şuan hamile miydiniz
evet ısrar etmek gerekiyormuş etmemiştim tek embriyom vardı o da tutunmuştu bu yüzden gelişemedi hayırlısı diyoruz artıkcanım, ben ilk denememde bodoslama başladım kimse bana test tahlil falan demedi, sonra burayı takip ediyordum kanda pıhtılaşma falan filan yazıyordu insanlar bu ne falan diye araştırdım mantıklı geldi belki bende de vardır dedim. 2. denemede doktoruma söyledim ben illa ki pıhtılaşma testleri ve genetik test yaptırcam dedim gerek yok dedi ısrar ettim peki dedi. Kanda pıhtılaşma çıktı 2. denemeyi kan sulandırıcı iğne eşliğinde yaptık tutmadı, şimdi 3. denemem içindeyim yine kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyorum ek olarak bu sefer opu den sonra başlattılar bakalım hayırlısı
bence bu testlerde ısrar et yapmadan başlama yazık emeklerine
7. gününde misin? en zoru bu beklemek zaten
canım, ben ilk denememde bodoslama başladım kimse bana test tahlil falan demedi, sonra burayı takip ediyordum kanda pıhtılaşma falan filan yazıyordu insanlar bu ne falan diye araştırdım mantıklı geldi belki bende de vardır dedim. 2. denemede doktoruma söyledim ben illa ki pıhtılaşma testleri ve genetik test yaptırcam dedim gerek yok dedi ısrar ettim peki dedi. Kanda pıhtılaşma çıktı 2. denemeyi kan sulandırıcı iğne eşliğinde yaptık tutmadı, şimdi 3. denemem içindeyim yine kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyorum ek olarak bu sefer opu den sonra başlattılar bakalım hayırlısı
bence bu testlerde ısrar et yapmadan başlama yazık emeklerine
en iyisini yapmışsınız ben bilmiyordum daa doktor da düşüğün faln yok gerek yok dedi ve tutunmuşken olmadı bu yüzden ah ah diyecek birşey bulamıyorum iştee inşallah bu sefer sorunsuz bi şekilde tutunurBen hic tup denemeden gittim yaptirdim pihtilasma testlerini doktor falanda istememisti bence tup bebek tedavisinden once butun testler yapilmali pihtilasma sanirim toplumda bircok kiside var bendede cikti bizler sanirim cocuk icin ugrastigimiz icin farkediyoruz
amh sonucumu bugün aldım o.54 fsh 13 küsür çok iyi değil çok endişeliyim.bugün ilk tüp bebek denememi yaptığım merkeze uğradım tesadüftür ki doktoru kapıda yakaladım odasına buyur etti 15 dk kadar görüştük kararımı açıkladım şişli memorialdan randevu aldığımı söyledim amh den bahsettim o tahlili neden istiyorlarki zaten rezervi sende düşük amh düşük çıkacak belli bu sadece tedaviye başlarken insanın motivasyonunu düşürecektir dedi 0.09 la hamile kalan var o tahlil bence gerekli değil dedi.ne varsa dosyaladı hakkında hayırlısı dedi elime tutuşturdu kararına saygı duyarım ama emin ol üzerimize düşen ne varsa burda sana uygulandı dedi.ilk kez amh isteyen merkeze rastladım benim gibi tedavi gören arkadaşlarım var onlara amh den bahsettim şaşırdılar bizden daha önce hiç isteyen olmadı dediler.düşük rezervi problemi olan yumurta kalitesi düşük ola tüp bebekte başarılı olan veya tedavisi devam eden deneyimli arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşın tedavi öncesi ilaç takviyesi uygulanıyormu yoksa hemen iğnelere mi başlarım.adetimin 18.gününe randevu aldım il dışından istanbula 1 günlüğüne eşimle gideceğim inşallah zamanlama konusunda isabetli bir tercih olmuştur.şimdi 37 yaşındayım hormon düzeyim her geçen gün kötüleşiyor.35 yaşımda fsh 8 küürken şimdi 13 küsür bayağı artmış. ben 32 yaşımda sadece klemon ile hamile kaldım hiç korunmadım değerlerim normal olmasına ragmen bir daha bu duyguyu yaşayamadım anlayamıyorum şimdi yumurta kalitesi düşük diyorum fakat öncesinde de kolay hamile kalamıyordum. ben 2. kez anne olmak istiyorum allah tüm isteyen kardeşlerimizi bu duygudan mahrum bırakmasın
canim transferi anesteziylemi yapiyorlar memorialda?cnm amh testi ile kendini takip ediyorsun, doktorlardan önce bu en başta en güzeli..
benim iki yıl önceki amh ım 1.2 di, geçen yılki 0.48 di ve bu yılda 0.09 çıktı.. gerçektende yumurta rezervlerim hep bu doğrultuda ilerledi..
birde şu var senin daha önce gittiğin hastanedeki doktorun güvenilir olabilir ama her doktor doğru bilgi vermeyebiliyor.. birçok kişiye amh testi almadan rezerv azlığından yıllarca saçma tedaviler yapıyorlar, az yumurta toplanmasındaki sorun bazen kişinin rezerv azlığında değilde doktorun uyguladığı hatalı protokollarde de olabiliyor, bunu sorgulayabiliyorsun.. bunlar okadar karışık okadar değişken konularki.. kendimizi bilmemiz en güzeli.. 35 yaştan sonra çok iyi ve farklı bir yumurta genetiğine sahip değilsen rezerv hızlaaa düşüşe geçiyor buda demek oluyorki hızlaa aralıksız tedavi olmalıyım..
yinede rezerv azlığını çok kafaya takmamak gerek iyi bir protokolla güzel sonuçlar alınabiliyor.. benim 0.09 ile memorialde 3 yumurta toplanmış hepside döllenmiş ve iyi kalite ilerlemişti.. kaldıki birde bizde asıl sorun olarak erkek infertilitesi varken..
senin bu sonucuna göre 5 tane civarı yumurtan kesin olur.. canım tedaviye başlamadıysan 1-2 ay mutlaka saf arı sütü kullan.
Ben cevap veriyimcanim transferi anesteziylemi yapiyorlar memorialda?
cok aciyomu peki anestezi olmadanBen cevap veriyimhayır anesteziyle yapmıyorlar ama özel istekte bulunursan gerekliyse yani yaparlar herhalde
saol canim :-*Yok hele memorialda nedendir bilmem hiç acımadı.. Zaten çok kısa sürüyor. Hiç dert etme bunu
Rica ederim :)saol canim :-*
Valla daha önceden transferden 12 sonra çağırıyorlardı. Şimdi neyin değiştiğini bilemiyorum ama 9 gün sonrasına gün verdiler. 18 test günüm. Bu arada bu hafta sizin de test gününüz var değil mi?
Evet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle
oooo massalllahhh Allah hayirli ugurlu etsin. ben de senin sonucu meral ediyodum :) cok sevindim senin adina. Allahim bizlere de nasip eder insallahhh . dualarinda beni de unutma lutfennn :)
Evet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Hayırlısı olsun Allah tez zamanda bebişini kucağına almak nasip etsin. Bu arada Semra hoca transfer etmişdi değil mi? Ben Semra hocanın elinin uğuruna inanıyorum da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?