• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün 7. günüm bir Allah'ın kulu aramadı ya :D yapsam ben mi arasam hastaneyi naptınız nasılsınız merak ettim diye hahahaha :D

o zaman sen ara :D bu aralar göremedim sizi özledim de, sevgiyle kucakla hasteneyi :KK60::KK48::KK48::KK48:

Transferi ne zaman yapacaklarını ne zaman bildiriyorlar bilen var mı? Transferler öğleden sonra mı oluyor

Transferinizi yapacak doktorun uygunluk saatine göre yapıyorlar. Beni sabah 8:40 da aradılar . 12-14 arası transfer yapılacağı söylendi. 1 saat önceden burada olun ve son kez lavaboya çıkmayın diye uyardılar. saat 13:30 da da transfere aldılar. Transferden sonra 30 dk lavaboya çıkamıyorsun sonra serbestsin. Ayrıca embriyo durumu hakkında da 1. gün sayı ve işleme alınan sayıyı bildiriyorlar. 3. ve 4. saat : 11 gibi durumu bildiriyorlar.

kızlar , ben tüp bebek tedavisi için memoriale karar vermiştim ama şimdi bi arkadaş acıbadem maslak ı kafama soktu. e şimdi de kafam karıştı. :( siz ne diyosunuz? sizi memoriale çeken özellikler neydi?
benim öngörüşmeye gitme imkanım yok.çünkü rizedeyim.ocak ayında hastalığın ikinci günü gidip tedaviye başlıyıcam diye görüşmüştük memorialle .ama şimdi de kafam oldu aşure :(
bana biraz anlatır mısınız neden diğer merkezler değil de memorial? sizin için ne cazibesi vardı ?

kızlar , ben tüp bebek tedavisi için memoriale karar vermiştim ama şimdi bi arkadaş acıbadem maslak ı kafama soktu. e şimdi de kafam karıştı. :KK43: siz ne diyosunuz? sizi memoriale çeken özellikler neydi?
benim öngörüşmeye gitme imkanım yok.çünkü rizedeyim.ocak ayında hastalığın ikinci günü gidip tedaviye başlıyıcam diye görüşmüştük memorialle .ama şimdi de kafam oldu aşure :KK43:
bana biraz anlatır mısınız neden diğer merkezler değil de memorial? sizin için ne cazibesi vardı ?

Kesinlikle MEMORİAL ŞİŞLİ. Bu işi Türkiye'de gerçekten en profesyonel şekilde yapan 2-3 ekipten biri. Semra hoca hemen hemen 20 yıldır bu işin içinde. Diğer hastaneleri kötü diyemem ama profesyonel elde tedavi görmek her zaman için insana daha fazla güven veriyor. Semra hocada hamile kalamıyorsan başka hiç bir merkeze uğramana bile gerek yok diye düşünüyorum.

Transferinizi yapacak doktorun uygunluk saatine göre yapıyorlar. Beni sabah 8:40 da aradılar . 12-14 arası transfer yapılacağı söylendi. 1 saat önceden burada olun ve son kez lavaboya çıkmayın diye uyardılar. saat 13:30 da da transfere aldılar. Transferden sonra 30 dk lavaboya çıkamıyorsun sonra serbestsin. Ayrıca embriyo durumu hakkında da 1. gün sayı ve işleme alınan sayıyı bildiriyorlar. 3. ve 4. saat : 11 gibi durumu bildiriyorlar.

Teşekkürler, peki kaç tane transfer edeceklerini sana soruyorlar mı acaba neye göre karar veriyorlar biliyor musun? Bir de transferi kim yapsın diye sormadılar bana ama size sormuşlar mıydı? Umarım güzel haberler alırsınız siz de

Kesinlikle MEMORİAL ŞİŞLİ. Bu işi Türkiye'de gerçekten en profesyonel şekilde yapan 2-3 ekipten biri. Semra hoca hemen hemen 20 yıldır bu işin içinde. Diğer hastaneleri kötü diyemem ama profesyonel elde tedavi görmek her zaman için insana daha fazla güven veriyor. Semra hocada hamile kalamıyorsan başka hiç bir merkeze uğramana bile gerek yok diye düşünüyorum.
Ben de memorial diyebilirim benim de 2 Bahçeci geçmişim var ve kesinlikle memorialı tavsiye ediyorum.

Bir de bana sıkışıklık gitsin diye Sürgü vermişlerdi lavaboya çıkmak için Bahçecide, burada ilk kez olacak sanırım yok öyle bir uygulama

kızlar , ben tüp bebek tedavisi için memoriale karar vermiştim ama şimdi bi arkadaş acıbadem maslak ı kafama soktu. e şimdi de kafam karıştı. :KK43: siz ne diyosunuz? sizi memoriale çeken özellikler neydi?
benim öngörüşmeye gitme imkanım yok.çünkü rizedeyim.ocak ayında hastalığın ikinci günü gidip tedaviye başlıyıcam diye görüşmüştük memorialle .ama şimdi de kafam oldu aşure :KK43:

cnm en doğru kararı sen verirsin ama bence maslak acıbadem en hatalı tercihin olur.. tüp bebekte memorial yada bahceciden şaşma..
acıbadem maslak evime 10 dk mesafede ama görüşmeye bile gitmediğim tek hastane..
bülent tıraş yada halit erdem ikilisi tonla paranı alır sonrada yüzüne bile bakmaz.. saçma sapan bi tedavi yapıp gönderirler..
özelliklede halit erdemin kafası artık sadece paraya çalışıyor.

Teşekkürler, peki kaç tane transfer edeceklerini sana soruyorlar mı acaba neye göre karar veriyorlar biliyor musun? Bir de transferi kim yapsın diye sormadılar bana ama size sormuşlar mıydı? Umarım güzel haberler alırsınız siz de

İnşallah herkes güzel haberler alır. Transfer sayısı zaten devletçe belirlenmiş. 35 yaş altı tek, 35 yaş üstü 2 tane .Yalnız bazı durumlarda embriyo kalitesine veya hastanın kendi hikayesine göre 35 yaş altına da 2 tane transfer ettikleri var. Ama bu nadir bir durum. Benim daha önceden tüp bebeğim olduğu için ve elinin de uğuruna inandığımdan (batıl bir düşünce ama tamamen duygusal) Semra hoca yapsın diye ısrar ettim. Semra hocada izinli günlerim ve hafta sonu (cts pazar çalışmıyor) olmaz ise transferi kendisinin yapacağını not aldırdı ve transferimi gerçekleştirdi. İzinli günü de denk gelseydi başka bir doktor yapacaktı. Semra hoca yapı olarak çoğul gebeliğe karşı olan bir doktor. Eğer embriyoların çok kaliteli olsaydı 1 transfer ederdim ama tutma şansın yüksek olsun diye 2 transfer edeceğim dedi. Şimdi 18 indeki testi bekliyorum sabırsızlıkla ve stres içinde :KK31:

ayy canım yaa sağolasın cevabın için. valla kafam aşure olmuştu:KK53::KK45::KK45: eşim de kızıp duruyo ki biz memorial a karar verdik daha niye başka bi hastane ile kafanı kurcalıyosun . yorumun da üstüne geldi cuk diye oturdu valla :KK48:

cnm en doğru kararı sen verirsin ama bence maslak acıbadem en hatalı tercihin olur.. tüp bebekte memorial yada bahceciden şaşma..
acıbadem maslak evime 10 dk mesafede ama görüşmeye bile gitmediğim tek hastane..
bülent tıraş yada halit erdem ikilisi tonla paranı alır sonrada yüzüne bile bakmaz.. saçma sapan bi tedavi yapıp gönderirler..
özelliklede halit erdemin kafası artık sadece paraya çalışıyor.

hadiiii ciddi misin yaaa, sen daha önceden birilerinden mi duydun kötü diye yoksa tecrüben mi var canım arkadaşım. ya işte benim sorunum uzaklık. işte uzak olunca gdiip öngörüşme yapamıyosun. ayrıca cvbın için de sağolasın tatlım

Ben de memorial diyebilirim benim de 2 Bahçeci geçmişim var ve kesinlikle memorialı tavsiye ediyorum.

bahçeciyi düşünmüştüm ama şimdi sizin de yorumlarınızdan sonra kararımı verdim. inşallah memorial ve daha da kafama şüphe sokmicam :KK76::KK12::63::KK51::KK48:

Ayrıntıları ile anlatayım :) ben ilk anestezisiz transferim oldu bu daha önceki 2 denemede anestezi aldım ben.

16:00'da hastaneye çağırdılar bence okadar erken gitmeyin 1 saat bizi kimse arayıp sormadı oda da durduk öyle. 17:00'da hemşire geldi ultrasonla idrar oranına baktı ( fazlaysa boşalttırıyorlar bardak alıyorsunuz 1 bardak :) a,5 bardak 2 bardak falan diye miktar veriyorlar) sonra 2. kata aldılar bekleme bölümü var 4 bayan oturduk sıra sıra alıp yine ultrasonla doluluk oranına baktılar gerekli gördükçe boşalttırdılar yine 18:00'a kadar da böyle geçti en son ben tam kıvamıma gelmişim :D aldılar beni. yatıyorsunuz çatala klasik pozisyon *.* yeşil yapışkanlı gibi bir örtü örtüyorlar o bölgeye sonra gögeğinizi açıyorlar ultrason takibi için yanınızda da ekran var. spektrum yerleştirilirken çok çok hafif bir acı oluyor ama çok az cidden sonrasında bi his yok ekrandan izliyorsunuz çıkarken acı olmuyor, sonra minik hareketlerle sedyeye alıp odaya çıkardılar 30dk dinlendim çıktım :) 2 tane transfer edildi biri grade 1 diğeri grade 2 yazıyor kağıtta bugün daha 4. günüm beklemedeyim :)

hadiiii ciddi misin yaaa, sen daha önceden birilerinden mi duydun kötü diye yoksa tecrüben mi var canım arkadaşım. ya işte benim sorunum uzaklık. işte uzak olunca gdiip öngörüşme yapamıyosun. ayrıca cvbın için de sağolasın tatlım
cnm bosver her kafadan bi ses cikar sen memoriala karar vermekle en dogru karari vermissin.. dort kez bahceci denememde oldu hicbiryer memorial gibi degil..

Back