Sıradaki çeyizler benden olsun =)

gecelikler ve çamaşırlar çok güzel güle güle kullan:nazar:
ürünler gelince paylaşırsan sevinirim

canım aldıklarını güle güle kullan..çamaşırlar ve mutfak eşyaların cok güzeller..şu meyvelikten bende alcamgondol görünümlüden :emir_bebek::nazar:

Bayıldımmm güle güle kullan canım.ama spagetti kaşığı takımı nasıl oluyor anlamadım ben
nevresim takımlarına ,spagetti tencerene bayıldım.bir de petrol mavisi gibi duranın markası ne yatak örtüsü mü çok güzell ya
miss coruıos ta da gördüm aynıısndan
ne zaman aldın??
Nişan ne zaman

teşekkür ederim canım daha güselleri senin olsun ben nişanı çıkarttım aradan sırada düğün war :61:
o petrol mavisi gibi olan yataşın. newresim ama yatak örtüsü olarakta kullanılır çok şık 260 liraya almştım ben 1-2 ay oldu hrld. spagetti kaşığının takımı derken servis setini kastetmiştim :34: spatulası,patates ezici,delikli kaşığı fln öle bi set yani..

kormaz tencere setini korkmaz imperial diye aratırsanız onun 4lü takımını bılursunuz... ben de alıcam ondan 2küçükleri kendim kullanıp 2 büyükleri anneme vermeyi düşünüyorum...

bunlarda ikea, dore , limango ortaklığında alınan son çeyizlerimm :3:
$silikon çırpıcı.webp$salata kurutucum.webp$pilav karnıyarık tenceresi.webp$silikon 6lı muffin kek kalıbı.webpEki Görüntüle 131866 $ikea pizza bıçak.webp$sos tencere.webp$silikon büyük spatula.webp$ikea bakliyat kavanoz.webp$silikon maşa.webp$silikon kek kalıbı.webp$ikea doğrayıcı.webp$silikon spatula.webp$ikea sos tenceresi.webp

ütümüz ve su ısıtıcımız aynı ben çok memnunum.bi de o saklama kapları ne marka. tupperlar çok pahalı bunlar nasıl bişii? Güle güle kullan çeyizlerini canım

tek kelimeyle müthissss hepsi harika canim güle güle kullan insallah :nazar:

ütümüz ve su ısıtıcımız aynı ben çok memnunum.bi de o saklama kapları ne marka. tupperlar çok pahalı bunlar nasıl bişii? Güle güle kullan çeyizlerini canım

teşekkürler burhanınayşesi :61: dahada güselleri senin olsun:34:

canım ilk sayfadaki saklama kaplarını soruosan tupperware ewet biraz pahalılar ama indirimlerde yakalarsan alınmayacak gibide değil çünkü bütün kullananlardan olumsuz hiç yorum duymadım herkes fiyatına değdiğini söylüo :34:

hepsini güle güle kullan. nevresim takımların hepsi çok güzel

teşekkürler canım :61:

buarada merak edenlere markafoniden aldığım gecelik sabahlık takımları geldi kızlar aynen resimlerdeki gibi güzeller bitek fuşya babydoll baya bi kısa geldi atlet gibi oldu:44: ama ziyanı yok diğerleri özellikle pembe olan resimdekindende güsel duruo üstte yeniden kampanyaya girer mutlaka kaçırmayın :34:

çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan inşallah canım.zevklerimiz çok benziyor, nevresimlerine bittim:)

çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan inşallah canım.zevklerimiz çok benziyor, nevresimlerine bittim:)

teşekkürler canım :61: newresim konusunu brz abarttım sanırsam ama bayılıorum almaya doyamadığım tek şey inan elimde listem war ihtiyaç olan çeyiz listesi :34: hemen hemen çoğunu tamamladım sayılır tamamladıkçada üstünü çiziorm aldıklarımın ama hala newresim kısmını çizemedim :97:

bunlarda son aldıklarımdan fotolarını bulabildiklerim hatta bazılarının resmini bulamadığımdan forumdaki arkadaşlardan aldım fotolarını :93:

Eklentiler

• $ikea kurabiye kalıpları.webp
    $ikea kurabiye kalıpları.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $TUPPERWARE-SIHIRLI-KARISTIR-SAKLA-2-LT.webp
    $TUPPERWARE-SIHIRLI-KARISTIR-SAKLA-2-LT.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 104
  • $mudo modern nihale 2 adet.webp
    $mudo modern nihale 2 adet.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $mumluk ikea.webp
    $mumluk ikea.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 165
  • $kupa takımı.webp
    $kupa takımı.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $02aaa.webp
    $02aaa.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $reçellik.webp
    $reçellik.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $hasır tepsi.webp
    $hasır tepsi.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $IKEA-DROMMAR-2LI-KEK-KALIBI_.webp
    $IKEA-DROMMAR-2LI-KEK-KALIBI_.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $1000088019.webp
    $1000088019.webp
    6 KB · Görüntüleme: 89
  • $askılık.webp
    $askılık.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $mudo yağdanlık.webp
    $mudo yağdanlık.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 231
  • $Görüntü000.webp
    $Görüntü000.webp
    90 KB · Görüntüleme: 84
  • $dondurma.webp
    $dondurma.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $1000088025.webp
    $1000088025.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 105
Aldıkların çok güzel rabbım guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın :) Güle güle kullan..

$testrut nihale.webp$testrut meyvelik.webp$testrut dondurma kaşığı.webp$testrut peçetelik.webpbugün limangodan sipariş werdiklerim krom die geçio ama inşllh paslanmazlar..

Eklentiler

• $testrut kağıt havluluk.webp
    $testrut kağıt havluluk.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 90
İyi günlerde kullan canım aldıklarını inşallah :nazar::nazar: Nevresim takımlarını çok beğendimm..

Back
X