Kızlar kese görmek için bana 21. gün gebelik ultrasonu randevusu alacaksın dediler. 6 ocak'a denk geliyor çok geç değil mi? Herkes 5. haftada falan görmüş. Gebeliğini öğrenip 3 hafta sonra doktora giden insan mı var ilk mi olacağım ya :))))
Sanırım kalp atışı ve keseyi aynı anda görebilmek böyle yaptılar bilemedim de meraktan öleceğim
Bızim de seneye doğu tayinimiz var doğuya gitmeden bebişimizi kucağimiza alsak ne güzel olur ama hayirlisi artik en iyisini allah bilir asker eşi misin☺
Evet amin inşallah hepimize canim anlayabiliyorum şuan bile ailemden uzaktayim bi de bunlar bazen hep bunalim takiliyorum maalesef☺Evet cnm. Insallah bebisinizle gidersiniz gurbet zaten zor birde bebeksizlik dayanilmiyor.rabbim guc versin bize
evet ayni şekilde ben de her hafta gitmiştimgitmek istiyorsan beklemeden git cnm neymiş öyle 3 hafta falan hemde aynı şehirdeysen..
ben testten bir hafta sonra keseye, ondan bir hafta sonrada kalp atışına gitmiştim..
hoppala 77,bilmiyorum ki,mlk10,düşükrezerv77,ensu,umtlym rumuzlu arkadaşların sorunları anladığım kadarıyla rezerv azlığı(fsh yüksek ,amh düşük) yanlışım varsa lütfen düzeltin
arkadaşlar hepimiz tedavi şeklimiz kesinleştiği zaman yazalım kaç yumurta ile tedaviye başladığımızdan gelişimlerinin nasıl olduğuna kadar özellikle tercih ettiğiniz doktor varsa kim olduğunu lütfen paylaşalım birbirimize ışık olur belki...
inşallah başlıcaksın hatta başladığını burda yazacaksın her şey moral birinin anısını okumuştum paylaşmak isterim hiç yumisi olmayan 22 yaşında bir hastanın bütün kapılar yüzüne kapanmış doktor ara ara muayeneni ol demiş bir arkadaşı kadın doğuma gidince o gün o da arkadaşının yanındaymış gelmişken bende muayene olayım demiş ama olanlara inanamadığını yazmış yumisi varmış içi içine sığmıyormuş soluğu doktorunun yanında almış tek yumurta ile tedaviye başlamış ve hamile kalmış .yüce allahım nelere kadir seninki daha kolay vaka inşallah başlıyacaksın tedavine...evet bence de ben daha başlayamadım ama beklemedeyim..
yaş 35 kadar fsh 8 civarı 36 yaşımda fsh11,37 yaımda 13 .60 öncesinde hiç ilaç kullanmadım zaten 1 başarısız tüp bebek tedavim var .2.sini düşünüyorum.peki daha önceden fsh yüksek miydi? dhea falan kullanıyor musun*
ensu 25 ocak,sende ocak ayı ,benimde 19 ocak civarı hepimiz için hayırlı olur inşalllah senin amh çok güzel ...Benim amh 2,85 ama ilk denemede yumurtalar dengeli ilerlemedi ķüçüklü büyüklü idi bizim asil sorunumuz sperm sayısı düşük ocak adetimde 2.tedaviye başlıyor uz inşallah
Amh iyi ama 2 tanesi falan çok buyüdu diğerleri küçükken toplandi şimdi aylin hanima dün muayene oldum ayin sonunda baskilama ile başlayip ocak ortasi muhtemelen başliycaz kürtaj oldugum içun tekrar rahim filmi isteyebiliriz demişti ama muayene edince güzel görünüyor gerek yok dedi evet tanişabiliriz isterim istanbulda misin senensu 25 ocak,sende ocak ayı ,benimde 19 ocak civarı hepimiz için hayırlı olur inşalllah senin amh çok güzel ...
belki karşılaşır tanışırız olmaz mı
seni çok iyi anlıyorum benim eşim astsubay bizde hep sık tayin olduk konyda 1 yıldır ikmaet ediyoruz 2015 mayısta eşime hakkari yüksekova yolu görünüyor kesingibi ben konyada kalıcağım için bu işi bi şekilde hızlandırmamız gerekiyor.konyadaki doktorların çoğuna muayene oldum,Ah bilsen nerden nerelere kosusturdugumu.. Konyaliyim ailem konyada, orada nekadar Prof var hepsine gitmisligim var, ankaradada tedavi oldum, once bandirmadaydim oradan daha kolay oluyordu tedaviler suan vanda yasiyoruz tayin olduk hersey daha zorlasti anliycagin
Canım senin amh değerine göre 5 yum bi mucize ve 1. Kalite olmuş inşallahta tutacak bak görürsün. Nasıl bi tedavi uygulandı ilaçlar neydi dr kimdi yazarmısın sana zahmet.benm 0.19 amh fsh 19-17-12 yaş 28 aöima hep tek yum oldu. Arkadan gelenler oldu yetişemedi.. Yani benim tedavimde bi yerlerde yanlış yapılıyor gibi geliyorMemorialde 2. Toplamda 4. Tedavim. Fsh 16 amh 0,032 idi. 5 yumurta toplandı 3 döllendi 1 tane 1.kalite 1 tane 2. Kalite transferim oldu. Pazartesi test günüm bakalım Allahtan hayırlısı
seni çok iyi anlıyorum benim eşim astsubay bizde hep sık tayin olduk konyda 1 yıldır ikmaet ediyoruz 2015 mayısta eşime hakkari yüksekova yolu görünüyor kesingibi ben konyada kalıcağım için bu işi bi şekilde hızlandırmamız gerekiyor.konyadaki doktorların çoğuna muayene oldum,
prf hüseyin görkemli
prf.ali acar
dr ali sami gürbüz
mehmet çolakoğlu
dr dilek incesu
dr necati yeşilçimen
çok araştırdım ama tüp bebekte tercihi ali samiden yana yaptım döllenme dahi olmadı hayal kırıklığı senin denemelerin yanında çok az ama ben çok etkilendim tam 1 yıl hiç bir doktora gitmedim ve artık bir daha denemeyeceğimi söyledim benim 5 yaşında kızım var ağzından kardeş kelimesi düşmüyor şimdilerde tekrar deneyeceğiz bu kararda kızımın payı çok( kızıma 32 yaşında hamile kaldım tedavisizi normal doğumla dünyaya geldi ismi ecrin anlamı allahın hediyesi. allahım kimseyi bu hediyeden mahrum bırakmasın senin eşinde mi tsk mensubu.
inşallah cnm tedavi olmak hayırlı pozitif sonuçlar almak nasip olsun hepimize..benim yaşım 28 ama fsh şuan 20 üstü ..bazen yumurta görülmüyor.bazen bir belki iki görülüyor.ama tabi bizim için kalteli tutunan bir embiryo yetiyor tabi...fsh birden yükseldi inşallah düzene girecek inanıyorum.hepsi imtihan Allah a sığınıyorum..burdaki doktora sadece adetlyken kan tahliline gidiyorum .bir şey yapmıyor şimdilik.önceden klomen de kullandım 6-7 kez acaba o mu etkiledi de bu fsh yükseldi bilemyorum..fazla düşününcekötü oluyor...hiç belli olmuyor bu işler tedavisiz bile kalan var...inşallah cnm Allah hepimizin gönlünden geçeni en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin.inşallah başlıcaksın hatta başladığını burda yazacaksın her şey moral birinin anısını okumuştum paylaşmak isterim hiç yumisi olmayan 22 yaşında bir hastanın bütün kapılar yüzüne kapanmış doktor ara ara muayeneni ol demiş bir arkadaşı kadın doğuma gidince o gün o da arkadaşının yanındaymış gelmişken bende muayene olayım demiş ama olanlara inanamadığını yazmış yumisi varmış içi içine sığmıyormuş soluğu doktorunun yanında almış tek yumurta ile tedaviye başlamış ve hamile kalmış .yüce allahım nelere kadir seninki daha kolay vaka inşallah başlıyacaksın tedavine...
gitmek istiyorsan beklemeden git cnm neymiş öyle 3 hafta falan hemde aynı şehirdeysen..
ben testten bir hafta sonra keseye, ondan bir hafta sonrada kalp atışına gitmiştim..
Canım senin amh değerine göre 5 yum bi mucize ve 1. Kalite olmuş inşallahta tutacak bak görürsün. Nasıl bi tedavi uygulandı ilaçlar neydi dr kimdi yazarmısın sana zahmet.benm 0.19 amh fsh 19-17-12 yaş 28 aöima hep tek yum oldu. Arkadan gelenler oldu yetişemedi.. Yani benim tedavimde bi yerlerde yanlış yapılıyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?