• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Onlar haince bizim askerimizi polisimizi PARAMPARCA ediyorlar arkadaslar PARAMPARCA

O tabutlarin icinde askerimizin polisimizin cansiz bedeni mi var saniyorsunuz?
O aileler son bir kez tabutu acip sehidinin alninda opemiyor cunku roketatar yuzunden geride bir sey kalmiyor

Ben bu goruntuye hic acimadim kimse kusura bakmasin az bile

Dusunun ki oglunuz paramparca olmus
Bakmaya kiyamadiginiz oglunuzdan sadece dna icin bir kac parca kalmis
Siz oglunuzu bu hale getirenleri diri de gorseniz ölu de gorseniz ona neler yapmazsiniz?

Bu teroristlerin dirisine de ölüsüne de acimayin
O timdekiler ibreti alem olsun diye yapmislardir
Ben acimadim kinamadim da
Siz de acimayin bunlara

parkon parkon , sorunu alayim ?
Eger o cümlede bir sorun varsa, onuda alayim. Cümlemdeaci ve net yazmisim hangi tarafini anlamadin ?

valla parkon
ister gir ister girme hayrete. ama şurada bir insana bunu sormak hoş değil.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
Gerçekten şuanda şaka yaptığını düşünmek istiyorum.
Bana kalkıpta lanetlemek ,kötülemek,beddua etmek iyi değil diyen insana ne yazayım.
Neden rahatsızsın diye sordum ve cevabını aldım.
Ama sen şuan neyin derdindesin anlamadım.

okumuyormusun alıntılarımı. hayret bir şey..

hayret bir şeyi izin verde biz diyelim oky...konuyu nerden nereye getirin.. okuyorum evet geç yazıyor olabilirim ama cevabımı veriyorum görmezden gelmiyorum

yaftalamak ötekeliştirmek ırkçılık yada benzeri şeyleri demeden önce azıcık ne yazılmış okuduktan sonra yazmalısın bence bana demesen bile insanları suçluyorsun buda yaftalamak oluyor kendi kızdığın şeyi kendin yapıyorsun...

Gerçekten şuanda şaka yaptığını düşünmek istiyorum.
Bana kalkıpta lanetlemek ,kötülemek,beddua etmek iyi değil diyen insana ne yazayım.
Neden rahatsızsın diye sordum ve cevabını aldım.
Ama sen şuan neyin derdindesin anlamadım.
neyin derdindeyim biliyornusun. şu bölümde bıktım insanların terörist pkklı diye damgalanmasından.
bana varana kadar bu ithamlar yapıldı. yapmayın artık.

ayyy neyi tartışıyorsunuz kızlarrr olivya hdp ve pkk yi severrrrr.. onlarla alakalı bir haber çıktımı olivya buralardadır aslan kesilir hadi gelin kızloar şu durumu yadırgayalım derr kadınlar olarak tepkimizi koyalım derr.. ama aynı sorun ve aynı sıkıntı onaylamadığı birinin başına geldimi onu etiketlersin gel olivya bir bak dersinn.. ver tepkini dersin.. sana verdiği cevap şudurr offf kakaoo ülke savaşın içine sürükleniyor ben bunun için yorum yapamıyacağımm.. ben böyle:KK57::KK57:yahuu daha bir hafta önce yırtındın buralarda o bir kadın ve kadınlığımıza hakaret varrr diyee.. ne olursa o0lsun o bir kadın dedinn..ama o dediği kadın hdpli idi ve onada sus diyen bir akplii.. tersi oldu akpli bir kadına hakaret edildi ve verdiği cevap basit ama basit bir cevap offf kakaoo

Nedn bu terör birden yine hortladi parkon parkon ve M matmazeldepresif bende sizden cevabii alamadim ???
olivia olivia geçmişi oku,senle sonra konuşalım.
Şuan gerçekten çok sinirliyim.
O okypete ben sana kendimi anlatmak zorunda değilim.
PKK lısın demedim,soru sordum,cevabını da aldım.
Seni ilgilendiren bir durum yok ortada.
Bende hemen gelip mağdur edebiyatı yapılmasından ve insanlara kürt düşmanı muamelesi yapılmasından bıktım.
Yanlış yere oynuyorsun,benim üzerimden yapamazsınız o mağdur edebiyatını.

Evet gercekten öyle O okypete .
Düsüncelerimi yazdigim an bunu yapiyorlar. Yok yani nerede neyi savinduk, aciklamasinia yapamiyorlar !
Senelerdir buradayim hicmi belli omaz yahu sempatizani olsak

Evet gercekten öyle O okypete .
Düsüncelerimi yazdigim an bunu yapiyorlar. Yok yani nerede neyi savinduk, aciklamasinia yapamiyorlar !
Senelerdir buradayim hicmi belli omaz yahu sempatizani olsak
Arkanda destekçi görünce hemen değişiverdin olivia,halbuki konuşup anlaşabiliyorduk seninle

arkadaşlar yapmayın Allahaşkına yıllardır burda sanal da olsa selamı sohbeti hukuku olan insanlarsınız

Bu cikiyordu olmaz !!!
Acik ve net yazdiklarimi yazacaksin !!!

neyin derdindeyim biliyornusun. şu bölümde bıktım insanların terörist pkklı diye damgalanmasından.
bana varana kadar bu ithamlar yapıldı. yapmayın artık.

kim yaptı bunu bunu kim yaptıysa onlara cevap vermelisin burda bence yanlış iki kişileri suçluyorsun

Olivia ya böyle bir şey denmedi bu ima edilmedi

oliva bak nasılda iftira ediyorlar dedi...bizde kim iftira ediyorduk dedin soru buydu buna cevap vermek yerine bambaşka şeyler yazı..

oysa soru çok basit bir soruydu

ayyy neyi tartışıyorsunuz kızlarrr olivya hdp ve pkk yi severrrrr.. onlarla alakalı bir haber çıktımı olivya buralardadır aslan kesilir hadi gelin kızloar şu durumu yadırgayalım derr kadınlar olarak tepkimizi koyalım derr.. ama aynı sorun ve aynı sıkıntı onaylamadığı birinin başına geldimi onu etiketlersin gel olivya bir bak dersinn.. ver tepkini dersin.. sana verdiği cevap şudurr offf kakaoo ülke savaşın içine sürükleniyor ben bunun için yorum yapamıyacağımm.. ben böyle:KK57::KK57:yahuu daha bir hafta önce yırtındın buralarda o bir kadın ve kadınlığımıza hakaret varrr diyee.. ne olursa o0lsun o bir kadın dedinn..ama o dediği kadın hdpli idi ve onada sus diyen bir akplii.. tersi oldu akpli bir kadına hakaret edildi ve verdiği cevap basit ama basit bir cevap offf kakaoo
yani…
araya girmek istemiyorum, ama Olivia'ya bastan duymak istedigi cevabi vermedikleri icin konu bu kadar uzadi -belki de o noktayi kacirdilar da vermediler, cunku belki verirlerdi diye tahmin ediyorum-
Olivia diyorki, Akp istedi susturdu, Akp istedi costurdu. bunu birisi deseydi biterdi tartisma.
Ama sunu anlamadi, burada konusulan konu bu degildi, (bu zaten butun topiklerde konusuldu) burda konususlan Teroriste terorist diyemeyenler, ve teroristin bu sekilde oldurulmesini elestirenler / destekleyenler.
Ama konunun bir yerini hep ak partiye baglamasi gerektigi icin bu kadar uzadi. :/

Back
X