Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar dün akşamdan beri migren im tavan yaptı yapmadığım iz şey kalmadı. Hatta yarım vermedin bile içtim parol hiç fayda etmiyor. Ben ne yapacam ilk 3 ay çok rahatı bu üç ay zor geçecek anlaşılan. Duaların izi bekloyorum

Tansiyonunuzu hiç ölçtünüz mü? Tansiyon yüksekliği de baş ağrısına sebep oluyor. Özellikle 20 haftadan sonra tansiyon yükselmeleri yaşanıyormuş. Eğer bilmediğiniz tansiyon yüksekliğiniz de varsa bu sorun yaratabilir.

Arkadaslar merhaba
Ben daha bu iste cok baslangictayim
Sisli memorialde bu islemler toplam ne kadara mal oluyor
Sgk ne kadarini karsiliyor
Bilgi verirseniz cok sevinirim

Arkadaslar merhaba
Ben daha bu iste cok baslangictayim
Sisli memorialde bu islemler toplam ne kadara mal oluyor
Sgk ne kadarini karsiliyor
Bilgi verirseniz cok sevinirim
5750 hasteneye veriyosun 1500 fln ilaçlar tutuo canım sgk ile anlaşması yok ödemio ama raporun varsa 1000lira indirim yapıyorlar

dusukrezerv 77 merhaba, erkek inft de yokmus sizde yumurta sayinda iyi cnm kesin dollenmen olur gonlunu ferah tut..

Hande hanimla ilgili bilgisi olan var mi? Nasil bir doktor? Ilk basladigimiz doktorlami devam ediyoruz? Opu, transfer icin secim yapabilirmiyiz?

Hande hanimla ilgili bilgisi olan var mi? Nasil bir doktor? Ilk basladigimiz doktorlami devam ediyoruz? Opu, transfer icin secim yapabilirmiyiz?

Hande hanım merkezin tecrübeli doktorlarındandır. İlk başladığınız doktorla devam etmeniz sizin tedavide daha rahat hareket etmenizi sağlar. İzinli olduğu günlerde de farklı bir doktorun muayene etmesinde sıkıntı olmaz. Sonucta muayenelerde yumurta takibi yapılıyor. Kan testi ve muayene sonuçlarınıza göre ilaç seviyenizi Semra hoca değerlendirip dozu belirliyorlar.

Benim adetin3. Gunu fsh. Degerim 29 cikti ne yazik ki,14 aylik evliyiz. Adetliyken doktorum 11 adet folikul saydi . tup bebek dusunuyoruz vakit gecmeden
evett devletten alıyosun sıkıntı nedir
Daha 3 yllik evli olmadigimjz icin de devletten herhangi bir yardm alamayacagiz sanirim

Benim adetin3. Gunu fsh. Degerim 29 cikti ne yazik ki,14 aylik evliyiz. Adetliyken doktorum 11 adet folikul saydi . tup bebek dusunuyoruz vakit gecmeden

Daha 3 yllik evli olmadigimjz icin de devletten herhangi bir yardm alamayacagiz sanirim

FSH niz 29 ken tüp bebek deneyemezsiniz ki. Bazı yerlerde 10 bazı yerlerde 15 değerinin üzerinde tüp bebek denemiyorlar diye biliyorum.

:)) evet bendim :)) 4 bayandık 17.00 transferinde birinin 2. denemesiydi diğer ikisinin ilk,Allah hepsine hayırlı haberler almayı nasip etsin. Amin canım Allah razı olsun :)

Hayırlı olsun canım Transferin... Nasıl geçti, kaç embriyo konuldu ben kaçırdım sanırım bu bilgileri... Umarım hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın...
Bende bugün 4.iğnemi yapacağım yarında 10:00 da randevum var... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Hoşgeldin, görüşmenin iyi geçtiğine sevindim... İnşallah sonucuda güzel olur...

Canım Hande hanım bıcırbıcır bir doktor... Deneyimi oldukça fazla... Genelde aynı doktorda devam ediyorsun yalnız izin günlerinde mecburen farklı doktorlara da muayene olmak durumunda kalabilirsin... Opu için doktor seçimi pek yapamıyorsun genelde Melih beydi yanlış hatırlamıyorsam o yapıyor... Ama illaki bayan doktor istiyorsan Ayşe Hanıma yaptırabiliyormuşsun... Transfer için Doktorun müsaitlik durumuna göre seçme hakkın varmış... Hayırlı tedaviler diliyorum...

Hande hanım benim randevu aldığım doktordu, fakat hastanede hasta doktor ilişkisi olmadığından iyi yada kötü bile diyemiyorum, maillere cvp alamıyorsunuz aradığınız zaman telefonu açıyor iletişim içi telefonu tercih edin. 2 randevumu Hande hanım aralarda Aylin hanım opuyu Ayşe hanım transferi Semra hanım yaptı. Ben sizin yerinizde olsam tek bir doktora muayene olmak istiyorum diye baştan söylerdim ve Aylin hanımı tercih ederdim o biraz daha sorulara net cvp veriyor. Ayşe hanımla ilgili yorum yapamayacağım merhaba dedi merhaba dedim bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…