- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi hippotalamus
Ben senin bildigin sirinelerden degilim hihhhİyiyiz fıstığım sen nasılsın mutlu Musun kollarımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senin bildigin sirinelerden degilim hihhhİyiyiz fıstığım sen nasılsın mutlu Musun kollarımda
Valla somurkan miyim bilmiyorum ama herseye bleh cekiyorum hahaSen somurtkansın dimi :)
Sana bir hediyem var somurtkan şirin
Sirinler varsa bende varim cok severim tesekkurler etiket icin ^_^Merhaba
Tanışmıyoruz ama şirinlendigini görünce etiketledim
İçine uyku hapı atuyusun ağlamasın sesi çıkmasınsana şirin cileginden süt yapacagim
Sus kız çocuklar çok konuşmazanalarım bu bana kızıyor ama
ben gözümü kapattım bu şirinler baya değişmişAhhh hain erkekler nasilsiniz :)
Seninde dahil olman çok hoş yengemiz olaraktanBende şirineyim ama estetiksiz en doğalından
Çok şirinsiniz kızlar
Onlar bana özel bebeğimKasli sirinin cilek sutune protein tozu atiyormussun, onun ne guzel kaslari, baklava dilimleri var.
Niye bizim cilek gobegimiz vaaaar
Sinirlendim bleeehhh bleeeeeeh!!
ya ama konuşsaydımSus kız çocuklar çok konuşmaz
Onlar bana özel bebeğimKasli sirinin cilek sutune protein tozu atiyormussun, onun ne guzel kaslari, baklava dilimleri var.
Niye bizim cilek gobegimiz vaaaar
Sinirlendim bleeehhh bleeeeeeh!!
ben gözümü kapattım bu şirinler baya değişmiş
ya ama konuşsaydımSus kız çocuklar çok konuşmaz
kız dikkat edelim gargamel dönüşte bizi yakalamasınKızlar. . Sayfalarda dağınık bi şekilde yazışmayalım.. hadi gelin köyümüze geri dönelim..Şirine'nin düğününde halay çekelim :)))
Baksana profil resmime seni estetik operasyonu ile afrodit olmanı sağladım senin için mafya adamı oldum isteklerine yetişmek için hain kadınBen senin bildigin sirinelerden degilim hihhh
Ayy yemin ederim gulmekten yarildimmmBaksana profil resmime seni estetik operasyonu ile afrodit olmanı sağladım senin için mafya adamı oldum isteklerine yetişmek için hain kadın
Bende şirineyim ama estetiksiz en doğalından
Çok şirinsiniz kızlar
Su popomu kapataydin iyiydiBaksana profil resmime seni estetik operasyonu ile afrodit olmanı sağladım senin için mafya adamı oldum isteklerine yetişmek için hain kadın