- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
-
- Konu Sahibi Maiathemutsuzsisman
Diyetistenden diyetisyene fark var canim.ben mesela yiceksem de muzu seçmiyorum.elma daha iyi bi secenek.zaten meyvenin kendisi seker.sekeri tamamen kesmeyince tatlı krizleri hic bitmiyor.ve kücük kücük kaçmaklarla rejimi bozuyorsun.Dunku kahvaltimi diyetisyen verdi. Neresi yanlis? Sonucta muzun glisemik indeksini yariya dusuruyor kuruyemis ve ceviz. Kalori olarak cok dusuk ve tok tutuyor.
Keto denedim olmadi bende. Yumurtadan da biktim artik.
Ama reaping nedir hic duymadim nedir acaba?
Sende habire ye bacım.oh ne güzel.bizde de aşırı bi iştah var.Kız bak benim halime bende bi üflesen uçarım tabi ben ameliyatlar sıkıntılar bu hale geldim ama ölmek yerine çare arıyorum eminim biraz kilo alsam taş gibi olacagım zaten fıstık gibiyim kendimi böyle motive ediyorum Sende böyle düşün imkansız değil kendine güven sen güçlüsün yaparsın başarı hikayelerinide okumanı tavsiye ederim
Yiyemiyorumki iştah yok sıkıntıdan oluşan bi sağlık sorunum var ondan dolayı yemeksiz yaşıyorum iştah şuruplarıda uyku yapıyor derdime derman bulamadım herkesde bi dert varSende habire ye bacım.oh ne güzel.bizde de aşırı bi iştah var.
Aynen.herkesin bi sıkıntısı var.Yiyemiyorumki iştah yok sıkıntıdan oluşan bi sağlık sorunum var ondan dolayı yemeksiz yaşıyorum iştah şuruplarıda uyku yapıyor derdime derman bulamadım herkesde bi dert var
Canım göbek düşmesini bilirmisinAynen.herkesin bi sıkıntısı var.
Hic mi istahin yok.mesela aburcubur dami yemiyorsun?yada avm deki yiyeceklerden?
Göbek düsmesini bilmiyorum.neden olur bi fikrim yok.ins iyilesirsin.Canım göbek düşmesini bilirmisin
Normalde musluktan çikolata aksa sabaha kadar yerim yok demem ama göbegim düşünce sudan dahi midem bulanıyor çok berbat birşey aç oldugumu biliyorum ama midem bulanıyor Yemin ediyorum benimki daha zor keşke herkes haline şükr edebilse
Amin inşallah Allah Razı olsunGöbek düsmesini bilmiyorum.neden olur bi fikrim yok.ins iyilesirsin.
Malesef bireysel olarak değer görmeyi zayıf olmakla bağdaşırmış olabilir. Ona kendisini değersiz hissettirecek hareketlere kilolu olduğunu ima eden davranışlarla birlikte maruz kalmış olabilir. Evet psikolojik destek konusunda size çok hak veriyorum. Ama malesef insanlar çok acımasız ve duyarsız. Inanın intiharı düşünmesinin sebebi aslında doğrudan kilolu olması değil, kilosundan dolayı değer görmediğini hissetmesidir.Saçmalıyorsun bence, diyetisyene giderken bir de psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim.
İnsan hayatı bu kadar önemsiz mi ?
İnsan kilolu olduğu içn hayatına son vermeyi, intihar etmeyi nasıl düşünebilir.
Saçmalık.!
Kesinlikle katılıyorum çok haklısınızMalesef bireysel olarak değer görmeyi zayıf olmakla bağdaşırmış olabilir. Ona kendisini değersiz hissettirecek hareketlere kilolu olduğunu ima eden davranışlarla birlikte maruz kalmış olabilir. Evet psikolojik destek konusunda size çok hak veriyorum. Ama malesef insanlar çok acımasız ve duyarsız. Inanın intiharı düşünmesinin sebebi aslında doğrudan kilolu olması değil, kilosundan dolayı değer görmediğini hissetmesidir.
Tatlım birincisi, hepimiz farkli genlere, farklı çevrelere, farklı hayat tarzlarına sahibiz bu yüzden öncelikle kendini başkalarıyla kesinlikle kıyaslamamanı öneririm. Sana kendini değersiz hissettiren, kilonlasürekli dalga geçen, her halinle güzel olduğunu düşündürmeyen, tabiri caizse ruh emici insanlardan derhal uzaklaş. Diyetisyen de diyet de kişiye özeldir. Şimdiye kadar gittiğim diyetisyenler seni tatmin etmediyse farklı doktorlar dene. Sana özelden bir link göndereceğim vaktin olursa bir göz atarsin. Hicbir şey senden değerli değil bunu unutma.Merhaba,
2016 yilinda 35 kilo aldim ve cok mutsuzum denemedigim sey/gitmedigim diyetisyen kalmadi.
Diyete basliyorum olmuyor.
Spora basliyorum olmuyor. Bir sey oluyor birakiyorum.
Yalniz yasayan bir kadinim, bana destek olacak kimsem yok.
Son bir umut tekrar diyetisyene gittim ve spora yazildim. Eger bu sefer basaramazsam intihar etmeyi dusunuyorum.
Sali gunleri tarti fotografi koyacagim. Her gun yediklerimi buraya yazacagim. 1 ay icinde sonuc gormezsem hayatima son vermeyi dusunuyorum.
Yardimlarinizi istiyorum.
Bence iyi bir başlangıç yapmışsınız . Dışarıda yürüme şansınız yoksa akşamları 15 dakika hareketli müzikle beraber dans edin bence etkisi muhakkak olacaktır. Yeşil çay ve bol su içmeyi de ihmal etmeyin . akşam menüsüne sebze de eklemelisiniz ilk dönem çok aç kalırsanız çabuk sıkılırsınız. Diyet yapmayın yeme alışkanlıklarınızı değiştirin.Cok seyahat ediyorum isimde her gun yuruyemiyorum ne yazik ki.
Bugun sabah 7 badem 2 ceviz sut ve muz yedim, oglen ezogelin corbasi ve izgara tavuk yedim, aksam tarhana corbasi ve yogurt yiyecegim. Ogleden sonra findik yedim.
Cok deniyorum gercekten.
Selam,
Dun kickboxa gidemedim fakat bu sabah 6'da kalktim yurudum.
Uzun zamandir gormedigim bir arkadasim cok kilo aldigimi soyledi, cok uzuldum. Icime agladim dinlerken.
Sabah yumurta yedim. Deniyorum hanimlar, gercekten.
Bu arada gobek dusmesini ben de bilmiyorum. Kilo alamayan arkadasa da uzuldum.
Bu aralar her seye uzuluyorum, psikolojim yerlerde..