Sıradışı mısın yoksa sıradan mı ?

reybey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
9
20
Sıradışı olmak için neler yapıyorsunuz? Kendinizi çokmu sıradan görüyorsunuz.Eğer sıradışı olmak isteseydiniz neler yapardınız.Örneğin; yaşam tarzınız ,giyim tarzınız ,çılgınlıklarınız,yapmak istedikleriniz,yapamadıklarınız.......

Sıradışı olmak giyim tarzı,konuşma biçimi vs. gibi özelliklere göre değerlendirilemez bence.
Eğer bu tür şeylere göre değerlendirilirse bu benim gözümde gösterişten başka bişey olamaz.
Bana göre sıradışı olmak demek;özgüvendir,insanlara her şekilde saygı duymaktır,başarıya yönelmektir,azimli olmaktır,anlayışlı olmaktır,kendi isteklerini bilmektir,doğruyu yanlışı-iyiyi kötüyü ayırt edebilmektir,kendi düşüncelerini açıkça dışa vurabilmektir,sevdiklerine değer vermektir vs. daha buraya yazamadığım birçok şey...
Her insan bunları yapabilir mi ya da uygulayabilir mi ? Tabiki hayır.
Bence bunları başaran insanlar sıradışı insanlardır!

Kimse birbirinin aynı değildir herkes kendine göre farklıdır yani sıradışı :)
Bi arkadaşım vardı sıradışı olmak adına ne maymunluklar yaptı herkes arkasından gülüyor ama haberi yok çok uyardım ama nafile.
Yani sıradışı olmaya çalışmak boşa zaman kaybı,
Mesela ali kırcayla uğur dündar aynı konumdalar ama birbirlerinden çok farklılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…