- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
- Konu Sahibi Maiathemutsuzsisman
Basari hikayelerini okuyun size iyi gelen şeyleri yapın motivasyon filmleri izleyin yürüyün bol bol su için kilo kolay alınıyor ama verilmesi sabır istiyor anlıyorum tartıda üçlü rakamları gördükten sonra kendime dur dedim. Napıyorsun! Güzel bir bedeni sağlıklı bir bedeni haketmiyormuyum. Çevrem ailem hep hamur işi tatlılar yiyerek büyüdüm hiç zayıf olmadım. Sonra bunu takıntı haline getirdim iş kafada bitiyor. Dışarda yürümesem evde yurudum dans ettim video açtım zumba yaptım hiç bir hamur işi tatlı yemedim 39 kilo verdim diyetisyen gitmedim araştırdım komsular yürüyüş yolundan eve gelmezdim nasıl da kilo verdin derler hala. Her gün tartılırdım (cogu kiseye dogru gelmesede takintimdi) hedefler koydum. Bence yapamam demek yanlış beyinde bitireceksiniz ki yapabilesiniz. Herkes nasıl veriyor ? Sonra evlendim kilo aldım eski isteğim ve hevesim yok kasik kasik çikolatalar yedim şimdi herkes sen verirsin diyor ama veremiyorum başlıyorum 3 kilo verip yine alıyorum çünkü tam manası ile istemiyorum. Yaz geliyor ve artık eski kiloma geri dönmeliyim. Toparlanmaya basliyorum. Yani yapabilirsiniz kendinize inanın. Canınız bisey istediğinde hedefinizden uzaklastiginizi düşünün. Kilo verdiginizde gelen övgüler bedeninizin zayıflığı giyebileceginiz kıyafetler sağlıklı bir beden gerçekten güzel bir duygu.