- 8 Mart 2011
- 960
- 616
- 158
Merhaba uzun suredir takip ediyorum sizi ve internetteki konu ile ilgili yazıları iyi geliyor bana sevinenle seviniyorum hepimiz için dua ediyorum çok zor durum. biz de 3 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz zeynep kamil eah da 2 aşılama 2 tup bebek denedik olmadı bu arada kendiliğinden oldu kızamıkçık geçirdim duşuk yaptım şimdi memoriala başladım dr um yucel bey Semra hn da geldi ilk muayeneye tüm testleri tekrar istediler hsgden sonra duşuk yaptığım için tekrar istediler hsgyi de. Çok şukur onda birşey çıkmadı eşimin de tedaviye engel bir durumu olmadığını söylediler amh 4 kusurmuş iyi dedi de yaşına göre yüksek dedi iyi birsey mi söyledi anlayamadım fikri olan varsa söyleyebilir mi diğer test sonuçlarını bekliyorum önümüzdeki ay başlıcaz bizde birsey çıkmazsa
Amh değerimi 3 civarı demişti galiba emin olamadım en iyisi raporumu mail isteyip net oğreneyim
AMH normal değeri kaç olmalı?Aslında kadınlarda antimüllarian hormon normal kan değerinin ne kabul edilmesi gerektiği konusunda net bir görüş birliği olmasa da genel olarak 1-3 ng/ml arası (bazı araştırmacılara göre 2-4 ng/ml arası) normal kabul edilir.
Bu değerlerin altında ve üstündeki sonuçlar gebelik elde etme başarısının düşük olduğunu gösterir.
(alıntıdır)
Benim değerim 1,87 idi canım ama bir sorun yaşamadım, senin içinde bir sorun olmaz sanmıyorum