- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
Çok üzüldüm canım, benim de 2.denemem için Mustafa Bahçeci ile yaşadığım bir anı var. Gittik kendisi tüplerde tıkanıklık olduğu için alınması gerektiğini söyledi inandık güvendik Acıbadem fulyada ameliyat oldum. kendisi ve Aytun hanım diye bir kadın girdi dendi! ameliyatıma. Mustafa beyi hiç görmedim ameliyat sonrasında yanıma uğramadı bile Aytun hanım geldi ameliyatta yapılanları anlatmaya . Kendisine 3000 TL ayrıca doktor ücreti ödedik. Aynı ay bana tedaviye başladı. 4 yumurta toplandı ikisi döllendi dendi 2. gün transfer ettiler, ne epikriz ne fotoğraf hiçbirşey görmedik. Sonra olmadı tabii. Ben bir görüşüp neden olmadı diye randevu almak istedim Randevu bile vermediler telefonla konuşayım dedim konuşturmadılar çok ısrar edip neden olmadığını öğrenmek istiyorum başka neler yapabiliriz diye sorduğumda da sanırım sekreterince yazılmış bir mail aldım. Hala saklıyorum. Bana kokültür diye artık hiçbir hastanede uygulanmayan bir yöntemi önermiş daha fazla nasıl para alırım diye herhalde. Yaşadığım üzüntüyü anlatamam o yüzden seni çok net anlıyorum
Ben de Memoriala güveniyorum şu anda ciddi ve dürüst geliyor yine olmazsa yine orada denerim
canımm bende seni anlıyorum hemde çok net... bende 4 yılda yaşadıklarımı Mustafa Bahceciye mail atıp anlatmıştım.. Mustafa bey oralı bile olmamıştı... sekreteride saçma bir mail atıp tekrar muayene ücreti ödeyerek gelirsem eğer Mustafa beyin mailimle ilgilenebileceğini belirtmişti birde 390 TL uydurmaları dinlemek için verecektim.. :)) tabi gitmedim..