Siskoluktan intihar etmeyi dusunuyorum. YARDIM

Maiathemutsuzsisman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
9
13
38
Merhaba,

2016 yilinda 35 kilo aldim ve cok mutsuzum denemedigim sey/gitmedigim diyetisyen kalmadi.

Diyete basliyorum olmuyor.
Spora basliyorum olmuyor. Bir sey oluyor birakiyorum.

Yalniz yasayan bir kadinim, bana destek olacak kimsem yok.

Son bir umut tekrar diyetisyene gittim ve spora yazildim. Eger bu sefer basaramazsam intihar etmeyi dusunuyorum.

Sali gunleri tarti fotografi koyacagim. Her gun yediklerimi buraya yazacagim. 1 ay icinde sonuc gormezsem hayatima son vermeyi dusunuyorum.

Yardimlarinizi istiyorum.

Herkese kendi fazla kilosu cok geliyor sanirim. Gider o kilolar hic merak etmeyin. Her gun bir yerden bir yere yürüyün. Kesinlikle yürüyüş cok etkili. Dahiliye doktoruna da muayene olmanizi tavsiye ederim belki hormonal bir durumunuz vardir.

Intihar etmek bir secenekse mide ameliyati olmak da bir secenek olsun, daha az zarar görürsün
cidden sacmalamissin, intihar ne demek ya
Kendini sikip iradenle kilo vereceksin zor da olsa, intihar etmeyi agzina dolama öyle yazildigi kadar kolay degil o
her dogumda 20 kilo da ben aldim verdim, ki 35 kilo nedir ya
Senelere yay, iki senede cok rahat verirsin 35 kiloyu, ömrün de sana kalir

Sevgili konu sahibi. Bakın ben diyetisyenim. Ama sizin durumunuzdaki danışanlarımıza tek başımıza yetemiyoruz. Çünkü bu biraz terapilik bir durum oluyor. Mesela siz hayatın merkezine “bedeninizi” koymuşsunuz. Burdan yola çıkarak terapi almalısınız. Emin olun terapi sürecinde çok kolay zayıflayacaksınız.

Allah imtihan etmesin inşallah dertle, kilo yüzünden intihar etmeyi düşünmenizi ruh halinize bağlıyorum. 35 kilo diyetle sporla çok zor, ama imkansız değil.
onun yerine daha hızlı sonuç için mide ameliyatını düşünün.

Bu sekilde beslenirsen zaten kilo verirsin ama diyetislenle ilerle yine de kan degerlerine dikkat et

Sizin denediğinizden hiç şüphem yok fakat sağlık sorunları egale edilmeden tam bir sonuca varılmıyor malesef . İlaçlarınız dokunduysa değiştirmesini isteyin doktorunuzdan .Bir de psikolojik desteği lütfen ihmal etmeyin olur mu :)
Umarım bu sefer arzu ettiğiniz kiloya ulaşırsınız biz de şahit oluruz :)

kuzenim birkaç yıl önce bir yılda verdi azmetti çok çok güzel herkesin bir kere daha dönüp bakacağı bir kız oldu hayatı tamamen ftness üzerine kurulu artık instagram fenomeni hatta yurtdışında şu an fitness eğitmenliği yapıyor.
böyle hayaller imkansız değil.
nefes aldıkça umut var.

Aynı şeyleri bende düşünüyorum bu kiko bütün kadınların somununu getirebilen kötü birşey bece çok üzülüyorum ne yaşam olmuyor yeni birşey duydum denemeyi düşünüyorum raping diye seans seas oluyormuş tek seansda 8 mlmincelme oluyomuş yağ eritme operasyonu doğum felan yapmadım ama çok çatlakların var onada bir çözüm buldum ama o parayı ayarlayamadım tabi tek seansla olmuyo Şeker tansiyon hastasyim ve daha 20 yaşındayım kilom yüzünden çocuğum bile olmuycakmis zayıflarsam belki 450 tatmış bu reaping dediğim 10 seansda 5 8 adasında kilo veriliyormuş sence dogrumudur

Gunaydin dun aksam yuru kos yaptim 1 saat.

Bugun de yarim simit peynir domates yedim.

Bol bol su icip kickboxa gidecegim.
Insülin direncim var demissin.dun sanahki kahvaltin cok yanlis.kahvaltida neden muz yiyorsun ki.hem kuruyemis de cok kalorili.sabah normal bi kahvaltini yesen.yumurta mesela neden yok.
Bide ketojenik diyet diye bisey var
Tam da sana hitap ediyor.tam anlamiyla uyarsan hızlı kilo verirsin.açlık ve kan sekeri düşmesi olmaz.sekeri ve un türevlerini keseceksin.

Dunku kahvaltimi diyetisyen verdi. Neresi yanlis? Sonucta muzun glisemik indeksini yariya dusuruyor kuruyemis ve ceviz. Kalori olarak cok dusuk ve tok tutuyor.

Keto denedim olmadi bende. Yumurtadan da biktim artik.

Ama reaping nedir hic duymadim nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…