• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba uzun suredir takip ediyorum sizi ve internetteki konu ile ilgili yazıları iyi geliyor bana sevinenle seviniyorum hepimiz için dua ediyorum çok zor durum. biz de 3 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz zeynep kamil eah da 2 aşılama 2 tup bebek denedik olmadı bu arada kendiliğinden oldu kızamıkçık geçirdim duşuk yaptım şimdi memoriala başladım dr um yucel bey Semra hn da geldi ilk muayeneye tüm testleri tekrar istediler hsgden sonra duşuk yaptığım için tekrar istediler hsgyi de. Çok şukur onda birşey çıkmadı eşimin de tedaviye engel bir durumu olmadığını söylediler amh 4 kusurmuş iyi dedi de yaşına göre yüksek dedi iyi birsey mi söyledi anlayamadım fikri olan varsa söyleyebilir mi diğer test sonuçlarını bekliyorum önümüzdeki ay başlıcaz bizde birsey çıkmazsa
Amh değerimi 3 civarı demişti galiba emin olamadım en iyisi raporumu mail isteyip net oğreneyim

AMH normal değeri kaç olmalı?Aslında kadınlarda antimüllarian hormon normal kan değerinin ne kabul edilmesi gerektiği konusunda net bir görüş birliği olmasa da genel olarak 1-3 ng/ml arası (bazı araştırmacılara göre 2-4 ng/ml arası) normal kabul edilir.
Bu değerlerin altında ve üstündeki sonuçlar gebelik elde etme başarısının düşük olduğunu gösterir.

(alıntıdır)

Benim değerim 1,87 idi canım ama bir sorun yaşamadım, senin içinde bir sorun olmaz sanmıyorum

benim 22 ekimde transferim oldu, 1 kasımda gebeliğimi öğrendim.3 hafta sonrasına çağırdılar.22kasımda hem keseyi gördüm, hem kalp atışını duydum. memorial de kese görmeye ayrı,kalp atışına ayrı çağırmıyorlar sanırım.üstelik 265 tl de muayene parası.burada bir kaç kere yazdım hem keseye hem de kalp atışına 265'er tl almak da etik değil zaten..
son kontrolde bundan sonra buraya da gelmeyebilirsin demişti doktor.ben de evime yakın yer arayacağım demiştim.
memorial in bir artı yönü de ticarethane mantığı dışında hareket etmesi..

benim 22 ekimde transferim oldu, 1 kasımda gebeliğimi öğrendim.3 hafta sonrasına çağırdılar.22kasımda hem keseyi gördüm, hem kalp atışını duydum. memorial de kese görmeye ayrı,kalp atışına ayrı çağırmıyorlar sanırım.üstelik 265 tl de muayene parası.burada bir kaç kere yazdım hem keseye hem de kalp atışına 265'er tl almak da etik değil zaten..
son kontrolde bundan sonra buraya da gelmeyebilirsin demişti doktor.ben de evime yakın yer arayacağım demiştim.
memorial in bir artı yönü de ticarethane mantığı dışında hareket etmesi..

Bende öyle düşündüm hepsini bir arada görmek içindir diye ama geçen bi arkadaş demişti biz biraz pinpirikliyiz diye :) Normal yolla gebe kalan inşalara görede biraz fazla bilgiliyiz o nedenle insanın aklına bin tane şey geliyor, ihtimalleri biliyoruz çünkü.

Feyza hemşireyi aradım biraz önce, dedim bana 3 hafta sonrası için randevu almamı söylediniz ama ya sıkıntılı bir durum varsa bunu öğrenme içinde fazlaca geç olmayacak mı? ne gibi dedi, Allah korusun dış gebelik falan dedim, sonuçta ben testlere erken başladım 8. günde, sonra 10 ve 12. günlerde yaptırdım devam ettirmediler, değerleriniz böyle bir ihtimalin olmadığını gösteriyor dedi, hem keseyi hemde kalp atışını duymak için o tarihte çağırıyoruz dedi içim rahatladı :)

iki tedavi arasında ne kadar zaman ayırdınız arkadaşlar? ben haziranda tedavideydim ağustosta kürtaj oldum ocakta tekrar deneme erken mi?

Kizlar memorialde hangi dr onerirsiniz?

Canım memorial ile ilgili en çok düşülen hata bu, hastanede ekip çalışması var doktorun diye bir şey yok, hangi doktorla başlarsan başla tedavi boyunca kontrollerin de doktor değişecek yani seni tek bir doktor değil ekip olarak takip ediyorlar ekibin başıda Semra hanım.

Ama ilk görüşme için Aylin hanımı öneririm sempatik bir doktor sorulara anlaşılır cvp veriyor ben 1 kere denk geldim gerçi, görüşmede Semra hanımın olmasında rica edersen daha iyi olur.

benim de yasim 30 ve amh degerim 2.4
sizce nasil bu deger arkadaslar.

iki tedavi arasında ne kadar zaman ayırdınız arkadaşlar? ben haziranda tedavideydim ağustosta kürtaj oldum ocakta tekrar deneme erken mi?

Ben ilk tedavimi geçen sene Eylül ayında yaptım fazla beklemek istemedim Aralıkta 2. tedaviye başladım ikiside negatif, sonra bu sefer acele etmeyeceğim dedim 1 sene bekledim bu seneyede 2 tedavi sığdırırım dedim sonuç pozitif. rezervlerde yada yaşta sıkıntı yoksa en az 5-6 ay beklemek daha sağlıklı diyorlar.

Canım memorial ile ilgili en çok düşülen hata bu, hastanede ekip çalışması var doktorun diye bir şey yok, hangi doktorla başlarsan başla tedavi boyunca kontrollerin de doktor değişecek yani seni tek bir doktor değil ekip olarak takip ediyorlar ekibin başıda Semra hanım.

Ama ilk görüşme için Aylin hanımı öneririm sempatik bir doktor sorulara anlaşılır cvp veriyor ben 1 kere denk geldim gerçi, görüşmede Semra hanımın olmasında rica edersen daha iyi olur.

merhaba,benim de yarın ayşe hanımla randevum var.ilk görüşmemeizi yapacağız inşallah.ben görüşmede semra hanımın da olmasını istiyorum tabi ki.ama bu isteğimi kime belirtmem gerek.ayşe hanıma söylemek ayıp olur.muayeneye girmeden önce hasta danışmanlarına mı söyleyeyim.

bir de transfer için uygun olursa semra hanımı istiyorum.ama onu yarın söylemek erken olur herhalde.tedavinin ilerleyen aşamalarında transferime semra hanım girsin istiyorum desem geç kalmış olmam değil mi?

gorusmeden geldikten sonra yorumlarini mutlaka yaz tamam mi arkadasim. ben de ayse hanimla randevu aldim.
merhaba,benim de yarın ayşe hanımla randevum var.ilk görüşmemeizi yapacağız inşallah.ben görüşmede semra hanımın da olmasını istiyorum tabi ki.ama bu isteğimi kime belirtmem gerek.ayşe hanıma söylemek ayıp olur.muayeneye girmeden önce hasta danışmanlarına mı söyleyeyim.

bir de transfer için uygun olursa semra hanımı istiyorum.ama onu yarın söylemek erken olur herhalde.tedavinin ilerleyen aşamalarında transferime semra hanım girsin istiyorum desem geç kalmış olmam değil mi?

Canım hayırlı olsun öncelikle, Yasemin hanım var Semra hanımın asistanı aynı zamanda aynı zamanda da koordinatör, çokta tatlı bir bayandır ona söylersen yardımcı olacaktır canım, bankoya sorarsan seni odasına yönlendirirler.

Hayır canım olmazsın Semra hanım uygunsa giriyor transferlere, ne zaman istersen söyleye bilirsin bu talebini ama şuan çok erken olduğundan kesin bişey söyleyemezler tabi ama çok istiyorsan kırmıyorlar ayarlıyorlar bi şekilde, ben çok istemiştim :)

canim sagolasin. 10ocakta ayse hanimla randevum var . ve bu ayki hastaligimi da oldum bittim.cok heyecanliyimmm. kalbim kut kutt :)

Hayırlı olsun, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım, kafanı hiç bir şeye takma tedavi boyunca onlar ne yaptıklarıı biliyorlar unutma olur mu? :)

ya masallah sana canim. herkese bilgi veriyorsun yardimci oluyorsun. insallah saglikla yavrunu kucagina alirsin.sayende ve buradaki arkadaslarin sayesinde benim gibi uzaktan gidecek arkadaslar hastane ve islemler hakkinda o kadar sey ogrendik ki :)
Canım hayırlı olsun öncelikle, Yasemin hanım var Semra hanımın asistanı aynı zamanda aynı zamanda da koordinatör, çokta tatlı bir bayandır ona söylersen yardımcı olacaktır canım, bankoya sorarsan seni odasına yönlendirirler.

Hayır canım olmazsın Semra hanım uygunsa giriyor transferlere, ne zaman istersen söyleye bilirsin bu talebini ama şuan çok erken olduğundan kesin bişey söyleyemezler tabi ama çok istiyorsan kırmıyorlar ayarlıyorlar bi şekilde, ben çok istemiştim :)

ya masallah sana canim. herkese bilgi veriyorsun yardimci oluyorsun. insallah saglikla yavrunu kucagina alirsin.sayende ve buradaki arkadaslarin sayesinde benim gibi uzaktan gidecek arkadaslar hastane ve islemler hakkinda o kadar sey ogrendik ki :)

Ne demek canım zevkle yapıyorum,birbirimize yardımcı olacağız tabi :) Allah razı olsun, sizlerede tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin kucaklarınız bebişlerle dolsun inşallah

aminn aminnn aminn. Mevlam sana da senin gibi iyi niyetli yardimsever evlatlar versin insallah. o kadar guzel yardimci oluyosunuz ki hastaneye girince diyecem aha alin beni dogurtun seda sayanin catir catir dogurtmasi gibi:KK70:
Hayırlı olsun, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım, kafanı hiç bir şeye takma tedavi boyunca onlar ne yaptıklarıı biliyorlar unutma olur mu? :)

]

canım allah senden razı olsun.evladını sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın inşallah.
ne kadar yardımseversin.sayende daha tedaviye başlamadan bir çok konuda fikirsahibi oldum.özellikle şehir dışından gelen birisi için bunun ne kadar önemli olduğunu bilemezsin.tekrardan teşekkür ederim arkadaşım...

Back