- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Eşiniz için cimri, salak, annesinin dediklerini yapmamı isteyen biri demişsiniz.
Gebelik ve lohusalıkta sizi pişman edecek birine benziyor.
İyi düşünün.
Eski konularında mı var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz için cimri, salak, annesinin dediklerini yapmamı isteyen biri demişsiniz.
Gebelik ve lohusalıkta sizi pişman edecek birine benziyor.
İyi düşünün.
Bana sorulmamış ama ben takmadım fakat yaşım 27 olup hedeflediğim şeylere çok şükür ulaşınca tamam artık hazır sayılırım bebeğe dediğim de hamile kalamayınca deliye döndüm her soranla laf dalaşına girdim:)Ben bunu sormalarını da çok saçma buluyorum insanların, o ayrı konu ama çocuk düşünmeyen insanların bunu konu açacak kadar kafaya takması da bana normal gelmiyor. 25 yaşında evlendim ve şu an hamileyim, yaşım 28. Bana da çok sordular, istemiyoruz ve düşünmüyoruz dedim. Her seferinde de aynı şeyi söyledim. Ne üzerimde baskı hissettim ne de sinirlendim. Cidden neden bu kadar takıyorsunuz "çocuk yok mu?" sorusunu?
EvetEski konularında mı var?
29 buçuk yaşındayım hala erken diyorum
Erkek arkadaşımın annesi bana sürekli “sen çocuk doğurcan olmaz yemek seçme” diye yemek yedirmeye çalışıyor. Karı-koca torun sevmeden ölmeyelim diyorlarmış sürekli. Daha evlenmedik hatta bir evlenme teklifi bile gerçekleşmedi bu torun nereden çıktı Ayrıca bebeleri hiç sevmem
Eşinizle konuşun çevredekilerin baskısına da aldırmayın. Onlar sürekli bir şeyler ister. Nasıl olsa kendileri bakmayacak çocuğa.
38 de anne olacagım ,pişmanımHERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
Niye yazdım ANNE olanlar , olmak isteyenler bana bi akıl fikir verin . 25 yaşındayım daha erken diyorum ama BİLMİYORUM...
Gencim, güzelim, seni üzerimgençsin
deliGencim, güzelim, seni üzerim
HERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
Niye yazdım ANNE olanlar , olmak isteyenler bana bi akıl fikir verin . 25 yaşındayım daha erken diyorum ama BİLMİYORUM...