Sıradaki çeyizler benden olsun =)

bunlarda son aldığım çamaşır takımlarım :40:
birde bilen warsa mesajları nasıl düzenliyoruz? ilk sayfada yüklediğim tüm fotoların gözükmesini istiyorum ama düzenleme panelinden yetkiniz yoktur dio bana bilen biri anlatsa şu işi:34:

Eklentiler

• $secret dreams lingerie gümüş.webp
    $secret dreams lingerie gümüş.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $secret dreams kırmızılı.webp
    $secret dreams kırmızılı.webp
    19 KB · Görüntüleme: 40
  • $secret dreams lingerie siyah.webp
    $secret dreams lingerie siyah.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 39
hepsi cok guseller...allah huzurla kullanmayı nasıp etsın

yemek takımını çok beğeniyorum bernardo galiba,eltimde de aynısından var güle güle kullanın...

$u.s. polo assn. pike tkımı.webp$u.s. polo assn pike tkmı.webpmarkafonide kampanyalı 52 lira arkadaşlar piyasada 90-100 lira bitmeden bakın tavsiye ederim :34:

$mudo 5adet kırmızı plastik tbk.webp$mudo soyacak.webp$çay seti 10 bardak.webp$IKEA-Forvar-Kapakli-Kavonoz-1-8Lt.webp$IKEA-PYRA-CELIK-VOK-ET-TAVASI-.webp$IKEA-Ordning-Catal-Bicaklik.webp$TUPPERWARE-TINIMINI-1lt-1.6lt-2lt-3.6lt.webp$TUPPERWARE-TUTKU-2-5-LITRE.webp$pierre_cardin_silver-s_bone_chinakemik_porselençay_seti_.webppierre cardin 12 kişilik nescafe fincanlarım, tinimini ve tutku tupperwarelerim ikeadan ve mudodan mutfak gereçlerim

Eklentiler

• $IKEA-Ordning-22cm-TENCERE-SUZGECI-.webp
    $IKEA-Ordning-22cm-TENCERE-SUZGECI-.webp
    13 KB · Görüntüleme: 84
hepsi çok güzel güle güle kullan zellikle nevresim takımların ben nevresim takımlarına hastayımda

evet canım doğru söylüyorsun bendede çok var annemin yaptırması rengarenk kullanmaya kıyamıyorum :)

Back
X