- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi hippotalamus
Onlar bana özel bebeğim
Bugun spora basliyorum
Cilek seklinde baklava yapicam, goreceksin sen =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar bana özel bebeğim
Kasli sirinin cilek sutune protein tozu atiyormussun, onun ne guzel kaslari, baklava dilimleri var.
Niye bizim cilek gobegimiz vaaaar
Sinirlendim bleeehhh bleeeeeeh!!
Aynen yaaa burada açlıktan neredeyse ölecek bir şakacı şirin var
Kız Koremanya şirin pilavı yapta yiyelim
Sütünün içine Uyku hap at Koremanya bunun kadar her lafa yetişen bebek görmedim
İçine uyku hapı atuyusun ağlamasın sesi çıkmasın
bende diyorum sütün nerde kaldıNisankralicesi bebek şirini etiketleyim derken, bleh bleh şirini etiketlemişim
Bu gidişle bütun şirin köyünün yemegine uyku hapi atacaım
Usta şirin basbelasiyim gülümün villası hazır mı bahçeye havuzda olsun papatyam yazın içinde yüZer ve fit kalır herşey onun içinNeleroluyo burda
ben küçüğüm ama %90ım kemik benim dahaSonunda köyü buldum, şirin baba gelmeden şuradan birkaç şirin götürüp şirin çorbası yapmalıyım, ovvvvv şirinleeerrrr
Nisankralicesi bebek şirini etiketleyim derken, bleh bleh şirini etiketlemişim
Bu gidişle bütun şirin köyünün yemegine uyku hapi atacaım
Ben size dedim şunun sütünün içine uyku hapın atın diyebende diyorum sütün nerde kaldı
Şirine ne hale gelmiş kız
Miyaviinn sirinesini gorunce gozlerim yerinden firladi oha falan oldummBaksana profil resmime seni estetik operasyonu ile afrodit olmanı sağladım senin için mafya adamı oldum isteklerine yetişmek için hain kadın
Ben size dedim şunun sütünün içine uyku hapın atın diyebende diyorum sütün nerde kaldı
Şirine ne hale gelmiş kız
Miyaviinn sirinesini gorunce gozlerim yerinden firladi oha falan oldummBaksana profil resmime seni estetik operasyonu ile afrodit olmanı sağladım senin için mafya adamı oldum isteklerine yetişmek için hain kadın
Haziiir son dokunuslari yapıyorum: ))Usta şirin basbelasiyim gülümün villası hazır mı bahçeye havuzda olsun papatyam yazın içinde yüZer ve fit kalır herşey onun için
Ne kadanda kasli erkek :) erkekimmm benimUsta şirin basbelasiyim gülümün villası hazır mı bahçeye havuzda olsun papatyam yazın içinde yüZer ve fit kalır herşey onun için
Canım feda onun için yeter ki o mutlu olsun afrodit şirinem basbelasiyim bu arada laf aramızda masrafları hiç bitmiyorMiyaviinn sirinesini gorunce gozlerim yerinden firladi oha falan oldumm
Protein tozu at ki, kas ve baklavalarimiz olsun.
Kasli sirinlerin sevgilisi varm
Benim niye sevgilim yok.
Butun guzel sirineler, kasli sirinlere bakiyor... =(
Bleeeeeeeeh isyaaaaaaaaagggggnnnnn
Daha cok şirin cilegine ihtiyacım olacak