İrem'in çeyiz hazırlıkları :)

kızlar merhaba korkmazın çay kahve makinalarından almayı düşünüyorum. aklımda şu model var
Eki Görüntüle 1345312

ama çaycıyı sofraya getirmek istiyorum sürekli çay için mutfağa gidip gelmek istemiyorum sizce kahve makinasının yanında olması problem olurmu yoksa böyle tek tek mi almalıyım ne dersiniz? yorum yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun :)

Eki Görüntüle 1345314
Eki Görüntüle 1345315
Arkadasimda var üclü setten ve ben de almayi dusunuyorum tezgah uzerinde cok şık duruyor bence üclüyü al

Teşekkür ederim güzel yorumun için :) çaycıyı sofraya getirebilmek için tek tek almayı tercih ettim ben ama dediğin gibi beraber olan çok şık :)
Olsun tatlim senin icin hangisi kullanisli olacaksa elbette onu tercih etmelisin herseyin zaten cook guzel simdiden tebrik ederim mutluluklar dilerim

Çay&kahve makinam sonunda geldi :)
image.jpg

image.jpg

English home runner ve ekmek sepetini indirimden almıştım ama fotoğraflarını ekleyememiştim
image.jpg

image.jpg

Pijama altını alıp üstünü bulamamıştım şimdi takım oldular çok güzel. Çeyizimin ilk pijama takımı
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

A101 kokteyl kürdanları şans eseri 1 tane kalmıştı artık benimler :)
image.jpg

Veeee Victoria's Secret'ta indirimin başlamasıyla çeyizime bi kaç kozmetik ve çamaşır alışverişi yaptım çok mutluyum :)
image.jpg

3lü makyaj çantası
image.jpg

Vücut spreyleri
image.jpg

image.jpg

image.jpg

Parfüm
image.jpg

El ve vücut kremi
image.jpg

Vücut losyonu
image.jpg

Far paleti
image.jpg

image.jpg

Ve iki tane lipgloss aldım :)

Veeee Victoria's Secret'ta indirimin başlamasıyla çeyizime bi kaç kozmetik ve çamaşır alışverişi yaptım çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 1373939

3lü makyaj çantası
Eki Görüntüle 1373940

Vücut spreyleri
Eki Görüntüle 1373930

Eki Görüntüle 1373933
Eki Görüntüle 1373934

Parfüm
Eki Görüntüle 1373941

El ve vücut kremi
Eki Görüntüle 1373943

Vücut losyonu
Eki Görüntüle 1373944
Far paleti
Eki Görüntüle 1373945
Eki Görüntüle 1373946
Ve iki tane lipgloss aldım :)
Fiyatlar nasıl canım özellikle iç çamaşırı ve gecelikler için soruyorum. Ben de gidip bakmak istiyorum da :)

Fiyatlar nasıl canım özellikle iç çamaşırı ve gecelikler için soruyorum. Ben de gidip bakmak istiyorum da :)
Canım %50 indirim var baya uygun 10 liraya külotlar var. Ben koton külot aldım 3 tanesi 29 dantelli olanlar falan lüks diye geçiyo onlarında 3 tanesi 49 . 3 koton 3 dantelli olanlardan aldım :) gecelikler babydollar 70 e falan düşmüş. Pijama takımları da 162 den %50 indirime girmiş 80 e geliyo 2 takım da pijama aldım 3lü takım alt üst ve göz bandı olarak satılıyo. Kozmetik ürünlerinde çok indirim var 100 ml parfümü 225 ten 89 a düşmüştü akasya acıbadem yakınsa bi git bak mutlaka. İki gün boyunca gidip alışveriş yaptım insan kendini kaybediyo içeride :)

Canım %50 indirim var baya uygun 10 liraya külotlar var. Ben koton külot aldım 3 tanesi 29 dantelli olanlar falan lüks diye geçiyo onlarında 3 tanesi 49 . 3 koton 3 dantelli olanlardan aldım :) gecelikler babydollar 70 e falan düşmüş. Pijama takımları da 162 den %50 indirime girmiş 80 e geliyo 2 takım da pijama aldım 3lü takım alt üst ve göz bandı olarak satılıyo. Kozmetik ürünlerinde çok indirim var 100 ml parfümü 225 ten 89 a düşmüştü akasya acıbadem yakınsa bi git bak mutlaka. İki gün boyunca gidip alışveriş yaptım insan kendini kaybediyo içeride :)
Yarın akşam ben de gidip bakayım madem :)

Masa örtüsüyle, tutacını aldığının bende de önlüğü var, bende diğer ürünlerini arıyordum. Bugün gidip bi bakacağım, kalplı olması çok hoşuma gitti tutacın. güle güle kullan. güzel güzel sofralar kur canım
Sağol canım bende herşeyi var sadece onlar eksikti tamamladım inşallah bulursun sende. Güle güle kullanalım :)

X