• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

tatlım arkadaşlar haber veriyorlar filanca sayfada seni kastedmiş diye sende o sayfaya gidip göz ardıyı kaldırıp okuyorsunn.. ve hop yorumunu yapıp gene göz ardı ediyorsunn.. yoksa haber vermesler elbette göremiyorsunn..
kakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.

savaş ahlakı evet bende bunu savunurum savaşın bile ahlakı olur diye

sizin söylediğiniz ahlaka o katiller uyuyormu evlerine girip uykuda iki polisi enselerinden vurmak gibi mesela eşi için pazara giden bir subayı vurmak mesela sokağın ortasında babasıyla telde konuşan uzman çavuşu vurmak mesela

ahlak diyorsunuz da bütün bunları yaşıyan ve o savaşın içinde nelere şahit olduklarını bilmediğimiz psikolojilerini bilmediğimiz sadece tahmin ettiğimiz askerlimizi neden düşünmüyorsunuz.

bu ahlak iki taraflı olur tek taraflı olmaz

Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf için de kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.

Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf içinde kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.

taraf tutmuyorum ne demk onu da yeni duydum?

ben tutuyorum ülkemi ülkemin askerini polisini huzurunu güvenliğini bölünmez bütünlüğünü tutuyorum...bunu bozanlara da lanet ediyorum destekleyenlere de aynı acıları yaşasınlar istiyorum

evet ben ülkem için çok gaddarım...kötüyüm faşistim

göz ardı et butonunu asla kullanmam. o benim yazılarımı okumasaydı okeyde ben onun yazılarını okumadıktan sonra ne anlamı var.
hatun bir konuda bana bindirmiş yada başka yerlerde. ben onu görmek isterimki gardımı alayım:). göz ardı butonunu saçma buluyorum kısacası

Son düzenleme:
Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf için de kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.
İki adım sonra terörist sempatizanısın

taraf tutmuyorum ne demk onu da yeni duydum?

ben tutuyorum ülkemi ülkemin askerini polisini huzurunu güvenliğini bölünmez bütünlüğünü tutuyorum...bunu bozanlara da lanet ediyorum destekleyenlere de aynı acıları yaşasınlar istiyorum

evet ben ülkem için çok gaddarım...kötüyüm faşistim

Şu görüntüye hiç acımadım bile,kılım bile kıpırdamaz insan olarak..
Sen benim askerimi polisimi şehit et,arkadan kalleşçe vur,sen böyle yerlerde sürürnürken acıyacam haa ..

kakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.

Kakao ve Ben Kakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana:KK68:

neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin:KK28::KK28:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana:KK68:

neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin:KK28::KK28:

Ben seni tutuyorum matmazelim :KK19::KK19:

Şu görüntüye hiç acımadım bile,kılım bile kıpırdamaz insan olarak..
Sen benim askerimi polisimi şehit et,arkadan kalleşçe vur,sen böyle yerlerde sürürnürken acıyacam haa ..

hanım ablam senin benim burdaki çoğu kişinin insanlığı yok ölmüş..biz insan değiliz...

kim insan askeri masum halkı öldürenler insan yeni insan tanımı bu artık

Bende katılcam ,rakip olcam sana:KK53:
Müdürüm sen git orda oyna dedi bana,siyasetten uzak durcakmışım:KK53:

tatlım arkadaşlar haber veriyorlar filanca sayfada seni kastedmiş diye sende o sayfaya gidip göz ardıyı kaldırıp okuyorsunn.. ve hop yorumunu yapıp gene göz ardı ediyorsunn.. yoksa haber vermesler elbette göremiyorsunn..

Arada bir o kişinin göz ardısını kaldırıp bakacan o zaman,bir ara ben öyle yaptım gerçi o vatandaş uzun siredir yok neyseki..:KK53:

Back
X