• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme sırayla kız isteme olayını anlatabilir misiniz :)))

hadi hayırlısı o zaman..

mutfak açık olması cidden zor bir durum.. kahveleri ben kendim yapmadım :)) ama erkek arkadaşımınkini ben yaptım en tuzlusundan :))

heyecana gelince ben de tanıyordum ama acayip gerildim.. fakat isteme olayı bittikten sonra bütün gerginliğim gitti üstümden :))

umarım çok güzel geçerr.. tekrar hayırlı olsun..:nazar:

Eveeeet bittiiii, geldii ve harikaaa geçtii. Güzel dilekleriniz için teşekkürlerrr.. :)) Süppperr süppeer ötesi iyi geçti, artık sözlüyüüüz:) Hayallerimizdekinden bile iyiydi diye konuşuyoruz kendi aramızda:))) ooh allaha şüküürr.. Aynen dediğin gibi en başta bende azıcık gerildim tabii heyecan ama biraz sonra baktım ki muhabbet çok sıcak ve iyi gidiyor isteme de olunca aynen rahatladım fotolara bakıyorum da şimdi herşeyin harika olduğu oradan da belli, süpeer çıkmışş hepsii :)) Hepimiz için hayırlısı olsun, şimdi sıra nişan'da, günümüzüde aldık dün gidip ayın 29'unda nişanım vaar. :) Ama o okadar korkutmuyor beni çünkü dışarıda yemekli kutlama tarzında olacağı için hazırlık yapılmayacak zaten stres olmayacak o yüzden öncesinden ve ailemde tanıyor artık onayda çıktı rahatım o yüzden:)))) Darısı herkeziin başşınaaa..

skm kızlar öncelikle herkese $mdiden Allah tamamını erdirsin diyorum ve ba$lıyorum :16: benim babamın arkda$larından birin beni oğluna uygun görmü$ ,cocuğu yaka paça bize getirmi$ler ilk tanı$ma gününde sonraki günler bizden çıkmaz oldu o ayrı :66: isteme günüm baya kalabalıktı rahat 25 ki$i vardı çünkü biz aynı gün sözde yaptık :)) dedemden istenildim ,oda babama bıraktı. hocamız Allah razı olsun baya dua okudu amin dedik yüzükler takıldı sözlümün yüzüğünü o taktı ,benmkini arda$m taktı ne alakaysa .)) o anki karı$ıklıktan bi$ey diyemedik normalde erkek karde$imin yada dayılarımdan birinin takması daha uygundu ama olsun ... öyle i$te sonrası zaten homini gırtlak :1: kuru pasta falan ikram ettik yeyip içen gitti ....güzel bi gündü Allah herkese o mutluluğu ya$atsın in$allah :16:

Back