depiilissima ağda seti,depilissima tüğ azaltıcı,depiilissima ağda yağı 1lt,ağda bezi 100m olanı,ağda sonrası losyon,talk pudra bikini bölgesi için dar ağızlı kartuş pembe olandan bunları verdim bittim ben bittimm:))))
Benim kuaförüm beyaz renkte bi sir kullanıyor. ve ciddi anlamda bikini bölgem azaldı. şu an 1,5ay oldu :) ve çıkanlarda seyrek =)
bazı sir ağdalar azaltma yapmıyor bazıları ise ciddi fayda sağlıyor. ben bu ağdacıya 1,5yıldır gidiyorum ciddi azalma oldu tüylerde yani ağdanın kalitesine içeriğindeki maddelere de bağlı biraz... bazen beklerken diğer müşterileriryle konuştuğumda da aynı azalma seyrekleşme onlarda da olmuş. kiminde artık sadece bikini bölgesinde en alt kısımda çıkıyormuş =) zaten ağda zamanım gelip gelmediğini aynayla en alt tarafa bakarak anlayabiliyorum. üstten hiç anlamıyorum artık o kadar ki seyrek düşünün.
evet ya ben araştırdım en ucuz bu sitede pınarcım ben bide makyaj seti arıyorum çok konu dışında ama iyi bişi olsun istiyorum farı pudrası ruju hepsi içinde olsun diyorum bildiğin uygun site varmı?