Çok tebrik ediyorum canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın... Bugün nasıl moral oldu bu haber bana bilemezsin...
Çok teşekkür ederim canım, sakın pes etmeyin umutsuzluğa kapılmayın hep inanın bol bol dua edin, benimde dualarım sizinle, rabbim hepinizin kucağını doldursun tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Birde lütfen transferi anestezi ile yaptırmayın! ben ilk 2 denememde anestezi ile yaptırdım 3. denemede Semra hanım izin vermedi oldu bittiye getirdiler beni nede iyi yapmışlar korkacak hiç bir şey yokmuş ve sonuç pozitif
seninde yumurta toplama işlemin hayırlı olsun canım güzel haberler al inşallah
Canim hamilegin hayirli olsun Rabbim zamanin su gibi gececegi bi hamilelik sureci gecirmeni nasip etsin aneztezili transfer nasil oluyo benim ilk transfer cok kolaydi 2.transferim cok sıkısık oldugum icin kendimi kastim ve cok zor oldu 3.transferimde yakinda olucak nasipse bunda aneztezili yapalim istersen dediler ben bahceci umuttayim semra hanim neden sicak bakmadi anezteziliye sen transferden once ne kadar su icmistin ozel degilse sizde problem neydi acaba Rabbim isteyen herkese anneligi yasamayi hayirlisiyla nadip etsin:)Çok teşekkür ederim canım, sakın pes etmeyin umutsuzluğa kapılmayın hep inanın bol bol dua edin, benimde dualarım sizinle, rabbim hepinizin kucağını doldursun tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Birde lütfen transferi anestezi ile yaptırmayın! ben ilk 2 denememde anestezi ile yaptırdım 3. denemede Semra hanım izin vermedi oldu bittiye getirdiler beni nede iyi yapmışlar korkacak hiç bir şey yokmuş ve sonuç pozitif
seninde yumurta toplama işlemin hayırlı olsun canım güzel haberler al inşallah
Bana 11 gün sonraya vermişlerdi. Asıl test günüm bugündü 15. aralık. Sanırım transfer edilen embriyonun gününe göre veriyorlar benm ki 4. gün embriyosu idi.
Toplama gününden itibaren 14. gün diye yazıyor bana verdikleri kağıtta.
Yumurta toplama işlemini Melih Bey yapıyormuş genelde...
Sizinkileri kim yaptı acaba?
madem takip ediliyormuş buralar ki aslında burdan daha sağlıklı bir iletişim kuruyoruz bence burdan devam ediyelim
2010 yılında (yanlış anımsamıyorsam) ilk şişli memorial hastanesine başvurduk tüp bebek için, ozaman Nur hanım hastanede idi onunla görüştük fakat hem ben çok kararsızdım hemde yol uzak falan dedik ve yaptırmadık, ama hiçbir yere yaptırmadık birkaç yıl daha bekledim ben :) O dönemde Ataşehir memorial'in açıldığını öğrendik tabi biz şube gözü ile bakıyoruz hepsi memorial ve şubeleri. Görüşmeye gittik ve hemen başladık 2 deneme yaptık negatif sonuçlandı
Benim Semra hanım takıntım vardı (şuan ki üzüntümün nedeni de bu cidden) açıp açıp bakarım onun bilgilerini ucu sonu gelmiyor genelde ama eşimi ikna edemiyordum yol, zaman vs diyip duruyordu çünkü gerçekten 5 saat yolda geçiyor
Üstüne kuzenim yine tüp bebekte iyi ve zincir hastanelerden birinde müdür sıfatı ile çalışıyor 20 yıldır, gel burda yaptır diyor oldukça da makul bir fiyata
En iyi arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve bebeğini kucağına aldı annesi yine tanınmış hastanelerin birinde hemşire vs...
Yok dedim Semra hanıma gidicem ben
2. negatifi de alınca ilk iş Semra Hanım'a mail attım ben, asistanı aradı randevu verdi görüştük ama 1 sene sonra başlama kararı aldım. Hastaneyi aradığımda bana Semra Hanım'ın hasta bakmadığını başka bir doktordan randevu alabileceğimi söylediler adetimin ikinci gününde Hande hanım müsaitti randevu aldık gittik tedaviye başladık.
Ben hiçbir hastanenin kar ortağı değilim siyah gördüğüme beyaz diyemem, beyaz gördüğüme siyah diyemem, herkesin karakteri yapısı farklıdır herkesin beklentileri vardır.
Ataşehir memorial'de 2 denemeden sonra Şişli Memorial'e geçince kimse bana sistemin farklı olduğunu söylemedi, Memorial memorial dir benim gözümde şişlisi ataşehiri yok, ama varmış tamamen farklı iki hastaneymiş meğer. İşleyiş farklı sistem farklı vs...
yumurta toplama işleminden önce hastane değiştirmeyi bile düşündüm ben, şaka yapmıyorum, dedim ki ben bunların ne yaptıklarını bildiklerinden emin değilim
Aksaklıklara rağmen bir sistem dönüyormuş cidden, ama tedavi esnasında bunu görmüyorsunuz, yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, çünkü yaşadım yalan bişey yazmadım, çünkü hepsi benim için yanlıştı. Ben bi diş çektirmek için bile 2 ay doktor araştıran bir insanım opu gibi bir işleme o anda adını duyduğum doktorla giremem. Aslında girersiniz ama şöyle hastaya en başında bilgi verilir güven sağlanır hasta bile isteye tedaviye başlar olur ama pat diye olunca birde iletişim yoksa işte böyle herşey yanlış olur. Sonra tutupta hastaya hesap sorarsanız o hepten yanlış olur. Önce düşünmek lazım biz bunu bu hastaya neden düşündürdük. Ben sistemi algılayana kadar çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım diyorum ya tedavinin ortasında hastane değiştirmeyi bile düşündüm
Sonra yumurta toplandı 14 adet benim için normal... sonra 12 tane döllendi, hadi canım ilk 2 tedavinin toplamı kadar, o gün dedim ki sanırım buraya da yazdım bana bu bile yeter :)
Sonra hiç biri ölmedi bunların hayret bişey.... sonra biri grade 1 diğer grade2 transfer edildi ve tam bir şok ilk defa 1 embriyo dondurduk.
Transferi anestezili yapacağız diye konuştuk. Sabah telefon açtılar bugün transfer var, yok artık *.* eee hani anestezi ? Semra hanım istemedi *.* hiç bir güç o işlemi bana anestezisiz yaptırtamazdı örnek ilk 2 tedavi, Semra hanım istedi diye yaptım çokta korktum söylendim şikayet ettim ama birkaç msj yukarıda dediğim gibi oldu bittiye getirdiler nede iyi yapmışlar.
Sonuca getirsek pozitif, belki ilk geldiğimde 2010 yılında yani korkmasamda başlasam ilk tedavimde tutacaktı.
Ve daha önce söylediğim gibi sistem bana göre değil ama işliyor, dışarıdan düzensiz, kimsenin kimseden haberi yokmuş gibi bir görüntü var ama içeride cidden bir sistem varmış
gerçi ben bana yapıştırılanın aksine hastaneyi kötülemedim sistemi yanlış buldum, aksaklıkları yazdım, tekrar ediyorum yazdıklarımın da arkasındayım, sonucun pozitif olması bunları değiştirmiyor
Daha önce dediğim gibi sistem sıkıntılı ama hastane başarılı
Fakat bu hiç olmadı cidden, çok üzüldüm
Çok tebrikler, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de cuma transfer oldum. 1 tane 1. kalite ,1 tane 2. kalite koydular. Bakalım allahtan dileğimiz tutunmaları. Tutunmayı sağlayan besin filan var mı acaba ne yemeli ne içmeli veya ne yapmalı acaba? bu süreç çok heyecanlı
Kizlar bugün bende pembe lekelenme başladi.bu normal mi eşim beni sakinleştirmeye calisiyor ama fena sıkılıyorum. teste daha 4günüm var
neye üzüldün tam olarak anlayamadım
canım galiba bugün müjdeli haber almışsın.öncelikle kutluyorum ve allah tamamına erdirsin diyorum.Önemli değil canım benimle ilgili bişey :) siz endişelenmeyin bi yanlış anlaşılma beni çok üzdü okadar
canım galiba bugün müjdeli haber almışsın.öncelikle kutluyorum ve allah tamamına erdirsin diyorum.
tecrübeli olarak sana bir sorum olacaktı.ben şehir dışından gelmeyi düşünüyorum ancak tam olarak kararımı veremedim.
baştaki ultrason kontrellerinde uçakla günübirlik gelmeyi daha sonra yumurta toplama ve transfer aşamasında da istanbulda kalmayı düşünüyorum.ancak sabah 8 de uçaktan insem hstaneye varmam 10 ya da 11 i bulabilir.durumumu belirtsem bu saatlerde gelmemein bir sakıncası olur mu?bir arkadaşım kan alıp ilaç dozunu ayarlıyorlar o yüzden sabah erken hastanede olman gerek dedi.sen randevularını kaçta almıştın?bu konu hakkında bilgin var mı???
teşekkür ederim canım çok saol.o kadar büyük bir kararsızlık yaşıyorum ki.telefon edip sorayım en iyisi ama korkuyorum da ya telefonda tamam olur deyip iş ciddiye binince sorun çıkarırlarsa diye...Erken gelebilsen daha iyi ama kontrol randevularını 8:30-10:00 arası alıyorlar diye biliyorum... Ama sen durumunu telefonla sor eğer olabilecek birşeyse mutlaka yardımcı olurlar canım...
evet canım sabah olmalı die ısrar etmişlerdi bana en geç belki 11 o da belki ben de şehir dışındayımteşekkür ederim canım çok saol.o kadar büyük bir kararsızlık yaşıyorum ki.telefon edip sorayım en iyisi ama korkuyorum da ya telefonda tamam olur deyip iş ciddiye binince sorun çıkarırlarsa diye...
teşekkür ederim canım çok saol.o kadar büyük bir kararsızlık yaşıyorum ki.telefon edip sorayım en iyisi ama korkuyorum da ya telefonda tamam olur deyip iş ciddiye binince sorun çıkarırlarsa diye...
Önemli değil canım benimle ilgili bişey :) siz endişelenmeyin bi yanlış anlaşılma beni çok üzdü okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?