cnm bosver her kafadan bi ses cikar sen memoriala karar vermekle en dogru karari vermissin.. dort kez bahceci denememde oldu hicbiryer memorial gibi degil..
Cnm SEN tecrubelisin gerci benimde 5. Deneme ama sasiriyor insan, Ben Bu tedavide purogon kullaniyorum Bu kalan dozlari nasil birlestiriyoruz? Hemsireye sordum purogon kullandirmadiklari icin PEK bilgi vermedi kalani 2 kez vur dedi. Cok iyi hatirliyorum umuttaki hemsire anlatmisti bana kendim yapiyordum bugun bi birlestirmeye calistim baya bir doz bosa gitti 2 kez vurmak zorunda kaldim
canım ben puregonu hep kalemsiz olarak direk şırıngaya çekip kullandım.. sen kalemli birleştirmedenmi bahsediyorsun, iki tedavimde puregon kullandım ama ne yazıkki öyle kalemli hiç kullanmadım..
Kalemli birlestirme demistim ama hangi igne almaliyim ayni oran olan?
canım yaa benim kullandığım proganların hiçbiri kalemli değildi.. direk şırınga sistemiyle kullanılanlardandı..
hastanenin ilaç kullanım bölümünde Gülseren hemşire var onbu bi ara istersen.. neden puregon kullandın gonolf tercih etmediniz..
ben de haftaya c.tesi için hande hanımdan randevu aldım.. semra hanım 30 aralığa kadar doluymuş ondan alamadım maalesef
hımm tamm canım sağol ama hafta sonu bakmıo dediler cuma alcktım hande hanım olunca c.tesiye almıştımm göremicek herhaldecanım semre hanımın görmesini çok istiyorsan oraya gidince ısrar et, semra hanım hastanedeyse hemşiresi 10 dk da olsa ayarlayıp baktırıyor..
geçmiş olsun cnm peki tedavi sonucun ne oldu tüpler bağlandıktn sonra denedinizmi tüp bebek sonucun inşallah ii olmuşturBenim sol tüpüm tamamen tıkalı sağ tüpte ise az geçiş vardı
Tüplerde sıvı birikmesi oldu o yüzden tüplerin geçişlerini kapattılar
Yapışıklıklarım vardı onları açtılar miyomumu almışlaryok yok yani
Tabi ben histereskopide oldum anı zamanda
Peki laporoskopiden sonra adet kanaman ne kadar devam etti
Benim 11. Günn hala lekelenmem var
Ben de haftaya kontrole gidicem ocakta başlamayı düşünüyorum.. genetik tramboli tahlil istemişti nur hanım kanımda pıhtılaşma varmış bebek beslenememiş o yüzden kalbi durmuş. şimdi ilaç kullanıcakmışım tekrar deniycez heyecan sardı beni
hayır gitmedim canım memorialde ilk tüp bebek denememdi o zmn bilmiyorduk aspirin kulanmıştım sadece kalbi durduğu için bu tahliller istendi..nur hanıma gönderdim sonuçları yumurta toplamadan sonra ilaca başlamn gerekecek dedi o kadarcnm kan pıhtılaşması için ayrıca hematoloğa gittinmi hiç..
geçen tedavini nerede olmuştun kan sulandırıcı kullanmadılarmı.
hayır gitmedim canım memorialde ilk tüp bebek denememdi o zmn bilmiyorduk aspirin kulanmıştım sadece kalbi durduğu için bu tahliller istendi..nur hanıma gönderdim sonuçları yumurta toplamadan sonra ilaca başlamn gerekecek dedi o kadar
peki siz naptınız ciddi bir sorun mu ne kullandınızçok ilginçç bende daha önceden hiç trombofili paneli testi yaptırmamıştım ama oradaki ilk tedavime başlamadan hemen trombofili paneli testi yaptırmamı istemişlerdi.. hatta 5. li trombofili paneli testlerimden birini eksik yaptırmışım dışarda farkında değilim, orada tedaviye başlamadan eksik olanıda hemen aynı gün yaptırmamı talep etmişlerdi..
bendeki pıhtı sorunuda memorial sayesinde öğrenmiştim..
peki siz naptınız ciddi bir sorun mu ne kullandınız
şuan hamile miydinizbende besli testten iki tanesi homozigot çıktı opu itibari ile clexan ve coraspirin kulandım devamlı..
teşekkür ederim canım sonucum negatif oldu malesefgeçmiş olsun cnm peki tedavi sonucun ne oldu tüpler bağlandıktn sonra denedinizmi tüp bebek sonucun inşallah ii olmuştur
Kızlar beni sıkıntı bastı. Nasıl geçecek bu 5 gün daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?