Sir ada icin kuafre gidenler ?

valla ben her ağda sonra pınara dua ederim o önermiştim bana bu setleri.önce konserve aldım sonra kartuşludanda alcam azaltıcı alcamm oohoo daha çok şey alcamm batırdı pınar beni:)

anlıyorum canım seni hem ev işi hem çalışmak zor olur..üstüne bide bakımmlı olmak..çok zor bu bayanların işş çoookk zor:):)

benmde geçen aldıklarım 100 gelecek ay alcaklarmı 200 tutuyor. ama 2 seene ağdayla ilgili tekk bişyi almam:=)

ay ne güzelll yaa..Allah mesut etsin canımm..bende hayırlısıyla sene ye bu aylarda evli olcam:):)ben erkenden başladım kıllarla savaşmaya:)

şu pınarın dedği losyon iyiymiş azalttı demişti pınar,ayrıca ağda yapma süreside uzamış gelcek ay alcam bakalım inş işe yarar.biraz olsun azalsa yeter bana

evet canım ağda sonrası kullanıyor.sitede ayrıntılı yazıyor kaç sean kullanılması gerektiği.100ml lik set 8 9 ay yetiyormuş

ben gidiyimde şu bacaklarımı alayım:):)pınar burda göryorum ama işleri bitmedi galiba görse anlatcak nasıl kullandığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…