Çok teşekkür ederim.Hosgeldin:) keyifli oluyor dedigin gibi insan durduramiyor kendini:) guzel baslangiclar ypmissin, Gule gule kullan. Buarada bi pembe asigi olarak ile baslayan cumlenden korktm. Nacizane tavsiyem english home madamecoco ve tantitonideki butunnn pembe esyalari toplayip pespembe bi ev yapmaman.. boll eglenceli gunler dilerim :) sevgiler
o evde bi erkekte yaşıcak farkındasın değil mi?Pembik barbie gelin evine çevirmişssin kusura bakma çok kötü
Forumda ne pembe evler gorduk, begendigimiz seyler oldu, begenmediklerimiz hatta komik gelenlerde oldu. Kirici olmak bunu soylemenin bi yolu olmamali, kaba olmakta oyle.ay inanamıyorum tabaklar çatallar bile pembe yaa yazık nişanlına hiç fikrini sormadın demi adama. Barbie bebeklerinle yaşıcaksın heralde o evde
o evde bi erkekte yaşıcak farkındasın değil mi?Pembik barbie gelin evine çevirmişssin kusura bakma çok kötü
Yatak örtülerim pembe olabilir ama mobilyalarım farklı renkler olacak o yüzden pembe yatak örtüsü vs sırıtmaz ve yorumlarınız kırıcı keşke daha güzel bir üslupla yazsanız.Hiç instgram sayfaları gezmiyorsunuz sanırım evin heryeri pembe mobilyaları duvarları vs. neler var.ay inanamıyorum tabaklar çatallar bile pembe yaa yazık nişanlına hiç fikrini sormadın demi adama. Barbie bebeklerinle yaşıcaksın heralde o evde
Teşekkür ederimForumda ne pembe evler gorduk, begendigimiz seyler oldu, begenmediklerimiz hatta komik gelenlerde oldu. Kirici olmak bunu soylemenin bi yolu olmamali, kaba olmakta oyle.
ay inanamıyorum tabaklar çatallar bile pembe yaa yazık nişanlına hiç fikrini sormadın demi adama. Barbie bebeklerinle yaşıcaksın heralde o evde
Evet canım ya inan yorumu görünce üzüldüm yani sonuçta dediğiniz gibi zevk benim ev benim istersem kapkara yaparım anlamsız bir tavır almış,ayrıca nick şimdi baktımda gerçekten isabet olmuş bakta ben pembe aldım diye kıskançlık yapmış olmasınHoşgeldiniz aramıza Allah tamamına erdirsinGüle güle kullanin aldıklarınızı.. Arkadaşın teki sabah saldıracak yer aramış galiba, bizim topiklerde bu tarz yorum hiç görmedim şimdiye kadar..Çeyiz senin çeyizin istersen komple pembe yaparsın, kimseye beğendirmek zorunda değilsin önemli olan senin beğenip, içine sinmesi.. Burda fikrimizi sorarsan beyan edebiliriz ancak. Yalnız arkadaşın nickide çok manidarmiş
Çok teşekkür ederim inşallahHoşgeldin aramıza Allah tamamına erdirsin Güle güle kullanin aldıklarını
İnşallah teşekkür ederimAllah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Kendi nickin gibi şirin bi çeyizin var canım para bizim ceyiz bizim zevk bizim kime ne benim topigimdede çeyizlerime çok fazla çok fazla diyorlar haklılar ama napim kaldırıp çöpe mi atayım şimdi fazla diyeEvet canım ya inan yorumu görünce üzüldüm yani sonuçta dediğiniz gibi zevk benim ev benim istersem kapkara yaparım anlamsız bir tavır almış,ayrıca nick şimdi baktımda gerçekten isabet olmuş bakta ben pembe aldım diye kıskançlık yapmış olmasın
Çok teşekkür ederim inşallah
Canım çok sağolhayırlı olsun,aldıklarını sevgiyle kullan inşallah ...
Teşekkür ederimmKendi nickin gibi şirin bi çeyizin var canım para bizim ceyiz bizim zevk bizim kime ne benim topigimdede çeyizlerime çok fazla çok fazla diyorlar haklılar ama napim kaldırıp çöpe mi atayım şimdi fazla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?