• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRALAMAYA UYMAK İSTEMİYORSAM YA... NİŞAN ,DÜĞÜN ÇOCUK...

Kızlar yeni konu açmak istemedim. Ocakta böyle bir konu söz konusuydu ve biz konuşup karar aldık olsun diye fakat ocak ayından beri korunmuyoruz ama hiç birşey yok ortada acaba neden bir Dr görünsek mi?
Yasiniz kac bilmiyorum ama genelde doktorlar 1 sene denemeyi tavsiye ediyolar isterseniz doktorada gidebilirsiniz ama bence sorun yoktur ilk bebegime korunmayi biraktiktan 8 ay sonra ikinciyede 1 sene sonunda hamile kaldim

Benim kv gorumceler yapiyordu biri hamile değilken yapmıyordu hamile kaldı kusura bakma bana yaptılar ben de yapicam dedi
Maddi manevî hazır değildik hala değiliz 3.5 sene oldu 31 yaşındayım
Ilk zamanlar canim hala olarak kresini vs liste yapayım diyordum gülerek baktılar ciddiyim sustu maddiyat önemliydi onun için 😽
Hatta bir keresinde patronum olmuyor mu demişti ben şok 🙄
Bilmem denemedik ki dedim
daha yeterince gezemedik sanırım şuan sadece biyolojik olarak stress yapıyorum ama aramızda yaş farkı çok ve bu bitki değil canim ya benim evde olmadı pek bakamadım ziyan olmasın diyip başkasına veremezsin olur boyu sorumlusun onun ihtiyacından ahlakından birey yetistiriyorsun
Millet doğurunca iş bitiyor sanıyor ondan bu ısrar 3 dk sevmeye ben de isterim bi bebekte ömrümde 1 kere bile uyuyamadım daha önce ben sızdım yorgunluktan😅

Hazır değilseniz baskıyla bu işe girişmeyin. Ben istemiyordum eşime güvendim ama sürpriz oldu hala fikre alışamadım kendimi çok kötü hissediyorum. Asla asla diyorum size. Önemli olan sizin düşünceniz sizin isteğiniz.

Yasiniz kac bilmiyorum ama genelde doktorlar 1 sene denemeyi tavsiye ediyolar isterseniz doktorada gidebilirsiniz ama bence sorun yoktur ilk bebegime korunmayi biraktiktan 8 ay sonra ikinciyede 1 sene sonunda hamile kaldim
Hadi ya iyimiş yani 8 aya falan zaten benim istediğim zamandı. Hayırlısı

Hazır değilseniz baskıyla bu işe girişmeyin. Ben istemiyordum eşime güvendim ama sürpriz oldu hala fikre alışamadım kendimi çok kötü hissediyorum. Asla asla diyorum size. Önemli olan sizin düşünceniz sizin isteğiniz.
Doğru söylüyorsunuz

Benim kv gorumceler yapiyordu biri hamile değilken yapmıyordu hamile kaldı kusura bakma bana yaptılar ben de yapicam dedi
Maddi manevî hazır değildik hala değiliz 3.5 sene oldu 31 yaşındayım
Ilk zamanlar canim hala olarak kresini vs liste yapayım diyordum gülerek baktılar ciddiyim sustu maddiyat önemliydi onun için 😽
Hatta bir keresinde patronum olmuyor mu demişti ben şok 🙄
Bilmem denemedik ki dedim
daha yeterince gezemedik sanırım şuan sadece biyolojik olarak stress yapıyorum ama aramızda yaş farkı çok ve bu bitki değil canim ya benim evde olmadı pek bakamadım ziyan olmasın diyip başkasına veremezsin olur boyu sorumlusun onun ihtiyacından ahlakından birey yetistiriyorsun
Millet doğurunca iş bitiyor sanıyor ondan bu ısrar 3 dk sevmeye ben de isterim bi bebekte ömrümde 1 kere bile uyuyamadım daha önce ben sızdım yorgunluktan😅
Ya o kadar haklısın ki bende böyle zorluklarını bildiğim için kaçtım ama çok kaçmışım galiba şimdi korunmuyoruz henüz birşey yok 3 ay oldu korunmayalı ama bende birde tiroid hastalığı var bakalım nolacak artık

HERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
Niye yazdım ANNE olanlar , olmak isteyenler bana bi akıl fikir verin . 25 yaşındayım daha erken diyorum ama BİLMİYORUM...
Sen onu bunu takma, birinci olur ikinci için konuşmaya başlarlar. Yok büyüyor, ikisi birlikte büyüsün vs vs. Hayatınızı düzene koyun ve istediğiniz zaman "Anne" olun..

Sen onu bunu takma, birinci olur ikinci için konuşmaya başlarlar. Yok büyüyor, ikisi birlikte büyüsün vs vs. Hayatınızı düzene koyun ve istediğiniz zaman "Anne" olun..
Çok haklısınız artık konuşmuyorlar gerekeni söyledim ve rahatım. Biz de artık düşünmeye başladık fakat nasip bakalım

Bir sene bekleyeceksin güzel kardeşim olmazsa doktora git yada şimdi git bilmiyorum.

Back