Tabi yapılır erkek bütün yükü anneye atar hadi gezelim der neden olmasınHıı evet çocukla her şey yapılıyo
İşte konuşmaya bile kalkınca o kadar saçma nedenler gösteriyor ki ya annelerimiz babalarımız torunlarını görmeden vefat ederse diye başlıyor bla bla bla bir sürüCocuk dunyada yasanabilecek en guzel duygu. Varligindan varlik...
Ancak yapim bakim asamasi cok sorumluluk isteyen zahmetli bir surec. Tarama testleri, disi, gazi, ek gida, okulu vs kesinlikle hur iradenle sen karar vermelisin ki bu surec seni yipratmasin. Zorluklara gogus geresin.
Bana cocuk yap cocuk yap diyen bir kisi cocuk oldugunda geldi İki dk tutamadi kucaginda agliyor cocuk gazdan. Al annesi, emzir annesi, uyut annesi, ogret annesi, doyur annesi...
Bir gun gelecek ve sen isteyeceksin o ani bekle.
Eşim de 28 yaşında ama kendini 50 hissediyor olmalıki yaşlandık çocuğumuz yok diyorBen 28 yaşımda anne oldum ama birkaö yıl saha bekleyebilir, 35 civarında anne olabilirmişim diyorum. Hayatımın en verimli zamanları hengame içinde geçiyor.
Bence sizin de yaşınız küçük henüz. :)
Bu gidişle hür irademle kalmayacağı kesin deerken değil aslında en ideal yaş... ama konu sahibi yeni evlendin tadinş cıkar. Bende 25 evlendim 28 ilk cocugum doğdu. Şimdi düşündüm mü ama ne kadar erken okdar daha iyi yani 25/26 ideal ilk cocuk icin.. Ama hazır hossetmıyorsan ki bendede öyleydi 30 gectirme derim
38 yaşında yeni anneyim. Kesinlikle iyi ki şimdi olmuş. Gençken gezdim yurtiçi yurtdışı. Toplum için değil kendiniz hazır hissettiğinizde olsun derim..herkes kendi hayatına odaklansa keşkeHERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
Niye yazdım ANNE olanlar , olmak isteyenler bana bi akıl fikir verin . 25 yaşındayım daha erken diyorum ama BİLMİYORUM...
Evinden çıkmazlar canım tecrübelerimden söylüyorum.Ay Bi de bahane edip zırt bırt gelmeleri var Dı değil mi düşünmemiştim bak
38 de falan desem herhalde boşanırız38 yaşında yeni anneyim. Kesinlikle iyi ki şimdi olmuş. Gençken gezdim yurtiçi yurtdışı. Toplum için değil kendiniz hazır hissettiğinizde olsun derim..herkes kendi hayatına odaklansa keşke
Kendini hazır hissetmiyosan yapma arkadaşım her şeyin zamani vardır bebek büyük sorumluluk sırf birileri istiyo görsün mutlu olsun diye yapılacak bsy degil. Hamilelik başlı başına bir olay doğumu ağlaması uykusuzluğu emmemesi yememesi hastalığı aşısı ek gıdası vs vs yani hayatının ortasına bomba gibi düşüp bütün hayatını değiştirecek bir olay sırf birilerini mutlu etmek için yapilmamaliHERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
Niye yazdım ANNE olanlar , olmak isteyenler bana bi akıl fikir verin . 25 yaşındayım daha erken diyorum ama BİLMİYORUM...
siz ne zaman hazır hissederseniz38 de falan desem herhalde boşanırız
28 gibi düşünüyorumsiz ne zaman hazır hissederseniz
Ne güzelHazır değilseniz yapmayın
Ben 32 de anne oldum
25 yaşındayken evlenmeyi bile düşünmüyordum :)
Başkaları dedi diye çocuk olmaz. Sorumluluğunu alacaksan düşün. Bakacak olan sensin geceler boyu uykusuz kalacak olanda sensin eşin bile dönüp poposunu yatacak yeri geldiginde.
Bir tek uykusuzluk değil bunun diş çıkarması var uyku düzeni var tuvalet eğitimi var varda var yani.
HERKESTE BİR ÇOCUK MERAKI ARKADAŞ! Biraz eski konulardan bilenler sorunlu bir başlangıçtan çok şükür seviyeli saygılı ve güzel bir evliliğimiz var devam ediyor. Eşimde bende öğretmeniz ve özellerde iken atanmaya karar verdik fakat eşimin memleketinde yaşıyoruz ve eşimin ailesi gitmememiz için psikolojik baskı altında tabi sevdikleri için ! Aynı zamanda birde çocuk baskısı var yani iki laftan biri bile değil tüm lafları çocuk benim ailem de dahil... Fakat ben hazır gerçekten hazır hissetmiyorum ve evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamadım ki . Hayır o değil eşimde başladı anneler babalar çok yaşlanmadan görsünler diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?