- Konu Sahibi nazliyarim
Kızlarr atlttım çok şükür, hiç beklemediğim kadar iyiyim busefer narkoz kötü etkilemedi ama ağrılarm var tabi az değil. 400 cc high profill:)) gece kalmicam eve gidicem
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr atlttım çok şükür, hiç beklemediğim kadar iyiyim busefer narkoz kötü etkilemedi ama ağrılarm var tabi az değil. 400 cc high profill:)) gece kalmicam eve gidicem
Sabahtan beri foruma bakıp duruyordum, bu kız ne yaptı diye Kendini iyi hissetmene çok sevindim canım.
Hadi geçmiş olsun, 400 de iyiymiş hani O
Ooo 400 müü maşallahh ya süpermiş :) büyük bir cc olabilmiş ne mutlu sana :))) çok sevindim senin adına. Bundan sonra inşallah sorunsuz bir süreç geçirirsin.tekrar geçmişler olsun
Çokk ısrar ettim doktoruma oldu valla :) bi komplikasyon olmassa çok mutlu olcam yeni memişlerimle iyi dileklerinizi esirgemeyin kızlarr
Çokk ısrar ettim doktoruma oldu valla :) bi komplikasyon olmassa çok mutlu olcam yeni memişlerimle iyi dileklerinizi esirgemeyin kızlarr
Saol bitanemm hala görmesim ayağa kalkamadım daha. Dua ediorm uyandığımdan beri sorunsuz sıkıntısız iyileşim güzel olsunlar die. Başka bişi istemiyorum
ahhhh bebegim ahhhh :)))) tum samımıyetımle dıorum bende ılk 1ayı coook streslı atlattım sureklı korkuyordum bırseyler yaptıgımda bırsey olurmu dıe ınan bana kafayı yıyordum sımdı coooookpişmanım bosu bosuna kendıme zehır etmısım ogunlerı bak sende dıklestırmede de mevcutmus demekkı oyuzden balyajı cıkarmamıs sabırlı ollllllllllllllll once allahıma guven sukret dua et sonrada sabırla bu gunlerı ınsallah atlatıcaksın benım fıkrım benceeeee onlara bak bak :))) mutlu ol :))))) tekrar hayırlı olsun hayırlı guzel ıyılesme gunlerı dılıorum mujuks :))) kocaman öpüorum senı bebegimmmm :))))
papagan gibi oldum sanki bebegimmmmmmmmmm suanda hersey yolunda gorunuyor ciddiii birsey söz konusu olsa sen zaten duramazsın agrın sızın ıllakııı olucak ben 1ayda atlattım tamamıylaaa ılk10gunden sonrakı agrılar sızılar anlıkdı bazen kısa bır andı bılmedıgım için o agrılar benı cook korkuturdu sonrasında rabbıme guvendım ve bol bol dua ettım kendım ıcın sukur sımdı hersey coook guzel ıyı mıncıklıorum bıle ayyyy cıcıslerı giyip mutlu ooluyorum sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bolllllllllll zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn kendınıııı sakın uzmeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben o salaklıgı coook pis yaptım salya sumuk ahhh ahhhh o gozyaslarıma yanıorum kalbımın yerınden cıkıcakmıs gıbı korkduguma yanıorum olsun oldu artık rabbım esırgesınnnn hepimizi mutlu olalımmmm hep insallahhhh keyfını keyfını keyfını keyfını keyfını cıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tamammı öpüorum senı bebegim birtanem mujuks
Canım bende dün ameliyat oldum, bugün eve geldim ama benim bırak bandajı direnlerim bile duruyor. Doktor direnlere kan boşalması durunca çıkartacağız dedi. Hiç kafama takmadım, ben ondan iyi mi bileceğim fıstığım ? Hiç takılma, bandaj iyidir, koruyucudur.
Takma kafana
Canimmm cok gecmis olsun kendi derdimden senin ameliyat oldugunu kacirmisim.gozumuzde buyuttugumuz korktugumuz kadar kotu degilmis cabuk toparlaniyor insan.allah yardimcin olsun
Saol bitanemm hala görmesim ayağa kalkamadım daha. Dua ediorm uyandığımdan beri sorunsuz sıkıntısız iyileşim güzel olsunlar die. Başka bişi istemiyorum
Kesin güzel olmuştur, neden olmasın Bende hala görmedim, kalın bandajların altında sürpriz olarak saklıyor henüz doktorum. Umarım görünce çığlık atmam :18: çok büyük olmuşlar diye. Bütün doktorlar 250 cc derken Ercan Bey 335 koydu. Bildiğin gibi ben büyük istemiyordum. Diğerleri ameliyat olduğuna değmeyecekti dedi. Bende çok merak ediyorum nasıl olduklarını :18:
Kesin güzel olmuştur, neden olmasın Bende hala görmedim, kalın bandajların altında sürpriz olarak saklıyor henüz doktorum. Umarım görünce çığlık atmam :18: çok büyük olmuşlar diye. Bütün doktorlar 250 cc derken Ercan Bey 335 koydu. Bildiğin gibi ben büyük istemiyordum. Diğerleri ameliyat olduğuna değmeyecekti dedi. Bende çok merak ediyorum nasıl olduklarını :18:
Canimmm gecmis olsunn oh ne guzel atlattin bak buarada buyukluk harikaaa cok merak ediyorum:)) ins agrin sizin fazla olmaz rahatca atlatirsin