Sıradaki çeyizler benden olsun =)

canım hepsi çok güzel özellikle nevresimlerin cıvıl cıvıl
güle güle kullan:12::12:

güle güle kullan canim cok zevklisin :) yatak örtünü nerden ve kaca aldigini sorabilirmiyim ? turkuaz olan..

yatak örtüsü gibi duran aslında nevresim tkmı ama yatak örtüsü olarkta çok şık kullanılır..yataşın canım ben 245e aldım:87:

hepinize güzel yorumlarınız için toptan teşekkürler kızlar tek tek cewaplamak isterdim ama cewaplayamayacağım kadar çok yorum yapmışsınız :61: Allah size daha güsellerini wersin inşallah :40:

canım aldıgın herşey çok güzel çok beğendim. günlük en küçük tencereler için ben de kuğu düşünüyorum sahan seti ile birlikte alıcam sanırım. tüm nevresim takımların çok güzel ama pierre cardin çok çok hoş kaça aldın acaba? çatal kaşıkların ikisi de 89 parça mı hangisini günlük kullanmayı düşünüyorsun ikisi de bernardo mu? kusura bakma bu ara çatal kaşık ve tencereye düştüm de ondan bu denli sordum..:1: mutlu günlerde kullan..:9:

canım aldıgın herşey çok güzel çok beğendim. günlük en küçük tencereler için ben de kuğu düşünüyorum sahan seti ile birlikte alıcam sanırım. tüm nevresim takımların çok güzel ama pierre cardin çok çok hoş kaça aldın acaba? çatal kaşıkların ikisi de 89 parça mı hangisini günlük kullanmayı düşünüyorsun ikisi de bernardo mu? kusura bakma bu ara çatal kaşık ve tencereye düştüm de ondan bu denli sordum..:1: mutlu günlerde kullan..:9:

canım teşekkür ederim hepsini beğenerek aldım sizde beğenince mutlu oluorum :61:bende sahan seti almaya die gitmiştim emsanın kuğusunu aldım geldim onlarda çok minik we yemek ısıtmak saklamak çorba pişirmek için daha ideal sahanları başka ne amaçla kullanıcamki 2 tane teflon sahanım war sahan setindense bu takım daha kullanışlı geldi extra bi sahan seti almıcam gereksiz olduğunu düşünüorum..
çatal kaşık takımları 2 side bernardo biri 89 parça kıvrımlı olan, diğer düz olan modelde 24 parça city die geçio model adıda:34:
pierre cardin nevresimi 190 liraya almıştım. şuandada o ciwarlarda fiyatı sanırım sorcaksın tabi tatlım burda paylaşım yapmamızın amacı o zaten baakk bende bunlar war değil yani:9: ne nerde nekadar bi nevi katalog işi görüoruz birbirimize hepimiz aynı şeyin peşindeyiz birbirimizi bilgilendirirsek daha kolay olur bu işler:34:

İçlerinde 'Mutlaka bunu almalıyım.' dediğim pek çok ürün var :)
Güle güle kullanın, çok güzeller cidden.

canım teşekkür ederim hepsini beğenerek aldım sizde beğenince mutlu oluorum :61:bende sahan seti almaya die gitmiştim emsanın kuğusunu aldım geldim onlarda çok minik we yemek ısıtmak saklamak çorba pişirmek için daha ideal sahanları başka ne amaçla kullanıcamki 2 tane teflon sahanım war sahan setindense bu takım daha kullanışlı geldi extra bi sahan seti almıcam gereksiz olduğunu düşünüorum..
çatal kaşık takımları 2 side bernardo biri 89 parça kıvrımlı olan, diğer düz olan modelde 24 parça city die geçio model adıda:34:
pierre cardin nevresimi 190 liraya almıştım. şuandada o ciwarlarda fiyatı sanırım sorcaksın tabi tatlım burda paylaşım yapmamızın amacı o zaten baakk bende bunlar war değil yani:9: ne nerde nekadar bi nevi katalog işi görüoruz birbirimize hepimiz aynı şeyin peşindeyiz birbirimizi bilgilendirirsek daha kolay olur bu işler:34:

kesinlikle katılıyorum canım. ben herşeyin iyisini ama ucuzunu almayı tercih eden bir insanımdır. en az 2 yere bakmadan birşey aldıgım görülmemiştir. birbirizimizin çeyizlerine bakınca öyl çok şey öğreniyorum ki hangi marka daha fazla tercih ediliyor hangi fiyata nerede satılıyor. mesela benim küçük ev aletlerim murphy richards ve ben su ara süpürge bakıyordum hiç aklıma gelmemişti markanın süpürgesi var mı diye. ama seninkini gördüm ve hemen araştırdım. böyle bir paylaşım güzelliği var mı:1:

sahan setine gelince ben sahanları kapaksız sevmiyorum canım büyük teflon olanlar wok tava falan zaten kapaksız oluyor .teflon yine aldım orta boy ama onlar da kapaksız menemen tarzı şeylerde kapaksız sevmiyorum yine köfte, baget tavuk tarzı şeyler artınca tencere yerine tavada dursun istiyorum o yüzden alıcam canım sahan seti .dedim ya kugu düşünüyorum senin aldıgını artı sahan setini.güle güle kullan canım aldıklarınıı. devamını meraklaa bekliyorummmm:9::9::9:

kızlar bunlarda yatak odası için vip çeyizlerim :64: bugün markafoniden werdim siparişi inşllh göründükleri gibi güsel gelirler..

Eklentiler

• $740-FUSYA_pierre cardin.webp
    $740-FUSYA_pierre cardin.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $4014-siyah-2.webp
    $4014-siyah-2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $4215-PEMB pierre cardin.webp
    $4215-PEMB pierre cardin.webp
    10 KB · Görüntüleme: 79
  • $4215-PEMBE_pierre cardin.webp
    $4215-PEMBE_pierre cardin.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $4275-MURDUM_01pierre cardin.webp
    $4275-MURDUM_01pierre cardin.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $4275-MURDUM_06sabhlık pierre cardin.webp
    $4275-MURDUM_06sabhlık pierre cardin.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $5001-siyah-1.webp
    $5001-siyah-1.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 68
spagetti kaşığının takım resmini bulamadım ama 5li bi set .. birde carrefourdan havlular aldım çok şekerler resmini üşenmeyip çekersem ekliycem :42:

Eklentiler

• $2 adet çerezlik peynirlik...webp
    $2 adet çerezlik peynirlik...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $gondol.webp
    $gondol.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $makarna tenceresi esse.webp
    $makarna tenceresi esse.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $spagetti kaşığı.webp
    $spagetti kaşığı.webp
    1 KB · Görüntüleme: 57
  • $DORE-Harika-Dograyici_.webp
    $DORE-Harika-Dograyici_.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
kesinlikle katılıyorum canım. ben herşeyin iyisini ama ucuzunu almayı tercih eden bir insanımdır. en az 2 yere bakmadan birşey aldıgım görülmemiştir. birbirizimizin çeyizlerine bakınca öyl çok şey öğreniyorum ki hangi marka daha fazla tercih ediliyor hangi fiyata nerede satılıyor. mesela benim küçük ev aletlerim murphy richards ve ben su ara süpürge bakıyordum hiç aklıma gelmemişti markanın süpürgesi var mı diye. ama seninkini gördüm ve hemen araştırdım. böyle bir paylaşım güzelliği var mı:1:

sahan setine gelince ben sahanları kapaksız sevmiyorum canım büyük teflon olanlar wok tava falan zaten kapaksız oluyor .teflon yine aldım orta boy ama onlar da kapaksız menemen tarzı şeylerde kapaksız sevmiyorum yine köfte, baget tavuk tarzı şeyler artınca tencere yerine tavada dursun istiyorum o yüzden alıcam canım sahan seti .dedim ya kugu düşünüyorum senin aldıgını artı sahan setini.güle güle kullan canım aldıklarınıı. devamını meraklaa bekliyorummmm:9::9::9:

Çok güzel hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah..

:nazar: Canım hepsi çok güzel iyi günelrde kullan inş.:16:

hayırlı olsun güle güle kullan
hepinize teşekkürler kızlar hepimiz mutlu mesut kullanalım aldıklarımızı iyi günlerde inşallahh...:34:

Bayıldımmm güle güle kullan canım.ama spagetti kaşığı takımı nasıl oluyor anlamadım ben
nevresim takımlarına ,spagetti tencerene bayıldım.bir de petrol mavisi gibi duranın markası ne yatak örtüsü mü çok güzell ya
miss coruıos ta da gördüm aynıısndan
ne zaman aldın??
Nişan ne zaman

Back
X