• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

ya bıde varya cocuga tecavuz edene şeyı kesılsın dıyorlar herkes gıbı benım gıbı
annesını katleden evlada gebersın pıslık dıyorlar...
terorıst e gereken yapılmıs dedıgımızde ama o ınsaaan dıyorlar :KK70:
bune perhız bu ne lahana tursusu
emnıyet guclerı ve bu ıslerle alakalı yuksek rutbelı kısıler ekranlarda gereken yapılacaktır dıyecektır tabıkı bu goruntu ıcın
ama emınım benım gıbı onlarda hak yerını bulmus demıslerdır
terorıstler ıskence ettıgınde hıc seslerı cıkmayanın bu goruntulerde ses cıkarması
işidle turkıyenın resmını yan yana koyması
:KK70: tum bunların ustune aslında benı anlamıyorsunuz ben dıs ulkeler tarafından goruntumuze uzuluyorum demesı
yemın edıyorum sosyolog tez konusu yapmalı yanı
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Allah korusun inşallah ama babanızı abinizi oğlunuzu yada kocanızı kaybetme korkusu olsaydı yada çok yakınınızı şehit vermiş olsaydınız o zaman savaş ahlakı diye bir şey var bilmem ne gibi konuşabilirmiydiniz bilmiyorum. Allahım kimselere böyle acılar göstermesin inşallah ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Canı yananlar için böyle fotoğraflar görmek ne güzeldir tahmin edemeyiz...

Kim yazar böyle bir mesajı?
kardelen tabi ki.

Simdi okudum ben.
Kiskanmistir.Dunyada cocuklara ait bir gunu armagan eden tek ulus tek lider ATATURK oldugundan...
23 nisani Cocuk Bayramini bile hazmedemeyecek kadar mi bu zihniyet yahu?Yazik ki ne yazik.Insallah cocuklarina bunu empoze etmiyordur ki o bayram gunu doya doya yasasinlar.

Yarın böyle bir video yayınlamalarına vesiledir oh olsun demeler..
Sen askersin, polissin. Hukuk çerçevesi içinde hareket etmek zorundasın.
Eli kanlı pkk gibi davranmaktı böyle yapmak.
Ölüden ne hınç alınabilir ki ?
Bu sadece bombaya bomba eklemektir.
Bu savaş için daha farklı şeyler yapmak lazım, ölü sürüklemek kimin işine yarıyor iyi düşünmek gerekiyor ?
Hdp bununla oturup bununla kalkıyor.
Bu tür fotoğraflarla prim yapıyor.

Bu fotoğrafı doğru bulmayan , yakıştırmayanları da pkk yanlısı ilan etmişsiniz burada.

Sanki Reisden önce pkaka yoktu:63:
Çok meraklıysan 23 nisan şiiri yazmaya buyurun siz yazın.Benim için hiç bir değeri olmayan şey için şiir yazmaya pek de hevesli değilim:KK59:Bu arada ne yazıp ne yazmayacağıma kendim karar veririm sizin fikrinize ihtiyacım yok.Siz kendi işinize bakın o beyinciğinizi benim için yormayın!:KK53:
Senin icin hicbir degeri olmayan 23 Nisanda Turkiye Buyuk Millet Meclisi kuruldu. Sen de oy vererek o meclise milletvekili gönderiyorsun. O reisine bu sayede oy verebiliyorsun.
Kafalara bak ya

Back
X