hayırlı olsun sizin adınıza sevindimm darısı bize inşallahEvet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Evet canım Semra hoca yaptı transferi, ben çok istemiştim onu :) Amin çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşallah
Evet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
canim transferi anesteziylemi yapiyorlar memorialda?
Evet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
Size transferden kaç gün sonrasına test tarihi vermişlerdi. Benimkini 9 gün sonrasına vermişler ama daha önceden bu süre 12 gün idi.
Var benya ne güzel, memorial pozitifleri devam ediyor...hiç negatif duymadım son dönemlerde...
Tebrik ederim sizi hayırlısı olsun inşallah böyle güzel devam eder. Memorial da kaçıncı denemenizdi? Ve sorununuz neydi acaba çok özel olmazsa.Evet canım test günüm 14. aralıktı ama ben dayanamadım 8. günde yaptırdım 21.79 çıktı bugün tekrar ettirdiler 118.3 çıktı Allah devam ettirirse inşallah
tek yumurtayla da kalınabilir canım moralini bozmaVar ben(( gerçi tek yum oluyor onlar ne yapsın... Sizi de tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza alın evladınızı
İnşallah bigüntek yumurtayla da kalınabilir canım moralini bozma
allahtan umut kesilmezzz zamanı var demek kiİnşallah bigüngerçi 2 kimyasal bir dış gebelik oldu ama bu son negatif yıktı beni.. Herhalde 2. Kalite diye tutmadı artık kalite iyice düştü ((
İnşallah bir gün hepimize nasip olur arkadaşımallahtan umut kesilmezzz zamanı var demek ki
2 ay sonra hemen... Bu arada laparoskopi de olmam lazım max 3 ay çünkü gercekten son zamanlarım. Bazı aylar hiç yum olmuyor ne yazıkkiinşallah inşallah amin ne zmn düşünüyosunuz bi dahakini
Size transferden kaç gün sonrasına test tarihi vermişlerdi. Benimkini 9 gün sonrasına vermişler ama daha önceden bu süre 12 gün idi.
Hayirli olsun cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Nasil hareket ettiniz transfer sonrasi?? Bende suan tedavideyim haliyle stres basladi kac yumurta toplancak kaliteli olcakmi korkular basladi..
hayırlı olsun cnm tebriklerr, kat kat artmasını dilerim..
Tebrik ederim sizi hayırlısı olsun inşallah böyle güzel devam eder. Memorial da kaçıncı denemenizdi? Ve sorununuz neydi acaba çok özel olmazsa.
Kizlar bugün bende pembe lekelenme başladi.bu normal mi eşim beni sakinleştirmeye calisiyor ama fena sıkılıyorum. teste daha 4günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?