- 25 Şubat 2020
- 9
- 13
- 38
-
- Konu Sahibi Maiathemutsuzsisman
Gecmis olsun, bence oncelikle bu tedavilerinizr odaklanin, doktor alternatif bir ilac verecektir.Tiroid bezlerim calismiyor ve insulin direnci sorunum var. Glucobay ve glukofaj verdi doktor ama kusmaktan kullanamadim.
Cok seyahat ediyorum isimde her gun yuruyemiyorum ne yazik ki.
Bugun sabah 7 badem 2 ceviz sut ve muz yedim, oglen ezogelin corbasi ve izgara tavuk yedim, aksam tarhana corbasi ve yogurt yiyecegim. Ogleden sonra findik yedim.
Cok deniyorum gercekten.
Sizin denediğinizden hiç şüphem yok fakat sağlık sorunları egale edilmeden tam bir sonuca varılmıyor malesef . İlaçlarınız dokunduysa değiştirmesini isteyin doktorunuzdan .Bir de psikolojik desteği lütfen ihmal etmeyin olur mu :)Cok seyahat ediyorum isimde her gun yuruyemiyorum ne yazik ki.
Bugun sabah 7 badem 2 ceviz sut ve muz yedim, oglen ezogelin corbasi ve izgara tavuk yedim, aksam tarhana corbasi ve yogurt yiyecegim. Ogleden sonra findik yedim.
Cok deniyorum gercekten.
Aynı şeyleri bende düşünüyorum bu kiko bütün kadınların somununu getirebilen kötü birşey bece çok üzülüyorum ne yaşam olmuyor yeni birşey duydum denemeyi düşünüyorum raping diye seans seas oluyormuş tek seansda 8 mlmincelme oluyomuş yağ eritme operasyonu doğum felan yapmadım ama çok çatlakların var onada bir çözüm buldum ama o parayı ayarlayamadım tabi tek seansla olmuyo Şeker tansiyon hastasyim ve daha 20 yaşındayım kilom yüzünden çocuğum bile olmuycakmis zayıflarsam belki 450 tatmış bu reaping dediğim 10 seansda 5 8 adasında kilo veriliyormuş sence dogrumudurMerhaba,
2016 yilinda 35 kilo aldim ve cok mutsuzum denemedigim sey/gitmedigim diyetisyen kalmadi.
Diyete basliyorum olmuyor.
Spora basliyorum olmuyor. Bir sey oluyor birakiyorum.
Yalniz yasayan bir kadinim, bana destek olacak kimsem yok.
Son bir umut tekrar diyetisyene gittim ve spora yazildim. Eger bu sefer basaramazsam intihar etmeyi dusunuyorum.
Sali gunleri tarti fotografi koyacagim. Her gun yediklerimi buraya yazacagim. 1 ay icinde sonuc gormezsem hayatima son vermeyi dusunuyorum.
Yardimlarinizi istiyorum.
Insülin direncim var demissin.dun sanahki kahvaltin cok yanlis.kahvaltida neden muz yiyorsun ki.hem kuruyemis de cok kalorili.sabah normal bi kahvaltini yesen.yumurta mesela neden yok.Gunaydin dun aksam yuru kos yaptim 1 saat.
Bugun de yarim simit peynir domates yedim.
Bol bol su icip kickboxa gidecegim.