Siskoluktan intihar etmeyi dusunuyorum. YARDIM

Ben yapamıyorum edemiyorumlara inanmıyorum sevgili konu sahibi. Yeterince isteyince her şeyi de yapıyor insan.
4-5 yıl önce 38 kilo verdim ben.
Yıllar içinde bir kısmını geri aldım şimdi onu vermeye çalışıyorum.
Sabah diyetle başlayıp aksam çikolataya gömülmüyorum ama.
Çok yalnız hissediyorsan cuma yarışmasi var kk da. Bir sürü diyet topiği var. İstediğin motivasyon olsun, gaza getirecek insan olsun

Selam ,intihar dusunmek yanlış,dogru olan nasıl zayıflayıp mutlu olurum olmali🤗 ilk olarak ekmegi kesmelisin ,ekmek yerine kendine baska seyler almali ve doyana kadar yemelisin 2ay bunu dene sonrasinda yediklerini azaltarak zayiflamaya baslarsin,sonra birde sporu ekledinmi bak o kilolar kaliyormu 🤗

Ayrıca şunu demeden gecemicem sevgilin olmamasi sans, çok zayıf olanlarinda olmuyor ,bazen hayat iste doğru kişi gelene kadar beklemelisin🤗
Kilolu olmaninda bunda etkisi yoktur,bizim bir arkadas vardi cokda yakışıklıydı ama mesela sismanlardan hoslaniyordu,bizim kizlardan cok guzelleri ona asikti ama adam sisman seviyorum diyodu sadece oda degil bir suru tanidigim var öyle tombis seven yani bu birazda kader demeliyiz🤗

baska turlu bir psikolojik sorunu var konu sahibinin muhtemelen. salilari tarti fotosu koyacagim demis iki gun buradaymis bir daha girmemis. basladigi isin devamini getiremiyor. obezitenin altinda da baska sebepler yatiyor belli ki.

Öncelikle diyetisyene gitmeyin çünkü türkiyede kalifiye diyetisyen yok 5 dk araştırıp internette bulabileceğiniz bilgiyi kopyalayıp size günde 20 öğünlük abuk subuk listeler veriyorlar.ben üninin ilk 1.5 senesinde sürekli dışarıdan beslenerek 40 kilo aldım hiç dert etmedim kilomu çünkü vermek isteyince verebileceğim biliyordum. Koyuldum araştırmaya 45 günde 14 kilo verdim nasıl mı şöyle öncelikle dışarıdan yeme içmeyi kestim öncesinde gece 3 de 2 litre ice tea 1 pizza yiyordum bunları falan kestim. Azcık yürüyüş yaptım hergün 1 saat kadar, asansör kullanmadım vs. Bi baktım ödeme birlikte hızlı gidiyor neyse Aralıklı oruç yaptım akşam 18 den sonra su, sade soda harici yemedim. Kendimi o kadar zinde hissediyordum ki yemek yemedikçe farkettim ki yemek yedikçe kan şekeri yükseldiği için hantallaşıyormuşuz. Neyse yeme düzenimi oturttum çoğu gün tek öğün yiyordum tüm gün ayakta olmama rağmen çünkü yetiyordu bana yetmiyor diyenler iradesizdir zayıf olmayı haketmiyordur zaten. Aralıklı orucu (IF) yaşam biçimi haline getirdim şuan turp gibiyim. Diyetisyenler falan boş iş yok kibrit kadar peynir yok 3 zeytin yok 8 ara öğün saçma sapan işler zaten adına "diyet'' denilince psikolijikmen 2-0 geridesiniz ve devam etmek istemiyorsunuz ama sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi haline getirirseniz kilolar zaten gidiyor kendiliğinden. Kilo verdiğim süreçte araştırmadığım makale, video, youtube videosu kalmadı.. Ayrıyetten kilo vermenin mantığı basittir bunun için fix bir diyet yoktur herkes kendi çözümünü yaratabilir. Kalori açığı oluşturucaksın bu kadar amerikayı yeniden keşfetmiyoruz yani.. He tiroid sorunun varmış tiroid sorunu olanlar normal insanlardan 2 kat belki 3 kat daha zor kilo verirler ama bu yine verirsin yani azmetmek mesele.. Şunuda ekliyim 35 kilo için intihar edicekseniz buyurun edin lütfen dünyada insan fazlalığı var zaten endişe etmeyin size göre mezar kazılır. Helvanızı iyi kavursunlar sağlıcakla

X