- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dün akşamdan beri migren im tavan yaptı yapmadığım iz şey kalmadı. Hatta yarım vermedin bile içtim parol hiç fayda etmiyor. Ben ne yapacam ilk 3 ay çok rahatı bu üç ay zor geçecek anlaşılan. Duaların izi bekloyorum
5750 hasteneye veriyosun 1500 fln ilaçlar tutuo canım sgk ile anlaşması yok ödemio ama raporun varsa 1000lira indirim yapıyorlarArkadaslar merhaba
Ben daha bu iste cok baslangictayim
Sisli memorialde bu islemler toplam ne kadara mal oluyor
Sgk ne kadarini karsiliyor
Bilgi verirseniz cok sevinirim
5750 hasteneye veriyosun 1500 fln ilaçlar tutuo canım sgk ile anlaşması yok ödemio ama raporun varsa 1000lira indirim yapıyorlar
Ya simdi okudum da sanirim rapor icin 3 yillikevli olmak gerekiomus biz daha 1 yillik evliyizTesekkurler cevabin icin
Bu rapor ne raporu acaba
Kızlar merhabalar...5 ekimde transferim olmuştu..yarın test günüm..inşallah iyi haberler veririm sizlere..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kızlar merhabalar...5 ekimde transferim olmuştu..yarın test günüm..inşallah iyi haberler veririm sizlere..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin[/QUOT
[/QUOT
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim forumu 1 haftadır ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım. 1 kızım var .2. olmuyor bende şişli memorialdan tüp bebek için semra hanımdan randevu aldım önce kahraman bey karşılayacakmış 15 dakika sonra da semra hanım görüşmeye dahil olacakmış.benim fsh adetimin 3.günü 12.45 idi burda medicinada muayenede oldum 3 yumurta olduğu söyledi amh ı bilmiyorum 0nu da salı günü yaptıracağım.fotumda çok tecrübeli arkadaşlar var yardımlarınıza ihtiyacım olacak.benim memorialda ilk normalde 2.denemem olacak.ilk denemem konyada oldu 7 öncü ile başladım 3 yumurta toplandı hiçbiri döllemedi yumurta kalitesi düşükmüş erkekte sorun yok.transferim olmadı yıkıldım umutla başlayan serüven hüsranla sonuçlandı o zaman fsh 11 civarı idi tam 1 yıl ara verdim kendimi yeni topladım. inşallah bende aranıza dahil olacağım forumu okumadan 1 haftadır uykusuz kaldım.herşeyi incelemeye çalışıyorum.rezervi düşük olan ensa,umutluyum76 şimdi hamile allah tamamına erdirsin bu arkadaşların sıkı takipçisiyim bana umut oldular benim korkum yine döllenme olmaz yine transfer olmazsa yönünde hakkımızda hayırlısı olsun
[/QUOT
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim forumu 1 haftadır ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım. 1 kızım var .2. olmuyor bende şişli memorialdan tüp bebek için semra hanımdan randevu aldım önce kahraman bey karşılayacakmış 15 dakika sonra da semra hanım görüşmeye dahil olacakmış.benim fsh adetimin 3.günü 12.45 idi burda medicinada muayenede oldum 3 yumurta olduğu söyledi amh ı bilmiyorum 0nu da salı günü yaptıracağım.fotumda çok tecrübeli arkadaşlar var yardımlarınıza ihtiyacım olacak.benim memorialda ilk normalde 2.denemem olacak.ilk denemem konyada oldu 7 öncü ile başladım 3 yumurta toplandı hiçbiri döllemedi yumurta kalitesi düşükmüş erkekte sorun yok.transferim olmadı yıkıldım umutla başlayan serüven hüsranla sonuçlandı o zaman fsh 11 civarı idi tam 1 yıl ara verdim kendimi yeni topladım. inşallah bende aranıza dahil olacağım forumu okumaktan 1 haftadır uykusuz kaldım.herşeyi incelemeye çalışıyorum.rezervi düşük olan ensa,umutluyum76 şimdi hamile allah tamamına erdirsin bu arkadaşların sıkı takipçisiyim bana umut oldular benim korkum yine döllenme olmaz yine transfer olmazsa yönünde hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah ...dusukrezerv 77 merhaba, erkek inft de yokmus sizde yumurta sayinda iyi cnm kesin dollenmen olur gonlunu ferah tut..
[/QUOT
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim forumu 1 haftadır ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım. 1 kızım var .2. olmuyor bende şişli memorialdan tüp bebek için semra hanımdan randevu aldım önce kahraman bey karşılayacakmış 15 dakika sonra da semra hanım görüşmeye dahil olacakmış.benim fsh adetimin 3.günü 12.45 idi burda medicinada muayenede oldum 3 yumurta olduğu söyledi amh ı bilmiyorum 0nu da salı günü yaptıracağım.fotumda çok tecrübeli arkadaşlar var yardımlarınıza ihtiyacım olacak.benim memorialda ilk normalde 2.denemem olacak.ilk denemem konyada oldu 7 öncü ile başladım 3 yumurta toplandı hiçbiri döllemedi yumurta kalitesi düşükmüş erkekte sorun yok.transferim olmadı yıkıldım umutla başlayan serüven hüsranla sonuçlandı o zaman fsh 11 civarı idi tam 1 yıl ara verdim kendimi yeni topladım. inşallah bende aranıza dahil olacağım forumu okumaktan 1 haftadır uykusuz kaldım.herşeyi incelemeye çalışıyorum.rezervi düşük olan ensa,umutluyum76 şimdi hamile allah tamamına erdirsin bu arkadaşların sıkı takipçisiyim bana umut oldular benim korkum yine döllenme olmaz yine transfer olmazsa yönünde hakkımızda hayırlısı olsun
Hande hanimla ilgili bilgisi olan var mi? Nasil bir doktor? Ilk basladigimiz doktorlami devam ediyoruz? Opu, transfer icin secim yapabilirmiyiz?
Daha 3 yllik evli olmadigimjz icin de devletten herhangi bir yardm alamayacagiz sanirimevett devletten alıyosun sıkıntı nedir
Benim adetin3. Gunu fsh. Degerim 29 cikti ne yazik ki,14 aylik evliyiz. Adetliyken doktorum 11 adet folikul saydi . tup bebek dusunuyoruz vakit gecmeden
Daha 3 yllik evli olmadigimjz icin de devletten herhangi bir yardm alamayacagiz sanirim
:)) evet bendim :)) 4 bayandık 17.00 transferinde birinin 2. denemesiydi diğer ikisinin ilk,Allah hepsine hayırlı haberler almayı nasip etsin. Amin canım Allah razı olsun :)
Merhaba arkadaslar gruba yeni katıldım suan yoldayim ve memorial le gidiyorum ön gorusmeye gidiyorum ben semra hanimi istemistim onlar dr yücel şahin randevu verdiler yucel bey hakkında bilgi sahibi olan varmı allah herkezin gönlündekini versin
Hande hanimla ilgili bilgisi olan var mi? Nasil bir doktor? Ilk basladigimiz doktorlami devam ediyoruz? Opu, transfer icin secim yapabilirmiyiz?