Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hayırlı olsun sizin adınıza sevindimm darısı bize inşallah

Evet canım Semra hoca yaptı transferi, ben çok istemiştim onu :) Amin çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşallah

Size transferden kaç gün sonrasına test tarihi vermişlerdi. Benimkini 9 gün sonrasına vermişler ama daha önceden bu süre 12 gün idi.

Hayirli olsun cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Nasil hareket ettiniz transfer sonrasi?? Bende suan tedavideyim haliyle stres basladi kac yumurta toplancak kaliteli olcakmi korkular basladi..

hayırlı olsun cnm tebriklerr, kat kat artmasını dilerim..

Tebrik ederim sizi hayırlısı olsun inşallah böyle güzel devam eder. Memorial da kaçıncı denemenizdi? Ve sorununuz neydi acaba çok özel olmazsa.

Size transferden kaç gün sonrasına test tarihi vermişlerdi. Benimkini 9 gün sonrasına vermişler ama daha önceden bu süre 12 gün idi.

Bana 11 gün sonraya vermişlerdi. Asıl test günüm bugündü 15. aralık. Sanırım transfer edilen embriyonun gününe göre veriyorlar benm ki 4. gün embriyosu idi.

Hayirli olsun cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Nasil hareket ettiniz transfer sonrasi?? Bende suan tedavideyim haliyle stres basladi kac yumurta toplancak kaliteli olcakmi korkular basladi..

Amin canım teşekkür ederim, darısı sizlerin başına. Çok yatmadım bu sefer açıkçası, ağır iş yapmadım ama evde de dolandım dışarıda çıktım

hayırlı olsun cnm tebriklerr, kat kat artmasını dilerim..

Amin çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah, tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Tebrik ederim sizi hayırlısı olsun inşallah böyle güzel devam eder. Memorial da kaçıncı denemenizdi? Ve sorununuz neydi acaba çok özel olmazsa.

İlk 2 denememi Ataşehir memorial'de yaptırdım negatifti, 3. denemem için şişliyi tercih ettim. Şişlideki ilk denememdi bu, allahıma şükürler olsun güzel haberleri almak 3. denemeye kısmetmiş.

Kizlar bugün bende pembe lekelenme başladi.bu normal mi eşim beni sakinleştirmeye calisiyor ama fena sıkılıyorum. teste daha 4günüm var

Çok tebrik ediyorum canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın... Bugün nasıl moral oldu bu haber bana bilemezsin...

Kızlarrrrr....
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma İğnemi yapmış bulunuyorum...
Yarın sabah 10:30 gibi Yumurta Toplama İşlemim var...
O güzel dualarınızda beni de unutmayın olur mu?

Kizlar bugün bende pembe lekelenme başladi.bu normal mi eşim beni sakinleştirmeye calisiyor ama fena sıkılıyorum. teste daha 4günüm var

canım senin 9. gün test günündü sanırım yani daha 5. gündesin.. bence korkma kalbini ferah tut inşallah hayırlı bir haberin işaretidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…