• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Teröristin yerde sürüklendiğini görüp bunu vicdansızlık , insanlık dışı görüyorsunuz ya.Bu pislikler yüzünden insanların gencecik evlatları şehit düştü.Anne ve babaların kalbine kor düştü.
Ben olsam bırak yerde sürüklemeyi tırnaklarımla parçalarım bu pisliği .
Vicdan diyorsunuz ?Ne vicdanı yapıcam bunlara.
Dışarısı pislik dolu.Töröristi,tecavüzcüsü, çocuk katili...İnsan bu tarz acılar yaşamayınca empati kurması da zor olsa gerek.
Tabi herkesin kendi düşüncesi.

Bu kalleş alcakların bin bir işkence ile şehit ettiği polis ve askerimizi düşününce eden bulur diyorum.
Ama Askerimize yakışan bir hareket olmamış.
İnsanları bin bir işkence ile öldüren ve bunu utanmadan videoya alan işid denen insanlık dışı örgütten ne farkımız kalır o zaman.
Bende parkon gibi düşünmek istiyorum tedbir amaçlı da olabilir.

Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???

Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???

haklı olabilirsin biz ki düşman askeri cephede son nefesini verirken son suyunu elimizle içirmiş insanlarız.
O hainlere ne kadar öfkeli bile olsak bizim şanımıza yakışmaz.

İnsanlık hâlâ sürükleniyor
31858.jpg

• a-.png
  • a+.png

• Eklenme Tarihi: 04 Ekim 2015 10:43

Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından yaralı haldeyken infaz edilen Hacı Lokman Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı.

Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde dün öldürülen 24 yaşındaki Hacı Lokman Birlik'in infaz edildikten sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı. Bölgedeki çatışmalardan fotoğraf ve görüntüler paylaşan @J_I_T_E_M adlı Twitter hesabı fotoğrafı "Ben Askerime, Polisime leş taşıtmam..." ibaresiyle paylaştı.

DİHA'nın Birlik'in katledildiği ana tanık olan görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde Birlik'in özel harekat timleri tarafından önce yaralandığı sonra infaz edildiği kaydedilmişti. Özel harekat timlerinin infaz edilen Birlik'in başına basarak fotoğraf çektirdiklerinin altını çizen görgü tanıkları, Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak Bayındırlık binasına kadar sürüklendiğini anlatmıştı.

Birlik'in cenazesinin getirildiği Şırnak Devlet Hastanesi'nde de sağlıkçı Menal Geçer, Birlik'in hastaneye taşınması için sedye getirdiği sırada özel hareket timlerinin saldırısına uğramış ve gözaltına alınmıştı.

http://www.evrensel.net/haber/262001/insanlik-h-l-surukleniyor
YALANNNN HABERRRRR..

Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
Ekleyecek başka birşey bulamıyorum :KK9::KK9:

Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz

Dağda pusu kurularak şehit olmak daha fazla mı yakışıyor?

Eğer terörist ise bu kişi zerre acımıyorum...
Bir teröristin cansız bedeni sizi neden ilgilendiriyor?
Mesajımı okudunuz mu? Ne yazmışım?
Bir sebebi vardır, bomba kontrolü vs dir demişim.
Polis kendi canını korumak için yaptığı bir uygulamayı size soracak değil.
Bir şehit haberine gelipte böyle" yazıklar olsun !!!!" Diye höykürmeyip terörist naaşı için yapma sebebiniz nedir?
Dürüst olun hepiniz, cesaretiniz varsa tam düşüncelerinizi açıklayın , onun üzerine konuşalım.

Aynen ya bir dürüst olsunlar ilk önce, Şehitler için tek kelam etme ama terörist olunca hümanist damarların tutsun...

Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.

Videosu çıktı, özel harekat küfürler eşliğinde sürüklüyor cesedi...

Hala kınıyorum vs yazanları da ben anlamıyorum!!!

dombikim normal insanlar gibi evine işine gücüne baksaydı pusuda bekleyip askeri polisi vurmak yerine

bu pislik öldürülmeseydi kimbilir kimin ocağını yakıcaktı.nereye ne bomba koyuyordu kimbilir.

Back
X