- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi mahsunmenekse
moraarma yada sivilcelenme falan olmuıyo mu daha sonrasında?:uhm:
Canım inan o utanç 1 kerelik, ben hayatta gidemem diyordum arkadaşlarımın gazıyla gittim ve keşke daha önce gitseymişim diyorum her seferinde.
Kendi başına dediğin gibi her yerini alamazsın çünkü göremediğin yerler oluyordur muhakkak, ama kuaför artık uzmanlaşmış vallahi gittiğim yer 5 dk da alıyor anlamıyorum bile :)
ben kuafördeki sir ağda setini eve aldım evde kendim alıyorum.bende utanıyorum gitmeye sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu aldım.Bakımlıolmak.com.sitesinden aldım canım cesaterin varsa yaparsın sende
hoşgeldin canım aklındaki herşeyi sor çünkü aynı sorun bendede vardı farkındaysan bende aynı konuyu açmıştım:)
öncelikle hemen banyoya girmek yok tamam mı:)yapabiliyorsan sir ağda yap. ben bakımlıolmak.com sitesinden set aldım 82 tl ye onla ilk defa yaptım arkasından da özle yağını uygulyorum pamuk gibi oluyor:):)anlattığın herşeyi yaşadım tek kalan şey lekeler onlarda batıkları sıkmaya uğraştım oondan ıoldu onlarda zamanla geçcek yapcak bişiy yok..ayrıca batık losyonları var bi arkadaş önermiş stoppingrow buuunuda o siteden temin edbilirsin 38 tl doktor bana önerdiği tend skin losyon buda 59 tl ikiside netteen alınıyor