canım galiba bugün müjdeli haber almışsın.öncelikle kutluyorum ve allah tamamına erdirsin diyorum.
tecrübeli olarak sana bir sorum olacaktı.ben şehir dışından gelmeyi düşünüyorum ancak tam olarak kararımı veremedim.
baştaki ultrason kontrellerinde uçakla günübirlik gelmeyi daha sonra yumurta toplama ve transfer aşamasında da istanbulda kalmayı düşünüyorum.ancak sabah 8 de uçaktan insem hstaneye varmam 10 ya da 11 i bulabilir.durumumu belirtsem bu saatlerde gelmemein bir sakıncası olur mu?bir arkadaşım kan alıp ilaç dozunu ayarlıyorlar o yüzden sabah erken hastanede olman gerek dedi.sen randevularını kaçta almıştın?bu konu hakkında bilgin var mı???
canım moral önemli hiçbirşeye moralini bozma sadece sağlığını ve kendini düşün gerisi boş
etrafımda herkes hamile bi evlendiklerini duyuyorum bi de hamile olduklarını ne kadar da çabukk rabbimin gücüne gitmesin bizim sınavımız da bu herhalde...
evet canım her anlamda zor olacak benim için ancak kalsam da 3 haftaya yakın bir süre kalmam gerecek işim dolayısıyla kalmak da sıkıntı olacak.ilk denemem olacak ankaradayım normalde ben ama burada pek içime sinen bir erkez bulamadım.nedense bana bir tek şişli memorial güven veriyor ama o da bana çok uzak.galiba ilk denememi ankarada yapıp olmazsa yaz tatilinde istanbula gelmek daha manıklı.Telefonda okey dedikten sonra ilk gittiğinde de dosyana not yazdır canım...
Bende işim dolayısı ile sabah ilk randevuyu istedim hep 08:30 yani, mümkün mertebe yardımcı oldular şartlar dahilinde...
Peki senin için hem zor hemde maliyetli olmayacak mı uçakla gelip gitmek 5-6 kez gelgit yapman gerekebilir Yumurta Toplamaya Kadar...
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.orada kalsam da otelde kalacağım hemen hemen aynı masrafı yapacağım.ama 3 haftaya yakın bir süre rapor kullanmam iş yerimde sorun olabilir.o nedenle git gel yapmayı düşünmüştüm.ama çok zor bir süreç olacak galiba vazgeçmek zorundayım...Aslında öyle kan alıp erken doz ayarı yapıyorlar fakat benim 11de kan verdiğimde olmuştu bi sorun yaşamadım çünkü iğneler 16:00'dan sonra yapılıyor ve o zamana kadar da doz bilgisi geliyor. Ama tabi hastaneye danışsan daha doğru olur
Burda kalma şansın yok mu tedavi boyunca uçaktan daha masrafsız olur sanki
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.orada kalsam da otelde kalacağım hemen hemen aynı masrafı yapacağım.ama 3 haftaya yakın bir süre rapor kullanmam iş yerimde sorun olabilir.o nedenle git gel yapmayı düşünmüştüm.ama çok zor bir süreç olacak galiba vazgeçmek zorundayım...
Evet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle
İLK GÖRÜŞMEMİ ÇOK BEKLEMİŞSİNİZ GEREÇEKTEN MUCİZE BEBEĞİNE KAVUŞAKSIN İNŞALLAH .Evet canım Semra hoca yaptı transferi, ben çok istemiştim onu :) Amin çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşallah
İLK GÖRÜŞMEMİ ÇOK BEKLEMİŞSİNİZ GEREÇEKTEN MUCİZE BEBEĞİNE KAVUŞAKSIN İNŞALLAH .
CANIM;
ÇARŞAMBA GÜNÜ İLK GÖRÜŞMEMİ SEMRA HOCA İLE YAPIYORUM OPU VE TRANSFER DE ONUN İSMİNİ ÖZELLİKLE BELİRTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM...SEMRA HANIM HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ... YADA AKLINIZDA OLAN BAŞKA İSİMLER VARSA YAZARMISIN...
HER ŞEY YOLUNDA GİDER BOL BOL KALİTELİ YUMİLER TOPLANIR GÜZEL GÜZEL DÖLLENİR 4.GÜNLERE KADAR GELİRLER İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİN BEBİŞİNE KAVUŞMANI DİLİYORUM HER BİR İŞİN YOLUNDA GİTMESİNİ DİLİYORUM...Kızlarrrrr....
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma İğnemi yapmış bulunuyorum...
Yarın sabah 10:30 gibi Yumurta Toplama İşlemim var...
O güzel dualarınızda beni de unutmayın olur mu?
BİLENLER DAHA ÖNCE ANANAS ,AVAKADO VE KABAK ÇEKİRDEĞİ İLE EV İÇİNDE ADIMLAMAYI ÖNERİYORLARDIÇok tebrikler, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de cuma transfer oldum. 1 tane 1. kalite ,1 tane 2. kalite koydular. Bakalım allahtan dileğimiz tutunmaları. Tutunmayı sağlayan besin filan var mı acaba ne yemeli ne içmeli veya ne yapmalı acaba? bu süreç çok heyecanlı
BİLENLER DAHA ÖNCE ANANAS ,AVAKADO VE KABAK ÇEKİRDEĞİ İLE EV İÇİNDE ADIMLAMAYI ÖNERİYORLARDI
BENDE KONYADAYIM DAHA ÖNCE İL DIŞINA ÇIKMAK İSTEMEDİM KONYA DA YAPTIRDIM AMA ANKARADA DA İYİ MERKEZLER VAR MESELA BEN ANATOLLİA TÜP BEBEK MERKEZİNE ÇOK GAZ KESTİM AMA 2 SAATLİK YOLU BİLE GÖZE ALMADIM TEMBELLİK ETTİM .BENİM 2 ARKADAŞIM ORDA YAPTIRDI GERÇİ SONUÇLAR NEGATİFTİ BENDE LİSTEMDEN ÇIKARDIM AMA ASLINDA İYİ MERKEZ PRF.HAKAN YARALI İYİ BİR DOKTOR İSMİNİ BAŞKA DOKTORLARIN AĞZINDAN DUYDUM BİRAZ ARAŞTIR AMA MUTLAKA OPU VE TRANSFERİ ONDAN İSTE...BEN ŞİŞLİ MEMORİALA KARAR VERDİM ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDİYORUM İNŞALLAH ALLAHIM ÇIKTIMIZ BU YOLDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN...evet canım her anlamda zor olacak benim için ancak kalsam da 3 haftaya yakın bir süre kalmam gerecek işim dolayısıyla kalmak da sıkıntı olacak.ilk denemem olacak ankaradayım normalde ben ama burada pek içime sinen bir erkez bulamadım.nedense bana bir tek şişli memorial güven veriyor ama o da bana çok uzak.galiba ilk denememi ankarada yapıp olmazsa yaz tatilinde istanbula gelmek daha manıklı.
İNŞALLAH DENK GELİR.OPU YU KİM YAPTISemra hoca opuya girmiyor . transfere de konferansı veya tatil günlerine denk gelmez ise giriyor. Dua edin de Semra hocayı yakalayın
BENDE KONYADAYIM DAHA ÖNCE İL DIŞINA ÇIKMAK İSTEMEDİM KONYA DA YAPTIRDIM AMA ANKARADA DA İYİ MERKEZLER VAR MESELA BEN ANATOLLİA TÜP BEBEK MERKEZİNE ÇOK GAZ KESTİM AMA 2 SAATLİK YOLU BİLE GÖZE ALMADIM TEMBELLİK ETTİM .BENİM 2 ARKADAŞIM ORDA YAPTIRDI GERÇİ SONUÇLAR NEGATİFTİ BENDE LİSTEMDEN ÇIKARDIM AMA ASLINDA İYİ MERKEZ PRF.HAKAN YARALI İYİ BİR DOKTOR İSMİNİ BAŞKA DOKTORLARIN AĞZINDAN DUYDUM BİRAZ ARAŞTIR AMA MUTLAKA OPU VE TRANSFERİ ONDAN İSTE...BEN ŞİŞLİ MEMORİALA KARAR VERDİM ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDİYORUM İNŞALLAH ALLAHIM ÇIKTIMIZ BU YOLDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN...
ben bu tecrübeyi yaşamadım ama daha önceki sayfaların nerdeyse tamamını okudum orda hamile kalanlar birbirlerine bu şekilde tavsiyelerde bulunmuşlardı.tabi doktora danışmakta fayda var.ama kanın sulanmasında ne sıkıntı var ki tüp bebekte kullanılan ilaçların bazılarının içeriğinde de bu var mesala coraspirinAnanas kan sulandırıyormuş. Sıkıntı olabilir. Bu arada büyük harfle yazmazsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?