• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra nazlıyarim dee

Kızlarr atlttım çok şükür, hiç beklemediğim kadar iyiyim busefer narkoz kötü etkilemedi ama ağrılarm var tabi az değil. 400 cc high profill:)) gece kalmicam eve gidicem

Son düzenleme:
Kızlarr atlttım çok şükür, hiç beklemediğim kadar iyiyim busefer narkoz kötü etkilemedi ama ağrılarm var tabi az değil. 400 cc high profill:)) gece kalmicam eve gidicem

Sabahtan beri foruma bakıp duruyordum, bu kız ne yaptı diye :-) Kendini iyi hissetmene çok sevindim canım.
Hadi geçmiş olsun, 400 de iyiymiş hani O:-)

Ooo 400 müü maşallahh ya süpermiş :) büyük bir cc olabilmiş ne mutlu sana :))) çok sevindim senin adına. Bundan sonra inşallah sorunsuz bir süreç geçirirsin.tekrar geçmişler olsun

Sabahtan beri foruma bakıp duruyordum, bu kız ne yaptı diye :-) Kendini iyi hissetmene çok sevindim canım.
Hadi geçmiş olsun, 400 de iyiymiş hani O:-)

Saol bitanemm hala görmesim ayağa kalkamadım daha. Dua ediorm uyandığımdan beri sorunsuz sıkıntısız iyileşim güzel olsunlar die. Başka bişi istemiyorum

Ooo 400 müü maşallahh ya süpermiş :) büyük bir cc olabilmiş ne mutlu sana :))) çok sevindim senin adına. Bundan sonra inşallah sorunsuz bir süreç geçirirsin.tekrar geçmişler olsun

Çokk ısrar ettim doktoruma oldu valla :) bi komplikasyon olmassa çok mutlu olcam yeni memişlerimle iyi dileklerinizi esirgemeyin kızlarr

Çokk ısrar ettim doktoruma oldu valla :) bi komplikasyon olmassa çok mutlu olcam yeni memişlerimle iyi dileklerinizi esirgemeyin kızlarr

OoOo MASALLAHHHHH SANA :)))) BEBEGİM :)))) GECMIS OLSUN :)))

Dur sana bır kayseri agzı yapayim :))) gadalarını alırım yavrum senın :))) tü tüüü tüüüü masallah sanaaa benımkılerden de buyuk ohhhhhh mısss :))) ınsallah hayırlısıyla bıran önce ıyılesırsın öpüorum senı kocaman :))))

400cc :52::52::52::52::52:benımkılerden de buyuk oysssssssssssss :))))))))))) yerım onları ben :52::52::52::52::52: ınsallah bıran önce ıyılesssırsın bebegımmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: kocaman öpüorum senı gecmıs olsun bırtanem :38::38: cok sukur ameliyatını oldun bıttııı hayırlısıylada ıyılesdın mıııı hep beraber yaza keyfını surerızzzz guzel guzelll bıkınılerın ıcınde ayyyyyy :)))) öpüorum tatlım senı :52::52: :54: :16:

Geçmiş olsun arkadaşım gözün aydın.sorunsuz günler dilerim.kadınlar gününüz kutlu olsun

Dualarımız sen dahil yeni ameliyat olan herkes için :) hep iyi şeyler düşün. Olumsuzlukları aklına getirme.1 ay sonra vücut hatları 10 numara bir hatun olarak resimlerini eklersin artık buralara 😉 Ağrıların bitene kadar Allah yardımcın olsun ;)

Saol bitanemm hala görmesim ayağa kalkamadım daha. Dua ediorm uyandığımdan beri sorunsuz sıkıntısız iyileşim güzel olsunlar die. Başka bişi istemiyorum

Kesin güzel olmuştur, neden olmasın:1: Bende hala görmedim, kalın bandajların altında sürpriz olarak saklıyor henüz doktorum. Umarım görünce çığlık atmam :18: çok büyük olmuşlar diye. Bütün doktorlar 250 cc derken Ercan Bey 335 koydu. Bildiğin gibi ben büyük istemiyordum. Diğerleri ameliyat olduğuna değmeyecekti dedi. Bende çok merak ediyorum nasıl olduklarını :18:

ahhhh bebegim ahhhh :)))) tum samımıyetımle dıorum bende ılk 1ayı coook streslı atlattım sureklı korkuyordum bırseyler yaptıgımda bırsey olurmu dıe ınan bana kafayı yıyordum sımdı coooookpişmanım bosu bosuna kendıme zehır etmısım ogunlerı bak sende dıklestırmede de mevcutmus demekkı oyuzden balyajı cıkarmamıs sabırlı ollllllllllllllll once allahıma guven sukret dua et sonrada sabırla bu gunlerı ınsallah atlatıcaksın benım fıkrım benceeeee onlara bak bak :))) mutlu ol :))))) tekrar hayırlı olsun hayırlı guzel ıyılesme gunlerı dılıorum mujuks :))) kocaman öpüorum senı bebegimmmm :)))) :16: :38: :nazar: :52:

canım benimmmmm mutluluk konusunda sıkntı yok allahın izniyle çok umutluyum çok:16:

papagan gibi oldum sanki :D :1: bebegimmmmmmmmmm suanda hersey yolunda gorunuyor ciddiii birsey söz konusu olsa sen zaten duramazsın agrın sızın ıllakııı olucak ben 1ayda atlattım tamamıylaaa ılk10gunden sonrakı agrılar sızılar anlıkdı bazen kısa bır andı bılmedıgım için o agrılar benı cook korkuturdu sonrasında rabbıme guvendım ve bol bol dua ettım kendım ıcın sukur sımdı hersey coook guzel ıyı mıncıklıorum bıle ayyyy :D :1: cıcıslerı giyip mutlu ooluyorum :9: sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bolllllllllll zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn kendınıııı sakın uzmeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben o salaklıgı coook pis yaptım salya sumuk :1: ahhh ahhhh o gozyaslarıma yanıorum kalbımın yerınden cıkıcakmıs gıbı korkduguma yanıorum olsun oldu artık rabbım esırgesınnnn hepimizi mutlu olalımmmm hep insallahhhh keyfını keyfını keyfını keyfını keyfını cıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tamammı öpüorum senı bebegim birtanem mujuks :nazar::nazar: :38: :17: :24: :24: :16:

amin canım hep birlikte inşallah ,:54:samimiyetiniz için anlayışınız için dua ve tavsiyeleriniz içn çoooooooooooook teşekkürler:16:

Canım bende dün ameliyat oldum, bugün eve geldim ama benim bırak bandajı direnlerim bile duruyor. Doktor direnlere kan boşalması durunca çıkartacağız dedi. Hiç kafama takmadım, ben ondan iyi mi bileceğim fıstığım ? Hiç takılma, bandaj iyidir, koruyucudur.
Takma kafana

çoooooook geçmiş olsun canom benim ağrısız sızısız atlatırsın inşallah:16:teşekkür edrim içimi rahatlattınız hepiniz:54:cansınız cannnnnnnnn

Canimmm cok gecmis olsun kendi derdimden senin ameliyat oldugunu kacirmisim.gozumuzde buyuttugumuz korktugumuz kadar kotu degilmis cabuk toparlaniyor insan.allah yardimcin olsun

teşekkür ederim canım geçti sayılır şükür.evet korktuğum kadar ağrılı bi süreç olmadı inşallah sonu da güzel olur diğer endişelerim de çürür inşallahbende tadını çıkarırım sizlerle beraber tabiiiiiiii :16:

çoooook geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsın 400 de iyiymiş yani:1:

Canimmm gecmis olsunn oh ne guzel atlattin bak buarada buyukluk harikaaa cok merak ediyorum:)) ins agrin sizin fazla olmaz rahatca atlatirsin

Kesin güzel olmuştur, neden olmasın:1: Bende hala görmedim, kalın bandajların altında sürpriz olarak saklıyor henüz doktorum. Umarım görünce çığlık atmam :18: çok büyük olmuşlar diye. Bütün doktorlar 250 cc derken Ercan Bey 335 koydu. Bildiğin gibi ben büyük istemiyordum. Diğerleri ameliyat olduğuna değmeyecekti dedi. Bende çok merak ediyorum nasıl olduklarını :18:

Canim sanada cok gecmis olsun atlattin sonunda:)) sargilarin cikar yakinda hic merak etme bide simdi buyuk gelebilir ama odemlerin inicek onuda hesaba kat

güzeldir güzellllll büyük iyidir mutluluk çığlığı atarsın inşallah:1:bi sorun çıkmasın Allahın izniyle büyüklük zaten istediğimiz bişey (yani en azından ben):9:

Back