sıra nazlıyarim dee

Hayırlı olsun kararın canım..Hakan hocanın bazı sonuçlarını görmüştüm,çok güzeldi Umarım seninde en az o kadar güzel,başarılı sonuçların olur :13:

çok teşekkür ederim inşallah:18::18: ya ağrı olayı nasıl çokmu ağrı çekcem sezaryenden zormu mesela:18::18::18:

çok teşekkür ederim inşallah:18::18: ya ağrı olayı nasıl çokmu ağrı çekcem sezaryenden zormu mesela:18::18::18:
Sezeryan ile doğum yapmadım,ikiside normal doğumdu :) Ama meme ameliyatı ile doğum ağrıları tabiki çok farklı,kıyaslanamaz.. Meme ameliyatı sonrası yaşanan sıkıntılar kol hareketlerinde kısıtlılık,gögüste baskı gerginlik hissi,yatış pozisyonundaki kısıtlılık gibi şeyler..
Biraz dişini sıkacaksın Güzel olan,seni mutlu edecek bir şeye kavuşmak için o sıkıntıları çekmeye değer tabiki

ahh canım benim bende meme ameliyatından önce bu durumu çok merak ediyordum...öncesinde sadece sezeryan tecrübem vardı ve oda epidural olmuştu...hem genel anestezi hemde ameliyat beni korkutuyordu..ama şunu söyleyebilirim meme ameliyatı çok daha farklı arzumunda dediği gibi göğüs kafesine baskı kas ağrın olacak ..sezeryanda aksine daha bir hafif hissediyordun sadece kesi yerinde acı ve sızı oluyordu..yani tamamen farklı şeyler...kendini güçlü olacağına inandır bu senin için daha faydalı olacak ve iyileşme sürecini daha kolay atlatıcaksın emin ol...hepsi gelip geçicek sadece sabretmeyi öğren yeter :)

selamlarrrrrrrrrr sonunda 350 cc lik cicişlre kavuştum.evet ilk gecem çok ağrılı geçti ama şimdi iyiyimkollarımı tam hareket ettiremiyorum bide çok başım dönüyo başka bi şikayetim yok Allahıma bin şükürdikleştirme de olduğu halde iyiyim ama feci bi bakı var konuşurken canım çıkacakmış gibi oluyoaz konuşayım bari

bitti sayılır çarşamba ameliyat oldum dün akşam evime geldim bakı kolların hareketlerinde kısıtlılık bide baş dönmesi var şiddetli bi ağrım yok şükürmaşallah diyinbide eğer uzun süre hareketsiz kalırsam hareketlerim daha yavaş ve ağrılı oluyo onu deneyimledim bilimiyorum ne kadar doğruyum:44:yani küçük küçük harekeler yürüyüşler iyi geliyo sanki

Canım, geçmiş olsun. Her ameliyattan sonra bol su ve hemen her saat başı 10 dk lık ev içinde ufak yürüyüşler hem narkozun hem ödemin atılması için mutlaka öneriliyor. Zaten sende farketmişsin hareketin iyi geldiğini. Eğer imkânın varsa bu sıralar bolca kemikli et suyu iç, yumurta ve bal ye.
Sevgiler

nazlıyarim çok geçmiş olsun ve tebrikler diyorum, sen de atlattın geçti işte, sırada sabır var ve darısı ben ve benim gibi olmak isteyenlerin başına.
tez zamanda normal düzenine geçersin inş.

Geçmiş olsun cnm atlattın sonunda, bende yrnı bekliyorum :// ölcem heyecandan

öyle yapmaya çalışıyorum canım inşallah sonuçları da iyi olur

nazlıyarim çok geçmiş olsun ve tebrikler diyorum, sen de atlattın geçti işte, sırada sabır var ve darısı ben ve benim gibi olmak isteyenlerin başına.
tez zamanda normal düzenine geçersin inş.

inşallahsizde kavuşursunuztez vakitte benim dekorkuları boşa çıkar

Geçmiş olsun arkadaşım..umarım sorunsuz mutlu günler senin olur

çok geçmiş olsun canım...oldun kurtuldun artık hemde 350 cc çokda iyi olmuş bence tam ideal pişmanlık yaşayacağını diç düşünmüyorum..ilk gece zor geçer elbette ama inan 4.gününden sonra hiç bişeyin kalmayacak...şu an gerginlik seni biraz zorluyordur...geceleri sırt ağrın şikayetin çok olur...bol masaj yaptır ve evin içerisinde yürüyüşler yapmaya çalış...ve kollarını ağrıyor diye sakın hareketsiz bırakma...ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyileşme olur...tabiki kendini zorlamadan..sorunsuz iyileşme dönemi diliyorum sana memişlerinide güle güle kullan

teşekkürler canım

OoOoO mAsALLah bebegim sana :)))) gecmıs olsun 350cc :))) süper buyuklugu gercekden guzel tekrar gecmıs olsun insallah biran önce toparlanirsin cnm kendıne coook iyi bak öpüorum seni :))

Çabuk yorulursun,uyumak istersin..Bunlar narkotik ilaçların etkisi canım..Bunları biran önce vücuttan atmak içinde bol su içip,düzenli ve kuvvetli yemen gerekiyor Evde yürüşüşler tabiki iyi gelecektir.Hareketsiz kalman ve sürekli yatman senin kendini daha kötü hissetmene yol açar.. Mümkün oldugunca kendini zorlamadan ve yormadan hareket et muhakkak..
Maşallah sana birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…