• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRALAMAYA UYMAK İSTEMİYORSAM YA... NİŞAN ,DÜĞÜN ÇOCUK...

Kızlar yeni konu açmak istemedim. Ocakta böyle bir konu söz konusuydu ve biz konuşup karar aldık olsun diye fakat ocak ayından beri korunmuyoruz ama hiç birşey yok ortada acaba neden bir Dr görünsek mi?
Kızıma hapı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım. Kimisi hemen kalıyor kimisi zaman içinde sorun olduğunu düşünüyorsunuz eşiniz ile birlikte kontrole gidin derim.

HERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
Niye yazdım ANNE olanlar , olmak isteyenler bana bi akıl fikir verin . 25 yaşındayım daha erken diyorum ama BİLMİYORUM...
Bence kendinizi hazır hissetmeniz de çok önemli çocuk konusunda. Ve yaşınız da daha genç. Tabi ileride illa anne olayım düşünceniz varsa çok ileri yaşlara da atmayın çünkü hemen hamile kalabileceğinizin de garantisi yok. Ben çocuk istedikten 5 sene sonra anca hamile kalabildim mesela ;) tabi herkesin çocuğu olmak zorunda da değil ama eşiniz istiyorsa onunla konuşup orta yol bulmak şart.

Kızlar yeni konu açmak istemedim. Ocakta böyle bir konu söz konusuydu ve biz konuşup karar aldık olsun diye fakat ocak ayından beri korunmuyoruz ama hiç birşey yok ortada acaba neden bir Dr görünsek mi?

Hamilelik düşünüyorsan önce bi doktora gidip kontrollerini olmalısın, folik asit almaya başlamalısın tiroidine baktırmalısın. Ovulasyon testi kullanmanı öneririm

Canım ben tüm hanımlara her zaman yılda bir iki defa genel kontrolden geçmelerini öneriyorum .
Üç ay çok erken bir süre ama kimin için ? Yani yumurta rezervleri bitmesin eşiğinde olan biri için geç bile kalınmış olabilir Rabbim kimseye yaşatmasın🙏🏻 demek istedim Dr gidin tüm vitamin değerleriniz ölçülsün tüm hormonlariniza bakılsın yumurta rezervleriniz kontrol edilsin sonuçlar temiz çıkarsa inşallah çıkar o zaman kendinizi akışa bırakın ama Allah korusun küçük büyük fark etmez bir sağlık sorunu da varsa hemen tedaviye başlarsınız sorunu ortadan kaldırmak için . Lütfen dr kontrollerinizi ihmal etmeyin 🙏🏻 Rabbim inşallah en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle tüm isteyenlere meleklerini nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍

Kızlar yeni konu açmak istemedim. Ocakta böyle bir konu söz konusuydu ve biz konuşup karar aldık olsun diye fakat ocak ayından beri korunmuyoruz ama hiç birşey yok ortada acaba neden bir Dr görünsek mi? Bizde 3 yıllık evliyiz o den önce de 3 yıl sevgiliydik.
4 ay kısa bir zaman. Çocuk olmama süreci 1 seneyi bulmadan doktorlar bile ilgilenmiyor. Ayrıca merak ettim ne oldu da bir anda çocuk yapmaya bu kadar istekli oldunuz ve karar verdiniz?

Neden erken evlendiniz peki?

Kader ve kismet e inanmayan insanları çok da ciddiye almayın.

Siz seneye kalmaz çocuk yaparsınız zaten çokta düşünmeyin baskilari. Aileler nerede yasayacağınız, ne zaman çocuk yapacağınizi söylüyorsa daha dogrusu baskı yapabiliyorsa büyük oranda yönlendirilebilir insanlarsinizdir hiç şaşmaz.
Kızlar yeni konu açmak istemedim. Ocakta böyle bir konu söz konusuydu ve biz konuşup karar aldık olsun diye fakat ocak ayından beri korunmuyoruz ama hiç birşey yok ortada acaba neden bir Dr görünsek mi? Bizde 3 yıllık evliyiz o den önce de 3 yıl sevgiliydik.

Kader ve kismet e inanmayan insanları çok da ciddiye almayın.

Millet ne diyor diye kafaya takarsanız erken yaşlanırsınız. İnsanlara karşı ya aynen deyip geçmeyi öğreneceksiniz ya da öyle karşılık vereceksiniz ki bir daha bu konuları açamayacaklar. Doğurduktan sonra kimse gelip de bezini ben alayım, bugün ben bakayım, yok eğitim masraflarını ben karşılamayım demeyeceğine göre ne zaman doğuracağınıza karar veremezler. Maddi ve manevi açıdan hazır olmadıkça çocuk yapmamalısınız. Zaten yaşınız da gençmiş, daha önünüzde uzun zaman var hazır mıyım değil miyim diye düşünerek bile kendinizi yormayın.

Ben 35 oldum hala erken geliyor. Takilma, sen istemedikten sonra olmaz.

En az 6 ay normali 1 yıl denemek. Olmuyorsa o zaman gıtmek gerek dıyor drlar canım

Konumuz bu değildi ama ☺ erken ben 24 istedim ama uzakta olduğumuz için eşim beklemek istemedi 23 te evlenmiş bulunduk
alaka şu, çocuk isteği yoksa neden evlenir ki insan? Anca çocuk isteyince evlenmeli bence yoksa gereksiz sorumluluk gereksiz aile yükü.

25 yaşında anne olan biri olarak tavsiyem , keşke daha erken olsaydı ama nasip. Kendi adıma konuşuyorum enerjimi gereksiz yerlere harcadığım için ve yaşım da ilerlediği için çocuklarıma enerjim kalmamış onu fark ettim. Fiziksel ve ruhsal olarak dinç olduğumuz zaman annelik daha keyifli oluyor. Yaş ilerledikçe hem tahammül sınırları azalıyor hem de güç yetmeyebiliyor.

25 yaşında anne olan biri olarak tavsiyem , keşke daha erken olsaydı ama nasip. Kendi adıma konuşuyorum enerjimi gereksiz yerlere harcadığım için ve yaşım da ilerlediği için çocuklarıma enerjim kalmamış onu fark ettim. Fiziksel ve ruhsal olarak dinç olduğumuz zaman annelik daha keyifli oluyor. Yaş ilerledikçe hem tahammül sınırları azalıyor hem de güç yetmeyebiliyor.
haklısın gerçekten 1 sene öncesine bakınca herkes biraz daha yorgun hissediyor galiba ben gibi:(

alaka şu, çocuk isteği yoksa neden evlenir ki insan? Anca çocuk isteyince evlenmeli bence yoksa gereksiz sorumluluk gereksiz aile yükü.
çok haklısın bunu bana bekarken söylemen gerekirdi :110: artık çok geç :KK76: şaka bir yana sevince bahane aramıyor insan

Back