- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- Konu Sahibi hippotalamus
:)) kadin milletinin masrafii bitmezzz guclucuguuummCanım feda onun için yeter ki o mutlu olsun afrodit şirinem basbelasiyim bu arada laf aramızda masrafları hiç bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) kadin milletinin masrafii bitmezzz guclucuguuummCanım feda onun için yeter ki o mutlu olsun afrodit şirinem basbelasiyim bu arada laf aramızda masrafları hiç bitmiyor
Senin için bebeğim pirinç tarlasında çalıştım kışında gym salonundan çıkmadımNe kadanda kasli erkek :) erkekimmm benim
Gozumun onunde flortlesiyorlar bleeeeeeeeeehSenin için bebeğim pirinç tarlasında çalıştım kışında gym salonundan çıkmadım
Ahhh sennn capkin seniSenin için bebeğim pirinç tarlasında çalıştım kışında gym salonundan çıkmadım
Sabah kahvaltısı Paris akşam yemeği Yunanistan da yiyor kışın Alpler yazın Maldivler yeter mi para yetmiyor ama olsun seviyorum gülümü:)) kadin milletinin masrafii bitmezzz guclucuguuumm
teşekkür ederim anne ♡♡♡♡♡♡♡♡ ama çilekli süt olursa daha iyi olur bir sonra kiEki Görüntüle 1992582
Al yavrum al minnak şirinim.
Şirin köyumuz de bir tane daha bebek şirin var yalnız. Sizin haberiniz yok mu?
@Kertemeyenkelebek
Sen de aciktın mı?
Cok tatlilaaaaaar =( yalniz gece cok agliyorlar =(Eki Görüntüle 1992582
Al yavrum al minnak şirinim.
Şirin köyumuz de bir tane daha bebek şirin var yalnız. Sizin haberiniz yok mu?
@Kertemeyenkelebek
Sen de aciktın mı?
delileer yaa siziiSabah kahvaltısı Paris akşam yemeği Yunanistan da yiyor kışın Alpler yazın Maldivler yeter mi para yetmiyor ama olsun seviyorum gülümü
Kıskandın yalım sende çalış vücuttun olsun kap taş gibi kadınıGozumun onunde flortlesiyorlar bleeeeeeeeeeh
teşekkür ederim anne ♡♡♡♡♡♡♡♡ ama çilekli süt olursa daha iyi olur bir sonra ki
Cok tatlilaaaaaar =( yalniz gece cok agliyorlar =(
Kıskandın yalım sende çalış vücuttun olsun kap taş gibi kadını
Seninle orada lambada dansı yapıyorduk bırakda görsünler kıskansınlar ne paralar döktük o popoya emin doktor ve spor hocan ikinci villalarını almışlardırSu popomu kapataydin iyiydi
Hosgeldin sirineeeeee
Ben de estetik yaptirmayi dusunuyorum, eski sirinem beni aldattigi icin boynuzlarim cikti. Torpuleticem bunlari =( h
hepiniz benim anammışınız öyle dediler :)Ne annesi?
Afiyet olsun.Bol bol yaptım hepsini iç, bir daha aciktim dseme :)
Seninle orada lambada dansı yapıyorduk bırakda görsünler kıskansınlar ne paralar döktük o popoya emin doktor ve spor hocan ikinci villalarını almışlardır
bunlar ne diyorlarlar annelerimHoşbulduk şirincim.O estetikten sayılmaz törpület sen boynuzları..Yani o şirineyi de boşver ,yol ver gitsin.Sana şirinemi yok Benim şirin baba geldi de ona biraz şirinlik yapıp geliyorum
Gerçek hayatta 3 yıl düzenli spor yaptım Canım bu arada gerçekten işe yarıyor şuan 72 kg ama genelde 65 gösterdiğimi söylerler sporu çok ama çok seviyorum sana yardım edebileceğim konular varsa seve seve yardım ederimBugun spora basliyorum
Cilek seklinde baklava yapicam, goreceksin sen =(