Sıradaki çeyizler benden olsun =)

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
yemek takımım Eki Görüntüle 124908 çelik tencere setim $korkmazz 3lü.webpborcamlar$kek kalıbı borcam.webp$5878.webp$borcam6pcs.gifbaşucu sürahim$5882.webpcezve setimEki Görüntüle 124917 türk kahvesi fincan takımı$kahve fncn set bernardo.webpgünlük çatal-bıçak tkm$günlük çt.bçk tkm.webpmisafir çatal-bıçak tkm$DJSoul.webpEki Görüntüle 124913 Eki Görüntüle 124912 $bicakseti bernardo.webp$arçelik blendar set.webpkahvaltı takımım$Karaca-kahvaltı tkm.webpmini çelik tencere setim$EMSAN Kuğu.webpmudodan çok beğenerek aldığım şekerlik$mudo şekerlik.webp$Paşabahçe Reçellik(2).webp$TEFAL-TEFLON-SERVIS-SETI__.webp$REGinoxserviskaplari10.webp$Tefal Ultracompact tost ızgara.webp$tefal düdüklü tencere.webp$tefal actfry fritöz.webpEki Görüntüle 124938 $Tefal-Ultimate-Autoclean-500-utu.webp$yemek termosu bernardo.webp$TUPPERWARE-MUCIZE-SEKERLER-3-039-LU-SET__29148086_0.webp$limon saklama kabı.webp$silikon fırça kırmızı.webp$TUPPERWARE-ANTARTIKA-4-LU-SET__32699932_0.webp$krep tavası tantioni.webp$tefal elegance edonia.webp$TUPPERWARE-4-X-430ml-KARE-SET__32011617_0.webp$sarımsak saklama kabı.webp$soğan saklama.webp$morphy richards anti allergy süpürge.webp$morphy richards şarjlı süpürge.webp$gg.webp$sarev wallpaper.webp$taç saten delux.webpdays in colours complete set$dört mevsim seti days in colours.webp$days in colours.webppike tkm$mor pike özdilek.webptokat işi sofra bezleri$tokat sofra bezleri.webp$bornoz aile seti.webpscotch battaniyelerim$Scotch-Yun-Battaniye-.webp$yataş.webp$yataş Harem Mavi NT1.webp$sarev safari v1.webp$pierre cardin 2.webp
pencil.png

Son düzenleme:
Resmini bulamadığım ve dipsiz kuyu gibi biyere yerleştirdiğim için resmini çekemediğim bi bukadar ıwır zıwırlarda war ama büyükleri hallettim sayılır bundan sonrası gözümü korkutamaz :66:
fikirleri muhakkak şunuda al diyenleri we yorumları bekliorum kızlar :32:

gülle gülle mutlu, huzurlu, saglikli günlerde kullanmak nasip olsun insallah...

hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullan inş.
özellikle nevresim takımlarını ve korkmazın tencere setini çok beğendim.
:nazar:

güle güle kullan canim cok zevklisin :) yatak örtünü nerden ve kaca aldigini sorabilirmiyim ? turkuaz olan..

canım hepsi ck güzeller.. güle güle kullan.. turkuz yatak örtüsüne missi curioustan beri mütelayım :107:

hepsi birbirinden güzel Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:) :26:

Son düzenleme:
Hepsi çok güzeller canım, şimdiden mutluluklar dilerim:16:

güzel günlerde kullanın inşş
hepsi birbirinden güzelll

hepsi birbirinden güzel cnm nevresimlerin de renk renk çok zevkli seçimler yapmışsın.. güzel gülerde kullan cnm. ben tencere takımında kaldım:44: korkmaz imperial değil mi? bu takımı çok beğenmiştim üretimden kalktığını söylemişlerdi. yeni mi aldın yoksa birkeç sene oldu mu..

hepsi birbirinden güzel cnm nevresimlerin de renk renk çok zevkli seçimler yapmışsın.. güzel gülerde kullan cnm. ben tencere takımında kaldım:44: korkmaz imperial değil mi? bu takımı çok beğenmiştim üretimden kalktığını söylemişlerdi. yeni mi aldın yoksa birkeç sene oldu mu..

canım ben geçen sene almıştım öle tesadüfen görüp bitmiştim gerçekten çok beğenerek aldığım şeylerden şimdi bi arkadaşım daha sorduktan snr baktım netten bulamıorum korkmazın modelleri arasında satışı yok glb dediğin gibi kalkmış olabilir nie bilmiorum..

Back
X