Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım transferin hayırlısı olsun inşallah yeni yıl hediyesi olarak minik prens ya da prensesine kavuşursun .eğer özel değilse sizde problem neydi acaba?

Canım sen kaç yaşındasın ne kadar güzel yumurta ve embriyoların olmuş sen tedavinde hangi ilaçları kaç gün kullandın acaba bi de transferden sonra neler yapıyosun?sanırım sen ikinci çocuk için denemedesin inşallah güzel haber alıcaksın:)

Evet canım bende parayı ilk sırada tutmadıklarını düşünüyorum. Çünkü biz transfere gittiğimizde embriyolog dedi ki embriyolarınızdan 2 tanesini ayırdık ve geri kalan 6 embriyoyu sizi sormadan dondurduk çünkü kıyamadık çok iyi kalitede idiler dedi. Ama siz istemezseniz sorun değil evet bu labaratuarımız için bir maliyet ama biz yinede embriyoları riske atmak istemedik ve dondurduk dedi.
Hatta ben deneme amaçlı ama biz dondurmayı düşünmüyorduk dedim, sorun değil canınız sağolsun dedi şaşırdım.
Transfer sonrası dondurulmuş embriyoların ücretini ödemek istedik ama muhasebe pazar günü olduğu için kapalıydı. Sorun değil sonra ödersiniz dediler bende bir şok daha... Bende Kan Tahliline kadar hastaneye gelmeyeceğimi ancak 10 gün sonra ödeme yapabileceğimi söyledim sorun olmaz dediler... :)

Canım öncelikle çok teşekkür ederim... Bende yumurta kalitesizliği ve pko yatkınlığı vardı... Eşimde ise Morfoloji %0 idi.
Düşük dozlarda Gonal-f kullandım 10 gün kadar, hergün bir iki incir yedim... Eşime Keçiboynuzu Pekmezi içirdim sabah akşam bir yemek kaşığı... Veee çok şükür ki 16 yumurta toplandı ve bunun 14'ü olgundu...
Yaşım artık 35 diyebilirim sanırım :)

buz bebişlerinde oldu yani harikaa canım maşallah.. ne güzell..
bu transferin tutunursa ikinci bebişine kavuşacaksın ama geride kalanlarada inşallah ilerleyen yıllarda bir şans olsun verirsin canım..
emin ellerdeyiz canım, inşallah sonuçlarımızda güzel olacak dahada mutlu olacağız..

Evet ya çok ilginç gelmişti bana da o kadar ısrar etti ki :)

Bizim 1 tane dondurulmuşumuz var 1390tl ödememiz var daha yapmadık gelince yaparsınız dediler, hiç sorun etmediler hatta eşim dedi hesap numaralarını al ben yollarım diye, istedim gerek yok dediler tabi bunları diyen Yasemin hanım, seviyorum o kadını ya hiç rahatsız etmiyor insanı kendini iyi hissediyorsun

canım inşallah buz bebişinlede ikinci bebeğini kucağına alırsın..

Merhaba bayanlar bana klinigin fiyatları konusunda yardimci olur musunuz.
Ilk gorusme icin ucret aliniyorsa ne kadar aliniyor
Mikrotese ucreti ne kadar
Tup bebek ucreti ne kadar
Sanirim daha once rapor alanlara bir infirim yapiliyor, o indirim ile tup bebek fiyati neoluyor.

bildiğim kadarıyla ilk görüşme tedaviye başlıyor isen yok tüp bebek 5750 rapor var ise 1000tl indirim

Canım peki gonal f dozlarını hatır
canım bende bahceci umutta tedavi görüyorum nasipse bu hafta 3.denemem için transferim gerçekleşicek senin çatlatma iğnesi dahil mi bu 10 günlük ilaç kullanımına bi de gonal f dozunu hatırlıyo musun bizdede morfoloji 0 sayıda 1milyon ila 2milyon arası senin ilk hamilelğinde de mi böyleydi morfoloji bende de çikolata kisti var biz de rapor hakkımız için umutta denedik hep (memoriala geldik görüşmeye çok memnun ayrıldım ordan ama rapor için eski merkezimi tercih ettim) benim hemen hemen seninle aynı yumurta toplandı oyüzden sordum benim doz puregon 150 ve menapur vardı benim 14 yumurtam vardı 9u olgun çıktı 9undanda 4 ü 3.güne geldi yarın çözülüp 5.güne bekletilecekler artık hayırlısı bu tedavim inşallah hayırlı olur dualarını bizlerden eksik etme

Cnm benim en son umuttaki tedavimde 300 doza 9 yumurta toplandı 5 tane blast embriyom oldu 3 tanesi dondu, memorialdeki tedavimde 237 doz kullandım daha dustu ilaç garip ama 17 tane toplandı.. Aslında ikisinde de gelişen yumurta sayım aynıydı tek fark ovitrella vuruldugum gün cetrodite kullanılmadı burda galiba o artırdı hatta çok korktum çatlarmı falan diye. Ama asıl iş kalite tabi bende çok toplanması yaramıyo bana

bizde eşimle bu konuyu konuşuyorduk sizin yorumlarınızı onada aktarıyorum inanın yazdıklarınız çok değerli kısa zamanda bir karar vermek gerekiyor.kahraman bey bu akşam aradı oranların kendileri çin yeterli olduğunu söyledi toplamda 58 milyon spermin 15 milyonunda sıkıntı yok gibi bir şeyler söylemiş testi anlamak için inceledik ama o kadar detay var ki bir şey anlayamadık.
+4 ileri doğru hızlı hareketli(%) 15
serbest baş normal morfoloji(%) 0
büyük baş (%) 5
küçük baş(%) 1
uzun baş(%) 12
multiple baş(%) 1
normal başlı boyun veya kuyruk anomalili spermler(%) 2
eğer anlıyorsanız nasıl değerler.

bizde eşimle bu konuyu konuşuyorduk sizin yorumlarınızı onada aktarıyorum inanın yazdıklarınız çok değerli kısa zamanda bir karar vermek gerekiyor.kahraman bey bu akşam aradı oranların kendileri çin yeterli olduğunu söyledi toplamda 58 milyon spermin 15 milyonunda sıkıntı yok gibi bir şeyler söylemiş testi anlamak için inceledik ama o kadar detay var ki bir şey anlayamadık.
+4 ileri doğru hızlı hareketli(%) 15
serbest baş normal morfoloji(%) 0
büyük baş (%) 5
küçük baş(%) 1
uzun baş(%) 12
multiple baş(%) 1
normal başlı boyun veya kuyruk anomalili spermler(%) 2
eğer anlıyorsanız nasıl değerler.
asıl kısmı unuttum galiba
grade 1(%) 1
grade2(%) 4
grade 3(%) 20
total motilite(%) 58
total sayı(milyon) 280.8
yorum: teratozoospermi

canımm sen İstanbulda yaşamışsın oo ne güzell yabancısı değilsin zorluk yaşamazsın..
evet salı pazarı dimi.)) güzell oluyor
İstinye parkda güzell..:)

evet ensu salı pazarı. tam orda harp akademileri var orda kalıyorduk sen biliyosun .şimdi özlüyorum.eşime bu yıl şark çıkacak 2 yıllık bitince kısmet olursa aynı yere dönmek istiyoruz.istanbulu az çok bilmek 2.bir artı.allah hepimizin dularını kabul etsin özlemle beklediğimiz bebeklere kavuştursun...

canım bizde ben bekarken babam öğretmen olduğu için üç yıl kadar Maslak Ordu evinin yanındaki Darüşşafaka okulu ve tesisleri var bilirsin oranın içindeki lojmanlarda kalmıştık.. gerçi kendi evimizde o bölgeye 10 dk..
Levent bölgesi çok güzel bi bölge cnm tez zamanda geri dönmeni dilerim..

teşekkür ederim canım sonucum negatif oldu malesef
tekrar deneyecem bu yaz hayırlısı bakalım
sen de memorialde mi başlayacaksın tedaviyie
Cnm gecmisler olsun ben kararsizim heryeri arastiriyorum iste . Simdilik tupler alunmadan deniycem peki cok olacak ama gebelikmi olusmadi hic tupler aljndik sonra.

Arkadaşlar ben 17 sinde memorial de laparoskopi oldum sol tüpte sıvı birikmesi olduğu için bağlandı sol yumurtalığımda çikolata kisti alındı endometriozis odakları yakıldı şuan 4 gündür kanamam var sizce normalmi ya bide amh fs düşer diye çok korkuyorum erken menepoz yaşamış nette bi arkadas laparoskopi sonrası 3 ay bekleyip tüpe geçicem inş

teşekkür edrim hakkımızda hayırlı olan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…