Sir ada icin kuafre gidenler ?

kulanımında bi zorluk yok ben gelecek ay alcam daha almadım bende konserve ağda var genital için onu kullanıyorum bunları bacak ve koltuk altı için alcam. kartuşu makinaya koyuyorsun zten ısındığını belirten bi ışığı var o sönünce tamamdıır sür çek bu kadr

bende şimdi o sitedeyim alışveriş yapıorum celnurun sölediğini alıyorum.bişi sormak istiyorum ben jiletten dönüş yapacağım için işim zor olacak acaba diyorum cesaretimi toplayıp ilkini kuaföremi yaptırsam çok fazla var yaaa:kedi: kuafördende utanıyorum sıkıştım köşeye

iyilik pınar ne olsun sitey girdim alcaklarımı hesepladım 200 tl tutuyor battım valla battımm:roflol:

pınar ya bşiy sorccam bu konserve kaç sene gidderr son kullanma tarihi var mı yanii çok ya ömür boyu bitmez gibime geliyor:):)

kuaförde farklı bişiy yyapmıcakkii oda sürcek yapıştırcak çekcek:):):)ben utanıyorum valla aynı şeyi bende yapabiliyorum:)

2 seneymiş pınar öğrendim o çok be ben en iyisi bacaklarımıda alayım daha kartuşluyu almama 20 gün var:):)

haklısın aslında pınarcım kuaförde aynı yapçak:))))ben alışverişimi tamamlıım en kısa sürede gelsin önerebileceğin başka şeyler varmıdır.ben 1lt temizleme yağı,ağda bezi,pudra,kartuş ve makinesi bunları attım sepete önerin varmıdır.

pınar bide tüy azaltıcı losyon kullanıyor banada önerdi kendi memnunmuş azalma varmış indirimde buarada bende alcam

evet ya seviyorum valla ağda yapmayıı biraz zahmetlide olsa sonrası paslarlak gibi görünüm buna değer:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…