Herkes elini taşın altına koyacak kardeş o kyk bursunu çekecek ayrıca işe de girecek diğer kardeş de ilçeye ev taşınırsa seve seve gelecek dert sadece sizin mi anlamadım ki bu kardeşlerin yaptığı şımarıklıktır.
Ciddi bir ilişkiniz var mı evlilik yolunda ?
Erkek arkadaş ne diyor bu duruma ?
Yas kaç ?
2600 tl maaş zaten evlilik için de az.
Özel sektör sanırım işiniz.
Bence kardeşiniz okulu kazansın ortam biraz durulsun ona göre bakarsınız duruma.
Biz plan yapariz hayat guler. Ben bunu ogrendim. Allah bozmasin ama belki sevgilinle ayrilacaksin bilemeyiz ki. Eger esim karşi cikmasa ailemide yanima almak isterdim tabi ev ev uzerine olmazda ne bileyim ya dublex hem altta hem ustte yasanabilcek bi yer bakardim belki öff zorms valla durumun ya ama ben annemi birakip evlenmezdim herhalde:/
Haklısınız bende aldım inanın öcü birşey olarak görmüyorum krediyi ama o hemen iş bulamam öğretmenlik istiyor atanamazsam diye düşünüyor galiba ama kredi konusunda kendisiyle konuşacağım
sizde öyle olduysa bu zamana kadar sizden yenene saysın. gitsin çalışsın. ayrıca küçük kardeşe de neden söz hakkı tanıyorsunuz. üzüldüm senin adına allah yardımcın olsunO kadar haklısınız ki o part time çalışıp harçlığını çıkartip yurt parasinida bizim karsilayabilecegimizi düşünüyor bende öyle olmuştu çünkü ona göre hesaplama yapıyor.
O kadar haklısınız ki bu yaptiklarimin belkide zerre değeri olmayacak ben annemden daha anaç ruhluyum ve kardeşime ablaliktan çok annelik yaptığımda böyle bir misyon yükledim kendime digerinin ablasiyim ama büyüğün tam annesi gibiyim belkide o yüzden kredi çekmek istemiyor
Haklı26 yaşındayım erkek arkadasima konuyu citlattigimda belli bir süre destekleyebilir sin ama bizimde ilerde çocuklarımız için birikim yapmamız gerekli diyor aynısını oda yapsa büyük ihtimal bende böyle dusebilirim
Çıkar zaten yönetmelikte annesi babası ayrı olanlara çıkıyor diye yazıyoEvet ayrilar umarım çıkar kendinde üniversitede onu düşünmek durumda kalmayiz
Durumunuza üzüldüm zor durumdasınız.
Ancak bugün kardeşleriniz için kendinizi feda edersiniz yarın onlar için bi kıymeti olmaz. Herkes kendi bacağından asılmalı. Kyk ödeyemem diyorsa okumasın. Sizin sırtınızdan üniversite okuyunca size geri ödemeyecek nasıl olsa uyanıklık bu. Diğer kardeşiniz yer değiştirmek istemiyor diyorsunuz annenizib de durumu belli paşa paşa annenizle gidecek alternatifi yok. Bu sebepler için gönlünüzde olan kişiden vazgeçmeyin. Kimse çocuğu yaparken sana sormadı.
Gerçekten çok sinirleniyorum çocuklarının sırtına kardeşlerinin masraflarını bakımlarını yükleyen ebeveynlere...
11 sene önce bu adamın nasıl biri ortadayken neden hala devam ediyor ..ben de anlam veremiyorum ama Rabbimin bir bildiği vardır ..dünyaya gelecek demek ki..bencede anne daha suçlu burada. çocuğu dünyaya getirmek kolay önemli olan sonrası. elbette aile birbirine destek olur ama onun her çocuğunu düşünüp orta yolu bulmak zorunluluğu var.
minik kardeş ilkokulda daha ailenin taşınma mevzusunda karar sahibi olamaz.
Herkesin ağzına bakılsaydı zaten kendi ailelerimiz bile hiç bi karar alamazdı. Herkesin gönlü olsun ama konu sahibinin gönlünü soran yok ne ala memleket.bencede anne daha suçlu burada. çocuğu dünyaya getirmek kolay önemli olan sonrası. elbette aile birbirine destek olur ama onun her çocuğunu düşünüp orta yolu bulmak zorunluluğu var.
minik kardeş ilkokulda daha ailenin taşınma mevzusunda karar sahibi olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?