• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Mathilda leon

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
190
283
18
İnsanlık hâlâ sürükleniyor
31858.jpg

• a-.png
  • a+.png

• Eklenme Tarihi: 04 Ekim 2015 10:43

Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından yaralı haldeyken infaz edilen Hacı Lokman Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı.

Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde dün öldürülen 24 yaşındaki Hacı Lokman Birlik'in infaz edildikten sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı. Bölgedeki çatışmalardan fotoğraf ve görüntüler paylaşan @J_I_T_E_M adlı Twitter hesabı fotoğrafı "Ben Askerime, Polisime leş taşıtmam..." ibaresiyle paylaştı.

DİHA'nın Birlik'in katledildiği ana tanık olan görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde Birlik'in özel harekat timleri tarafından önce yaralandığı sonra infaz edildiği kaydedilmişti. Özel harekat timlerinin infaz edilen Birlik'in başına basarak fotoğraf çektirdiklerinin altını çizen görgü tanıkları, Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak Bayındırlık binasına kadar sürüklendiğini anlatmıştı.

Birlik'in cenazesinin getirildiği Şırnak Devlet Hastanesi'nde de sağlıkçı Menal Geçer, Birlik'in hastaneye taşınması için sedye getirdiği sırada özel hareket timlerinin saldırısına uğramış ve gözaltına alınmıştı.

http://www.evrensel.net/haber/262001/insanlik-h-l-surukleniyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 222
Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!

PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz

Bencede yazıklar olsun. Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi haketmiyor. Yazık gerçekten yazık.!!

Nasıl bir ölüm yakışır? Onun öldürmeye çalıştığı polislerin ölüm şekli mi yakışır? Bomba attığı, arkasından vurduğu şekilde öldürdüğü asker ölümleri mi yakışır?
Savunduğunuz kişi ve savunma cümleniz oksimoron gibi.
Oksimoron: birbiriyle çelişen ya da tamamen zıt iki kavramın bir arada kullanılması. örnek: ihtiyar delikanlı gibi.

Açıkçası teröriste ne olduğu pek de umrumda değil ama bu ve benzeri sahneleri görmek beni rahatsız ediyor,bir insanın bu kadar acımasızlaşabildiğini görmek beni rahatsız ediyor.Yarın öbür gün sivil halktan biri olarak bu adamları kızdıracak birşey yapsak aynısı bizim de başımıza gelebilirmiş gibi geliyor .O yüzden devletin herhangi bir görevlisinin bu şekilde insiyatif kullanmasını hoş karşılayamıyorum.Bir ölüyü yerde sürüklemek ona daha fazla acı vermez,onu bir kere daha öldürmez,sadece sizin içinizdeki insanlığı öldürür.

Bu da mi ekmek almaya giderkwn öldürülmüş ?suikast yapacakken oldurulmusse ellerine saglik. Gazdagi vermisler.
Icimden bi ses bu görüntü turkiyeye ait degil diyor. Bakalim ne cikacak :KK66:
Haberin gerçek olduğuna inanmayanlar için sayfada paylaştığım diğer haber var içişleri bakanlığının bu olayla ilgili soruşturma başlattığı haberi...

Aslinda farkli bir acidan bakmak gerekirse eger bu goruntuler in onlari daha cok hirslandirip ayni seykeri bizim askerimizde polisimizde uygulqyacaklari dusuncesindeyim
Zerre kadar acika diygusu yasamiyorum daha alevlenmemeleri adina bu tarz goruntuleri yanlis buluyorum

Görüntüden hoşlanmadım. Her şeyin bir adabı vardır. Savaşmanın da adabı vardır. İlla karşındakinin seviyesine inmen gerekmez. Yakışmamış askerimize. Bu leşlerle kahramanlık fotosu çektirilmesinden de hoşlanmıyorum. Bilinçsizce davranışlar.

eskiden bir cephede düşmanımıza su verir tedavi ederdik ama anasının eteğini giyip pencere ruhsatsız silahla polis asker kovalayan pencere altından ateş eden perde arkasına saklanan vatan hainlerine özel ambulans çağırsan onu da bombalıyorlar. benim ülkemde Hakkarili Rojvan afyon da kazandığı memurluk görevine korkmadan gidiyorsa ve Tokat lı Elif de kazandıı Cizre iline korkarak çekinerek can güvenliği olmadan gidiyorsa kimse ezilen halkı oynamasın

Bencede yazıklar olsun. Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi haketmiyor. Yazık gerçekten yazık.!!
Bir teröristin cansız bedeni sizi neden ilgilendiriyor?
Mesajımı okudunuz mu? Ne yazmışım?
Bir sebebi vardır, bomba kontrolü vs dir demişim.
Polis kendi canını korumak için yaptığı bir uygulamayı size soracak değil.
Bir şehit haberine gelipte böyle" yazıklar olsun !!!!" Diye höykürmeyip terörist naaşı için yapma sebebiniz nedir?
Dürüst olun hepiniz, cesaretiniz varsa tam düşüncelerinizi açıklayın , onun üzerine konuşalım.

Back
X