sıra nazlıyarim dee

nazliyarim

kalpağrımdanayırmayarabbb
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
737
752
88
34
:18: onca korku ve endişeden sonra bugün ameliyat için gün aldım çarşamba büyük gün

Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım, istediğin gibi güzel memelere kavuşman dileğiyle.. Haftaya çrş dimi bende haftaya cmt olcam

inşallah canım hepimiz inşallahevet canım haftaya fakat normal mi bilmiyorum şimdiden çok heyecanlıyım

hayırlı olsun nazlıyarim korkuları endilşeleri bi kenara bırak dicem ama imkansız birşey istemiş olacağım fakat tüm bunlara rağmen hayallerine ulaşabilecek olmanın tadını çıkarmaya bak Allahın izni ile atlatıcaksın inşallah

Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım, istediğin gibi güzel memelere kavuşman dileğiyle.. Haftaya çrş dimi bende haftaya cmt olcam

sende kararını vermişsin tatlım hayırlı olsun inşallah sen daha bilinçli bir şekilde atlatıcaksın ...Allahım bu defa yüzüne gülsün inşallah

sende kararını vermişsin tatlım hayırlı olsun inşallah sen daha bilinçli bir şekilde atlatıcaksın ...Allahım bu defa yüzüne gülsün inşallah

Sağol bitanem inşallah.. Uyku uyuyamıyorum sabahın beşinden beri ayaktayım nası geçicek bu günler bilmiyrm

Sağol bitanem inşallah.. Uyku uyuyamıyorum sabahın beşinden beri ayaktayım nası geçicek bu günler bilmiyrm

ben ne dersem boş olucak biliyorum..stres korku heyecan hepsinden vardır sende şimdi aslında uykunu almış dinç bir şekilde ameliyata girmek lazım malum sonrasında bi kaç gün uykusuz kalabiliyorsun ama olmuyor tabiki...herşey o ameliyat masasına yatıncaya kadar ben gündüzleri forumdan çıkamıyordum gecede rüyalarımda uğraşıyordum..neyseki hepsi geldi geçti...seninde öyle olucak inşallah ve bu defa memişlerini çok seviceksin ...hepimiz sıkıntısız problemsiz keyfini çıkaralım inşallah

Aynen öyle cnm uyanık olduğum her dk ya bunu düşünüyorum yada forumları tarıyorum foto bakıyorum. Meme fotosu görmekten fenalık geldi yemin ederim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, güzel güzel fotolar paylaşırım inş bende :)

:18: onca korku ve endişeden sonra bugün ameliyat için gün aldım çarşamba büyük gün

Kararın hayırlı olsun canım. Bende senden iki gün sonra olacağım. Artık birbirimizi oyalarız buradan . Günler çok zor geçiyor , çok iyi biliyorum. Arkadaşlarında dediği gibi, hem gündüz hem gece rüyamda forumdan çıkamıyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
İlk üç gün çok ciddi ağrı ile geçiyormuş. Ben psikolojik olarak "çok canım yanacak, ona göre güçlü olmalıyım" diye kendimi mümkün olduğunca acıya ve ağrıya hazırlamaya çalışıyorum. İşe yarar mı bilemem ama en azından çok acı çekeceğini biliyorum ve kabul ettim. Beyin acıyı kabul edince, acıya karşı duyarlılık azalıyor diye okumuştum bir yerde.
Dilerim herkesin ki çok çok kolay geçer.
Sevgiler

inşallah yaaaaa zaten herkesin bildiği üzere ben ameliyatdan değil sonra pişman olmaktan eşimin rahatsız olmasından korkuyorum:18:inşallah bi sorun çıkmaz:18:sizler eşlerin daha memnun olduğunu söylediniz sizlere güvendim başından beri inşallah iyi olur (hepimiz için)

canım doktorun kim acaba yontem cc vs bılgı verebılır mısıninşallah hersey hayalındakı gbı olur canım

canım doktorun kim acaba yontem cc vs bılgı verebılır mısıninşallah hersey hayalındakı gbı olur canım

slm canım dr hakan çepni konya numune hast. dual plane kasaltı mentor yarın çizim çarşamba ameliyatbüyük gün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…