Siskoluktan intihar etmeyi dusunuyorum. YARDIM

Basari hikayelerini okuyun size iyi gelen şeyleri yapın motivasyon filmleri izleyin yürüyün bol bol su için kilo kolay alınıyor ama verilmesi sabır istiyor anlıyorum tartıda üçlü rakamları gördükten sonra kendime dur dedim. Napıyorsun! Güzel bir bedeni sağlıklı bir bedeni haketmiyormuyum. Çevrem ailem hep hamur işi tatlılar yiyerek büyüdüm hiç zayıf olmadım. Sonra bunu takıntı haline getirdim iş kafada bitiyor. Dışarda yürümesem evde yurudum dans ettim video açtım zumba yaptım hiç bir hamur işi tatlı yemedim 39 kilo verdim diyetisyen gitmedim araştırdım komsular yürüyüş yolundan eve gelmezdim nasıl da kilo verdin derler hala. Her gün tartılırdım (cogu kiseye dogru gelmesede takintimdi) hedefler koydum. Bence yapamam demek yanlış beyinde bitireceksiniz ki yapabilesiniz. Herkes nasıl veriyor ? Sonra evlendim kilo aldım eski isteğim ve hevesim yok kasik kasik çikolatalar yedim şimdi herkes sen verirsin diyor ama veremiyorum başlıyorum 3 kilo verip yine alıyorum çünkü tam manası ile istemiyorum. Yaz geliyor ve artık eski kiloma geri dönmeliyim. Toparlanmaya basliyorum. Yani yapabilirsiniz kendinize inanın. Canınız bisey istediğinde hedefinizden uzaklastiginizi düşünün. Kilo verdiginizde gelen övgüler bedeninizin zayıflığı giyebileceginiz kıyafetler sağlıklı bir beden gerçekten güzel bir duygu.

Kiloda verirsin evlenirsin bide nurtopu gibi çocuğun olur Allah (c.c) büyük.
ölüm hicbirseyden kurtuluş değildir daha öbür dünya yüzleşme hesaplaşmadir. İnsan olarak değerlisin mücadele et o güç senin içinde sakın olumsuz şeyler düşünme bu yolda. Dua et çok çok seni Yaradana yükünü hafiflet. Haberlerini bekliyoruz. Seni seviyoruz.

Dunku kahvaltimi diyetisyen verdi. Neresi yanlis? Sonucta muzun glisemik indeksini yariya dusuruyor kuruyemis ve ceviz. Kalori olarak cok dusuk ve tok tutuyor.

Keto denedim olmadi bende. Yumurtadan da biktim artik.

Ama reaping nedir hic duymadim nedir acaba?
Diyetistenden diyetisyene fark var canim.ben mesela yiceksem de muzu seçmiyorum.elma daha iyi bi secenek.zaten meyvenin kendisi seker.sekeri tamamen kesmeyince tatlı krizleri hic bitmiyor.ve kücük kücük kaçmaklarla rejimi bozuyorsun.
Bende rejimdeyim.107 kiloydum aralik ayinda.basladim.diyetisyene de gitmiyorum.benim dr 47 kilo fazlam vardi.ben yok olayim o zaman.simdi 91 e düstüm.kaldı 31 kilo.verecem ins.sende verirsin.kilo üzülecek bisey ama ölünecek bi sebep değil.

Kız bak benim halime bende bi üflesen uçarım tabi ben ameliyatlar sıkıntılar bu hale geldim ama ölmek yerine çare arıyorum eminim biraz kilo alsam taş gibi olacagım zaten fıstık gibiyim kendimi böyle motive ediyorum Sende böyle düşün imkansız değil kendine güven sen güçlüsün yaparsın başarı hikayelerinide okumanı tavsiye ederim 😘

Kız bak benim halime bende bi üflesen uçarım tabi ben ameliyatlar sıkıntılar bu hale geldim ama ölmek yerine çare arıyorum eminim biraz kilo alsam taş gibi olacagım zaten fıstık gibiyim kendimi böyle motive ediyorum Sende böyle düşün imkansız değil kendine güven sen güçlüsün yaparsın başarı hikayelerinide okumanı tavsiye ederim 😘
Sende habire ye bacım.oh ne güzel.bizde de aşırı bi iştah var.

Kendini diyet adı altinda sartlayinca olmuyor canim hic. Sabah kahvaltin cok onemli birde evde yemek yapmayi felan seviyorsan kahvaltini kendin hazirla yumurta , salatalik domates, ceviz fındık, peynir , 1 dilim ekmek. Basta doymam zannediyorsun ama tika basa doyuyorsun. Aciktiginda ceviz kayisi felan bulundur yanında. Kendini hep öğütle yemicem diye. Birde aksam ne yemek yaparsan yap susuz ve onceki yediginden daha az ye . Bol su ic . Hergun yada gun aşırı yürü. Kendine inan bak nasil vereceksin. Hergun tartilma hafta hafta tartil. Ben oyle yapıyorum . Mesela bu hafta tartılıyorum o gun istedigim biseyi yiyorum pasta, kizirtma vs. Sonraki günler dedigim gibi saglikli besleniyorum tartilma gunune kadar. O kadar iyi oluyor ki. Hafta hafta ilerle. Gecen hafta 2 kilo , bu hafta 1.2 kg vermisim. Ve bu sekilde kendimide tutuyorum. Bu arada karatay a uymaya calisiyorum cunku en doyurucu yaşam biçimi o.

Aynen.herkesin bi sıkıntısı var.
Hic mi istahin yok.mesela aburcubur dami yemiyorsun?yada avm deki yiyeceklerden?
Canım göbek düşmesini bilirmisin
Normalde musluktan çikolata aksa sabaha kadar yerim yok demem ama göbegim düşünce sudan dahi midem bulanıyor çok berbat birşey aç oldugumu biliyorum ama midem bulanıyor Yemin ediyorum benimki daha zor keşke herkes haline şükr edebilse 😞

Canım göbek düşmesini bilirmisin
Normalde musluktan çikolata aksa sabaha kadar yerim yok demem ama göbegim düşünce sudan dahi midem bulanıyor çok berbat birşey aç oldugumu biliyorum ama midem bulanıyor Yemin ediyorum benimki daha zor keşke herkes haline şükr edebilse 😞
Göbek düsmesini bilmiyorum.neden olur bi fikrim yok.ins iyilesirsin.

Zayıf olmak zorunda değilsin sadece sağlığını düşünerek zayıflamayı düşünebilirsin ama sırf erkekler kadınlar seni beğensin diye zayıflamayı düşünme . Sen zayıf olsaydın bile intiharı düşünürsün çünkü asıl problem zihninde kendini iyi hissetmiyorsun , özgüvenini yıkmışsın insanları merkezine koyarak sanki herşey onların düşüncelerine bağlıymış gibi hareket ediyorsun ama olmaz kendine diğer insanlardan daha fazla hakaret edip zalimlik yapıyorsun bunu diğer insanlar yapmıyor sen yapıyorsun psikolojini anlıyorum ne kadar yıprandığını üzüldüğünü çöktüğünü ama ölüm bı çözüm değil ? İlk olarak zihnen güçlü olmalısın sonra zayıflarsın ama asıl amacın sağlıklp olmak olmalı diğer insanların ne düşündüğü değil.

Saçmalıyorsun bence, diyetisyene giderken bir de psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim.
İnsan hayatı bu kadar önemsiz mi ?
İnsan kilolu olduğu içn hayatına son vermeyi, intihar etmeyi nasıl düşünebilir.

Saçmalık.!
Malesef bireysel olarak değer görmeyi zayıf olmakla bağdaşırmış olabilir. Ona kendisini değersiz hissettirecek hareketlere kilolu olduğunu ima eden davranışlarla birlikte maruz kalmış olabilir. Evet psikolojik destek konusunda size çok hak veriyorum. Ama malesef insanlar çok acımasız ve duyarsız. Inanın intiharı düşünmesinin sebebi aslında doğrudan kilolu olması değil, kilosundan dolayı değer görmediğini hissetmesidir.

Malesef bireysel olarak değer görmeyi zayıf olmakla bağdaşırmış olabilir. Ona kendisini değersiz hissettirecek hareketlere kilolu olduğunu ima eden davranışlarla birlikte maruz kalmış olabilir. Evet psikolojik destek konusunda size çok hak veriyorum. Ama malesef insanlar çok acımasız ve duyarsız. Inanın intiharı düşünmesinin sebebi aslında doğrudan kilolu olması değil, kilosundan dolayı değer görmediğini hissetmesidir.
Kesinlikle katılıyorum çok haklısınız
Yaşadıgı bi travma da olabilir
Bi kadının kırılması çok kolaydır
Sözlü olarak hassas noktasından şiddete uğramış olabilir

Merhaba,

2016 yilinda 35 kilo aldim ve cok mutsuzum denemedigim sey/gitmedigim diyetisyen kalmadi.

Diyete basliyorum olmuyor.
Spora basliyorum olmuyor. Bir sey oluyor birakiyorum.

Yalniz yasayan bir kadinim, bana destek olacak kimsem yok.

Son bir umut tekrar diyetisyene gittim ve spora yazildim. Eger bu sefer basaramazsam intihar etmeyi dusunuyorum.

Sali gunleri tarti fotografi koyacagim. Her gun yediklerimi buraya yazacagim. 1 ay icinde sonuc gormezsem hayatima son vermeyi dusunuyorum.

Yardimlarinizi istiyorum.
Tatlım birincisi, hepimiz farkli genlere, farklı çevrelere, farklı hayat tarzlarına sahibiz bu yüzden öncelikle kendini başkalarıyla kesinlikle kıyaslamamanı öneririm. Sana kendini değersiz hissettiren, kilonlasürekli dalga geçen, her halinle güzel olduğunu düşündürmeyen, tabiri caizse ruh emici insanlardan derhal uzaklaş. Diyetisyen de diyet de kişiye özeldir. Şimdiye kadar gittiğim diyetisyenler seni tatmin etmediyse farklı doktorlar dene. Sana özelden bir link göndereceğim vaktin olursa bir göz atarsin. Hicbir şey senden değerli değil bunu unutma.

Cok seyahat ediyorum isimde her gun yuruyemiyorum ne yazik ki.
Bugun sabah 7 badem 2 ceviz sut ve muz yedim, oglen ezogelin corbasi ve izgara tavuk yedim, aksam tarhana corbasi ve yogurt yiyecegim. Ogleden sonra findik yedim.

Cok deniyorum gercekten.
Bence iyi bir başlangıç yapmışsınız . Dışarıda yürüme şansınız yoksa akşamları 15 dakika hareketli müzikle beraber dans edin bence etkisi muhakkak olacaktır. Yeşil çay ve bol su içmeyi de ihmal etmeyin . akşam menüsüne sebze de eklemelisiniz ilk dönem çok aç kalırsanız çabuk sıkılırsınız. Diyet yapmayın yeme alışkanlıklarınızı değiştirin.
2 ay önce başladım bende bu yolculuğa.önce eve aldıklarımı eleyerek başladım.Mutfagımda artık sağlıksız yağlı yemeklerdense sebze,ızgara,çorba gibi daha sağlıklı şeyler pişiyor. hergün işe yemeğimi evden getiriyorum çünkü içine ne koyduğumu biliyorum. Dışarıdan yemeği kestim tamamen . Aslında diyet değil de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. ve bunu sofralarımıza yansıtıyorum.Canımın istediği bir şey olursa da bir parça sadece alıyorum yiyorum ama inanın vicdan azabı duyuyorum yediğim için. Eşim ve ben bir değişim sürecine girdik mümkün olduğunca yediğimiz yiyecekleri sorgulayarak yiyoruz. ve eminim zamanla bu alışkanlığa dönüşecek. Sizde yapabilirsiniz bence ben de bazen az kilo verdiğim için sıkılıyorum ama hemen motive etmeye çalışıyorum kendimi. Süreç zor gerçekten ama sabırlı olmak ve acele etmemek gerekiyor. Başaracağınıza eminim. Ve lütfen bu kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın . diyet yapmayın,öğünlerinizi dengeleyin ve sağlıklı beslenin gerisi gelecektir zaten .
Mutlu günleriniz olsun.

Selam,

Dun kickboxa gidemedim fakat bu sabah 6'da kalktim yurudum.

Uzun zamandir gormedigim bir arkadasim cok kilo aldigimi soyledi, cok uzuldum. Icime agladim dinlerken.

Sabah yumurta yedim. Deniyorum hanimlar, gercekten.

Bu arada gobek dusmesini ben de bilmiyorum. Kilo alamayan arkadasa da uzuldum.

Bu aralar her seye uzuluyorum, psikolojim yerlerde..

Selam,

Dun kickboxa gidemedim fakat bu sabah 6'da kalktim yurudum.

Uzun zamandir gormedigim bir arkadasim cok kilo aldigimi soyledi, cok uzuldum. Icime agladim dinlerken.

Sabah yumurta yedim. Deniyorum hanimlar, gercekten.

Bu arada gobek dusmesini ben de bilmiyorum. Kilo alamayan arkadasa da uzuldum.

Bu aralar her seye uzuluyorum, psikolojim yerlerde..

Merhaba nasıl gıdıyor Dıyetınız ?

X