- Konu Sahibi hippotalamus
Aboooo kaçınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboooo kaçınnnn
Devir para ve gösteriş devrisirinler mutevazi olur bildigim bu neymiş boyle
biri beni kucağına alabilir mi
Dur bi bakim nasi bakmisim inan hic dikkat etmedimSenin sakallarindan cok bakislarin on planda benceeee
Kolay gelsin canımBiraz incelme var gibi hissediyorum
Sirin dovme evinden randevu aldim dovme yaptirmaya gidicem canim acir mi bleeeeeehhhrhrrrrr
Başta şirinem olsun ki herkes görsün güzelliğiniBurada 100 şirin dansımızı yapmak için toplandık
Benim yanımda hiçsin bütün kızları ben kaptımVuuuu hem tatli hem seker hem yakisikli hem sirin mi sirin bakmisim
Sirine olsam seninle sevgili olmak isterdim hahaDur bi bakim nasi bakmisim inan hic dikkat etmedim
Gunumuz sirinesii diyosunnnDevir para ve gösteriş devri
Dugun pastanız bendenBenim yanımda hiçsin bütün kızları ben kaptım
Kesinlikle öyle ama millet para biriktirip orasını burasını yaptırıyor biz para biriktirip kitap alırdıkGunumuz sirinesii diyosunnn
Dugun pastanız benden
Orasini burasini yaptirmaya ne lüzum varsa tabisii :Y saglik sorunu teşkil ediyosa okeyde durduk yere yaptiranlari pek anlayamiyorum ben:/Kesinlikle öyle ama millet para biriktirip orasını burasını yaptırıyor biz para biriktirip kitap alırdık
Bende Canım kesinlikle katılıyorumOrasini burasini yaptirmaya ne lüzum varsa tabisii :Y saglik sorunu teşkil ediyosa okeyde durduk yere yaptiranlari pek anlayamiyorum ben:/
Hoşgeldin canımbende geldim bende