Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim az kaldi nasilsin heyecan durumlari nasil ben cok korkuyorum
canım benim sende öylesin samimi ve içten.biliyosun çok az arkadaşımla netten görüşüyorum onlardan birisin sende cansın :) ameliyatın güzel ve sorunsuz geçsin senin kadar mutlu olucam dualarım seninle.
Canim az kaldi nasilsin heyecan durumlari nasil ben cok korkuyorum
Ayni canim heyecan ve stres buyuk gun 30 ocak begenerek aldigim bikinilerim camasirlarim beni bekliyo cikardim hepsini olmuyor diye kaldirmistim cok istyrm cici giyinmeyi oncesi fotosuda koy canim ben koydum korku artip vazgeçmek istedgmde acip bakyrm ve olmaliyim dyrm Rabbimyardimcimiz olsun
Ayni canim heyecan ve stres buyuk gun 30 ocak begenerek aldigim bikinilerim camasirlarim beni bekliyo cikardim hepsini olmuyor diye kaldirmistim cok istyrm cici giyinmeyi oncesi fotosuda koy canim ben koydum korku artip vazgeçmek istedgmde acip bakyrm ve olmaliyim dyrm Rabbimyardimcimiz olsun
benimde içimde kaldı güzel giyinmek.hiç birşey yakışmıyor gibi geliyor insana.en çok da dolgulu sütyen takmaktan kurtulucam ya ne desen değer :)))kurtulucaz inşallah yedecim hayırlısıyla.allahım yardımcımız olucak inşallah.
canım foto koydum bak şimdiki hallerime
Herşey İstediğiniz Gibi olsun kızlar. Bakalım Sıra Bana Ne zaman Gelecek..:)
baktım canım ama bence okadar güzel sonuç alacaksınki tüm kalbimle inanıyorum sonraki halini hepimiz hayranlıklar içinde görücez.az kaldı canım güzel günler yakındır.
aynen bende katılıorum arkadasa ınsallah hayırlısıyla bır ol amelıyatını canım sonra bakkk görrr :))) nasılll datlı olucaklarrr insallahhh canım benım :))) bıraz daha sabrett benımkılerde kucuk :))) benımde en buyuk hayalım bu amelıyatt hayatımda hıcbırseyı bukadar coook ıstemedım bennn ınsallahhh hayırlısıyla atlatıcaz :)) kalbını ferah tut hersey guzel gecıcek :)))
canım sen nezamana düşünüyosun şuan araştırma aşamasındasın sanırım inş.istediğin gibi olur
Merhabalar,
Yeni ameliyat olmuş ve memnun kalmamış biri olarak şunları söyleyebilirim size. Doktorunuz hangi yöntemi hangi tip protezi daha iyi kullanıyor ise onda karar kılın. Forumda yuvarlak daha güzel damla daha güzel gibi yorumlar okuyorum. Tamamen kişinin vücut yapısı ile ilgili bir durum bu. Bazısında yuvarlak bazısında damla güzel olur. Benim doktorumda ikisini de uygulayabiliyordu. Ben forumda ki yorumların çok etkisinde kalarak yuvarlak istedim. Ama şuan bin pişmanım. Ban damla daha uygun olacaktı muhtemelen. Şuan önümde iki top duruyor. Üstelik dekoltede sorunlu!!! Ve boyut konusu. Bazı arkadaşların fotoğraflarına bakıyorum benden çok daha büyük protez kullanılmış ama benimkiler daha büyük gözüküyor... Bu da kişiden kişiye çok değişiyor. Bu yüzden forumda paylaşılanlar tabi ki aklında bulunsun çok değerli bilgiler. Ama doktorun ile sana uyguna karar vermeye çalışın.
Şimdiden cicişlerin ile mutluluklar dilerim. :))))
akvaryumcum ben günleri saya saya bitirdim ...eğer bir aksilik olmaz ise sadece bir günüm kaldı...darısı senin başına...hayırlısı ile inşallah hayallerimize kavuşalım
inşallah sorunsuz bir iyileşme dönemimiz olur.benim büyük günüm 13 ocak