
Canım sana 5 ad. iyi olduğunu söyledilerse büyük ihtimal 5.güne kadar devam eder hepsi... Sen gönlünü ferah tut... İnşallah bu tedavin de kavuşursun yavrularına...
hemşire kafayı yemiş canım.. önce menekşe hanıma yönlendirmeliydi.. onların derdi hemen hastaların kanlarını alıp doktor odalarına sokmak, maddi sıkıntılarımızı oradaki hemşirelerin birçoğu yaşadığımızı yaşamadıkları için pek anlayacaklarını sanmıyorum..
bizde dahada tuhafı var, lap ve hist olacağı gün 5700 tl ödeme yapacağız hastaneye gittikki eşim cüzdanını evde unutmuş:))) ben eşimin sorumsuzluğundan ağlamaya başlayınca, hemşire para hiç sorun değil eşiniz gitsin alsın, biz sizi odanıza alıp ameliyata hazırlayalım hatta saatiniz geldiyse sokalım demişti.. çok şaşırmış ve sevinmiştim..
aslında herşey o anda karşılaştığın kişiye göre değişiyor..
bahçecide kaç yıllık hastayım eşim kapıda arabayı park ediyor transere gitmişim danışmadaki kızlar eşiniz gelip parayı ödemeden üst kata çıkamazsınız demişti.. sanki kaçtıkk
Canım sen kaç yaşındasın ne kadar güzel yumurta ve embriyoların olmuş sen tedavinde hangi ilaçları kaç gün kullandın acaba bi de transferden sonra neler yapıyosun?sanırım sen ikinci çocuk için denemedesin inşallah güzel haber alıcaksın:)
Evet canım bende parayı ilk sırada tutmadıklarını düşünüyorum. Çünkü biz transfere gittiğimizde embriyolog dedi ki embriyolarınızdan 2 tanesini ayırdık ve geri kalan 6 embriyoyu sizi sormadan dondurduk çünkü kıyamadık çok iyi kalitede idiler dedi. Ama siz istemezseniz sorun değil evet bu labaratuarımız için bir maliyet ama biz yinede embriyoları riske atmak istemedik ve dondurduk dedi.
Hatta ben deneme amaçlı ama biz dondurmayı düşünmüyorduk dedim, sorun değil canınız sağolsun dedi şaşırdım.
Transfer sonrası dondurulmuş embriyoların ücretini ödemek istedik ama muhasebe pazar günü olduğu için kapalıydı. Sorun değil sonra ödersiniz dediler bende bir şok daha... Bende Kan Tahliline kadar hastaneye gelmeyeceğimi ancak 10 gün sonra ödeme yapabileceğimi söyledim sorun olmaz dediler... :)
hemşire kafayı yemiş canım.. önce menekşe hanıma yönlendirmeliydi.. onların derdi hemen hastaların kanlarını alıp doktor odalarına sokmak, maddi sıkıntılarımızı oradaki hemşirelerin birçoğu yaşadığımızı yaşamadıkları için pek anlayacaklarını sanmıyorum..
bizde dahada tuhafı var, lap ve hist olacağı gün 5700 tl ödeme yapacağız hastaneye gittikki eşim cüzdanını evde unutmuş:))) ben eşimin sorumsuzluğundan ağlamaya başlayınca, hemşire para hiç sorun değil eşiniz gitsin alsın, biz sizi odanıza alıp ameliyata hazırlayalım hatta saatiniz geldiyse sokalım demişti.. çok şaşırmış ve sevinmiştim..
aslında herşey o anda karşılaştığın kişiye göre değişiyor..
bahçecide kaç yıllık hastayım eşim kapıda arabayı park ediyor transere gitmişim danışmadaki kızlar eşiniz gelip parayı ödemeden üst kata çıkamazsınız demişti.. sanki kaçtıkk
Evet ya çok ilginç gelmişti bana da o kadar ısrar etti ki :)
Bizim 1 tane dondurulmuşumuz var 1390tl ödememiz var daha yapmadık gelince yaparsınız dediler, hiç sorun etmediler hatta eşim dedi hesap numaralarını al ben yollarım diye, istedim gerek yok dediler tabi bunları diyen Yasemin hanım, seviyorum o kadını ya hiç rahatsız etmiyor insanı kendini iyi hissediyorsun
Merhaba bayanlar bana klinigin fiyatları konusunda yardimci olur musunuz.
Ilk gorusme icin ucret aliniyorsa ne kadar aliniyor
Mikrotese ucreti ne kadar
Tup bebek ucreti ne kadar
Sanirim daha once rapor alanlara bir infirim yapiliyor, o indirim ile tup bebek fiyati neoluyor.[/
bildiğim kadarıyla ilk görüşme tedaviye başlıyor isen yok tüp bebek 5750 rapor var ise 1000tl indirim
Canım peki gonal f dozlarını hatırCanım öncelikle çok teşekkür ederim... Bende yumurta kalitesizliği ve pko yatkınlığı vardı... Eşimde ise Morfoloji %0 idi.
Düşük dozlarda Gonal-f kullandım 10 gün kadar, hergün bir iki incir yedim... Eşime Keçiboynuzu Pekmezi içirdim sabah akşam bir yemek kaşığı... Veee çok şükür ki 16 yumurta toplandı ve bunun 14'ü olgundu...
Yaşım artık 35 diyebilirim sanırım :)
canım bende bahceci umutta tedavi görüyorum nasipse bu hafta 3.denemem için transferim gerçekleşicek senin çatlatma iğnesi dahil mi bu 10 günlük ilaç kullanımına bi de gonal f dozunu hatırlıyo musun bizdede morfoloji 0 sayıda 1milyon ila 2milyon arası senin ilk hamilelğinde de mi böyleydi morfoloji bende de çikolata kisti var biz de rapor hakkımız için umutta denedik hep (memoriala geldik görüşmeye çok memnun ayrıldım ordan ama rapor için eski merkezimi tercih ettim) benim hemen hemen seninle aynı yumurta toplandı oyüzden sordum benim doz puregon 150 ve menapur vardı benim 14 yumurtam vardı 9u olgun çıktı 9undanda 4 ü 3.güne geldi yarın çözülüp 5.güne bekletilecekler artık hayırlısı bu tedavim inşallah hayırlı olur dualarını bizlerden eksik etmeCanım öncelikle çok teşekkür ederim... Bende yumurta kalitesizliği ve pko yatkınlığı vardı... Eşimde ise Morfoloji %0 idi.
Düşük dozlarda Gonal-f kullandım 10 gün kadar, hergün bir iki incir yedim... Eşime Keçiboynuzu Pekmezi içirdim sabah akşam bir yemek kaşığı... Veee çok şükür ki 16 yumurta toplandı ve bunun 14'ü olgundu...
Yaşım artık 35 diyebilirim sanırım :)
Canım peki gonal f dozlarını hatır
canım bende bahceci umutta tedavi görüyorum nasipse bu hafta 3.denemem için transferim gerçekleşicek senin çatlatma iğnesi dahil mi bu 10 günlük ilaç kullanımına bi de gonal f dozunu hatırlıyo musun bizdede morfoloji 0 sayıda 1milyon ila 2milyon arası senin ilk hamilelğinde de mi böyleydi morfoloji bende de çikolata kisti var biz de rapor hakkımız için umutta denedik hep (memoriala geldik görüşmeye çok memnun ayrıldım ordan ama rapor için eski merkezimi tercih ettim) benim hemen hemen seninle aynı yumurta toplandı oyüzden sordum benim doz puregon 150 ve menapur vardı benim 14 yumurtam vardı 9u olgun çıktı 9undanda 4 ü 3.güne geldi yarın çözülüp 5.güne bekletilecekler artık hayırlısı bu tedavim inşallah hayırlı olur dualarını bizlerden eksik etme
Benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu. Hiçbir değişiklik olmuyor. Eğer agrısı sızısı falan yoksa bence hiç olmasın. Benim eşim olduguna pişman olmuştu. Tüp bebek açısından problem yoksa tedaviyi ertelemenizi tavsiye etmem.
Benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu. Hiçbir değişiklik olmuyor. Eğer agrısı sızısı falan yoksa bence hiç olmasın. Benim eşim olduguna pişman olmuştu. Tüp bebek açısından problem yoksa tedaviyi ertelemenizi tavsiye etmem.
canımm sen İstanbulda yaşamışsın oo ne güzell yabancısı değilsin zorluk yaşamazsın..
evet salı pazarı dimi.)) güzell oluyor
İstinye parkda güzell..:)
Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
evet ensu salı pazarı. tam orda harp akademileri var orda kalıyorduk sen biliyosun .şimdi özlüyorum.eşime bu yıl şark çıkacak 2 yıllık bitince kısmet olursa aynı yere dönmek istiyoruz.istanbulu az çok bilmek 2.bir artı.allah hepimizin dularını kabul etsin özlemle beklediğimiz bebeklere kavuştursun...
Cnm gecmisler olsun ben kararsizim heryeri arastiriyorum iste . Simdilik tupler alunmadan deniycem peki cok olacak ama gebelikmi olusmadi hic tupler aljndik sonra.teşekkür ederim canım sonucum negatif oldu malesef
tekrar deneyecem bu yaz hayırlısı bakalım
sen de memorialde mi başlayacaksın tedaviyie
teşekkür edrim hakkımızda hayırlı olan olsuncanım bizde ben bekarken babam öğretmen olduğu için üç yıl kadar Maslak Ordu evinin yanındaki Darüşşafaka okulu ve tesisleri var bilirsin oranın içindeki lojmanlarda kalmıştık.. gerçi kendi evimizde o bölgeye 10 dk..
Levent bölgesi çok güzel bi bölge cnm tez zamanda geri dönmeni dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?