SIRALAMAYA UYMAK İSTEMİYORSAM YA... NİŞAN ,DÜĞÜN ÇOCUK...

Eşiniz için cimri, salak, annesinin dediklerini yapmamı isteyen biri demişsiniz.

Gebelik ve lohusalıkta sizi pişman edecek birine benziyor.
İyi düşünün.
Yani cimriliği devam bende fazla eli bol olduğum için dengeliyoruz artık annesinin dedikleri konusunda artık alıştık o kunuda sorun yaşamıyoruz salak ise var bazı şeyleri herkeste olduğu kadar

Eşimi bu fikre alıştırma lazım ama nasıl yani

Diyeceksin ki ben hayatımın bi aşamasında istiyorum ama şu an bu sorumluluğu alamam.
Bu konuda üstüme gelindikçe daha çok soğuyorum
Eşin seni anlarsa herkese daha erken düşünmüyoruz kısmet der geçersiniz

Evet gerçekten bunların olacağını da biliyorum evet bencede erken

Bence hazır olmak diye bişey var
Bana hep yok demişlerdi ama ben o tatmine ulaştım. 28 yaşında oldu bu bende
Ama 28 yaşında yeni evlenmiş olsam ertelerdim sanırm :) evlilik 2 kişiyken de çok güzel

İnşallah konuştum az önce tamam dedi şimdilik kapattık

Bence hazır olmak diye bişey var
Bana hep yok demişlerdi ama ben o tatmine ulaştım. 28 yaşında oldu bu bende
Ama 28 yaşında yeni evlenmiş olsam ertelerdim sanırm :) evlilik 2 kişiyken de çok güzel
Bencede aynen gerçekten güzel yani millet torun sevsin diye kendimi feda edemem

Evlendikten 7 yil sonra tam 30 yasindayken anne oldum, ugradigim psikolojik baskiyi hayal edin.
Ama soyle dusunelim, cocuk sizin butun hayatinizi degistirecek ciddiyette ve geri donusu olmayan bir karar, insanlar istiyor diye yapilabilir mi? Mesela tanidiginiz herkes size yillarca tek bacaginizi kesmeniz icin baski yapsa keser misiniz?

Yani en kötü öyle görünüyor bir kere bir tartışma yaşanacak ve sonra kimse karışmayacak

Yani evet çok mantıklı çok bunaldım bu konuda ya

Evet ben daha yapacak çok şeyin olacağını düşünüyorum ama eşim çocuk ta olunca birlikte yaparız diyor

İnşallah eşim de bana katılır

30 yaşında anne oldum.Pisman değilim.Hatta keşke 32-33 olsaydım diyorum .

Velhasıl 25 yaş bence anne olmak için erken hele hele kendinizi hazır hissetmiyorsaniz kimsenin lafina takilmayin derim .
erken değil aslında en ideal yaş... ama konu sahibi yeni evlendin tadinş cıkar. Bende 25 evlendim 28 ilk cocugum doğdu. Şimdi düşündüm mü ama ne kadar erken okdar daha iyi yani 25/26 ideal ilk cocuk icin.. Ama hazır hossetmıyorsan ki bendede öyleydi 30 gectirme derim

Ben de 27 de üniv.den mezun oldum. Eşim 6 yıl bekledi beni evlendik biraz gezelim istedik 2 yıl korunduk sonra 2 yıl ne uğraşlar verdik olmadı ben büyük konuştum programlı çocuk yapıcam,insan istemezse korunursa çocuk mu olur falan filan hep boş konuştum sonra uğraş uğraş 3 aşılama 3 tüp deneme de çok şükür oldu.32 yaşında anne oldum.İyi ki erken anne olmuşum insanın yaşı ilerleyince daha çok yoruluyor.Sen istemesen bile büyük sözler sakın etme canım.Vakti gelince olur de.

Ben 28 yaşımda anne oldum ama birkaö yıl saha bekleyebilir, 35 civarında anne olabilirmişim diyorum. Hayatımın en verimli zamanları hengame içinde geçiyor.

Bence sizin de yaşınız küçük henüz. :)

Cocuk dunyada yasanabilecek en guzel duygu. Varligindan varlik...
Ancak yapim bakim asamasi cok sorumluluk isteyen zahmetli bir surec. Tarama testleri, disi, gazi, ek gida, okulu vs kesinlikle hur iradenle sen karar vermelisin ki bu surec seni yipratmasin. Zorluklara gogus geresin.

Bana cocuk yap cocuk yap diyen bir kisi cocuk oldugunda geldi İki dk tutamadi kucaginda agliyor cocuk gazdan. Al annesi, emzir annesi, uyut annesi, ogret annesi, doyur annesi...

Bir gun gelecek ve sen isteyeceksin o ani bekle.

Ben 34 yaşımda anne oldum 2018 de. Fakat zor hamile kaldım tek stresin bu oldu. Yoksa çok memnunum bu yaşta anne olmaktan.. 28ler 29lar ideal olabilir çocuk sahibi olmak zor bir sorumluluk ve altından tek başınıza kalkmak zorundasınız kim destek olursa olsun en büyük yük fiziksel ve ruhsal olarak hep annede oluyor.

Son düzenleme:
Büyük konuşmaktan hep korkarım fakat o kadar üzerime geliyorlar ki artık ağzımdan çıkan sözlere dikkat eder oldum beni kötü konuşturacaklar diye

Gelde bunu kalın kafalılar anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…